Kako je Faktograf postao Fuck-off-graf

0
1464

Dragi naši “oblikovači uma”, nisu Gajski i Sladoljev jedini pošteni ljudi iz struke u ovom umjetno proizvedenom ludilu, pa očekujemo od vas da prozovete i osudite i ostale ugledne liječnike i profesore diljem svijeta koji dijele stajalište Gajski – Sladoljev, npr. samo neki, dr. Klaus Kohnlein, znanstvenici s Oxforda poput dr.sc. Sunetra Gupta, pulmolog dr. Volfgang Vodarg, infektolog prof. dr. Velo Markoski, zatim prof. dr. Sucharit Bhakdi, poznati i cijenjeni njemački znanstvenik, i mnogi, mnogi drugi. Sreća da je vrijeme inkvizicije davno prošlo, jer vidim kako bi svi ti pošteni znanstvenici uz vašu svesrdnu pomoć već davno skončali.

Kada smo već kod neistina, da ih upravo vi podmećete i širite, a to je već postalo toliko jadno i prozirno da uzalud krečite. Već je jasno svima da je vaša jedina misija da skrivate i iskrivljujete istinu poput onih iskrivljenih zrcala u cirkusu. Stvarate iskrivljenu sliku svijeta u kojemu živimo koristeći pojmove i fraze poput “govor mržnje”, “politička korektnost”, “ugrožavanje zdravlja ljudi”, “briga za stariju populaciju i djecu”, fašističkom čizmom bi nasilno kontrolirali umove i određivali slobodu stavova i govora.

Što će biti sa ovom lažnom pandemijom još ne znamo iako znamo, ali dajte Fuck-off-graf i HLK, objasnite ČINJENIČNO to što je iza nas i o ćemu možemo relevantno razgovarati kao na pr. događajima vezanima za “pandemiju” svinjske gripe kada se jedini Sladoljev usprotivio nabavci neprovjerenog cjepiva. Kad je TOČNO predvidio zdravstvene posljedice zbog primitka tog agresivnog cjepiva, kada su mnogi liječnici HLK-e sudjelovali u histeriji i nabavci cjepiva, a koje se, by the way, moralo spaliti nakon histerije. Možete li nam vi VLADARI APSOLUTNE ISTINE ODGOVORITI JE LI NETKO odgovarao za nabavku, trošak i posljedice. Tko vam danas daje pravo da vi određujete točnost vijesti ili objava iz medicine kada niste stručnjaci i kada možete samo štititi interese medicinsko trgovačkog lobija. Tko ste vi da arbitrirate u sporu između liječnika?

Zašto tada niste kao netočne brisali tekstove o cjepivima za svinjsku gripu kada je i Vijeće Europe oštro ukorilo WHO? Recite nam, dragi naši i skoro pošteni liječnici HLK, na kojim ste onda znanstvenim dokazima temeljili nabavku neprovjerenog cjepiva za histeriju nazvana svinjska gripa?! Ne vršite li i danas progon Srećka Sladoljeva po tom istom modelu samo zato što je danas u pravu kao i tada? Recite nam iskreno da li su po sredi kodeksi bilo etički, zdravstveni ili moralni ili samo profit?

Ili da nam ispričate gospodo iz HLK kako ste baš vi uz potporu tog istog nesretnog Faktografa kršili Kodeks medicinske etike te stajući na pogrešnu stranu zaista UGROZILI ZDRAVLJE LJUDI!!
Zato manite se više te vaše silne “brige” i ostavite nas na miru ili kako kažu naši susjedi: „Brate Haso nemojte nam više pomagati“.

Ne želimo biti vaši zamorci.

Nek se čipira tko želi, nek se cijepi tko želi, ali tko ste vi da uvodite svoju diktaturu nad svima… da budete vladari našeg zdravlja?

Tko ste vi dovraga?!

Silvija Tomasov, novinarka SLOBODARSKOG PORTALA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime