GDJE NESTAJU DJECA I KAKVE PORUKE ŠALJE ALEMKIN WHO?

8897

Postoji zastrašujuća činjenica koja se ustrajno skriva ispod tepiha, ne rješava se i prešućuje je „Gdje nestaju djeca?“ Na naslovnoj fotografiji je Lady Gaga zaštitno lice Svjetske zdravstvene organizacije WHO koja se ovih dana stalno spominje budući šalje naredbe svojim plaćenicima po kriznim stožerima. Kakvu nam poruku šalje WHO dok mi kao ovce šetamo sa maskama? Je li sloboda izražavanja ako se Lady Gaga slika sa krvlju na ustima i po dekolteu, dok pored nje troje malih anđela piju krv? Nije li to možda neka poruka. Kome?

Prema podacima dostupnima na internetu, navodim popis “nestale” djece u svijetu na godišnjem nivou, iako to ni približno nije konačan broj “nestale” djece :

   • Amerika       800,000
   • Australija       25,000
   • Brazil             40,000
   • Engleska       230,000
   • Francuska       39,000
   • Kanada           50,000
   • Meksiko          45,000
   • Nemačka       100,000
   • Španija         200,000

Tko otima djecu i zašto? Svi se kunemo u našu djecu, život bi za njih dali, porodica i djeca su najviša vrijednost u životu, sve činimo da ih sačuvamo. U isto vrijeme u tom istom društvu gdje su kršćanske vrijednosti istaknute kao vrh moralanih vrednota, svakodnevno nestaju djeca. Kako to da institucije ništa ne čine kako bi se to zlo zaustavilo. U doba nevjerojatnih mogućnosti praćenja, lociranja, prisluškivanja, dronova, satelita i tko još zna kakvih naprednih mogućnosti za sprječavanje kriminala, ne uspijeva se zaustaviti to zlo nad nevinom dječicom. Odgovor je zastrašujući.

NAJUNOSNIJI BIZNIS NA SVIJETU

Radi se o proizvodnji adrenokroma, najskuplje droge koju koristi tzv elita, a zapravo psihopate koji su od obijesti i pohlepe potpuno pomahnitali u svom poremećenom poimanju stvarnosti. Najskuplju drogu na svijetu koriste državnici, bankari i ostali moćnici, a takvih monstruma ima i među nama. Naša “elita” također rabi tu drogu, u stalnom strahu od svojih poremećenih gazda iz vana i strahu od naroda koji se počinje buditi.

Drenkrom- Adrenokrom je rezultat oksidacije adrenalina (epinefrin, norepinefrin). Za efekte se kaže da je kokain šala u poređenju sa tom drogom budući ima neusporedivo jače djelovanje od sintetičkih droga.

Ponašanje koje izaziva ta droga uključuje euforiju, efekt koji izaziva je osjećaj snage, osjećaj beskrajne nadmoći nad drugima ljudima, pomlađivanje, dugovječnost itd. Prestanak uzimanja te droge kao i predoziranje izaziva zastrašujuće nuspojave kako psihičke tako i fizičke. Pogledajte lice Bill Clintona i sami se uvjerite.

Prirodno se ta supstanca stvara u ljudskom tijelu kada adrenalin oksidira. Zato se otimaju djeca koja zatim služe kao sirovina za tu drogu. Dijete prvo teroriziraju kako bi se povećala količina adrenalina koji teče kroz njegovo tijelo. Zatim ih ubijaju i adrenokrom skupljaju iglom podnožja vrata i kičmenog stuba. Što je dijete mlađe tim je adrenokrom kvalitetniji. Ta supstanca košta stotine tisuća dolara objavljuju razni mediji, a zapravo ta kemikalija košta stotine tisuće ljudskih duša, duša djece. Postoje stvari koje ne možeš objasniti, ali možeš osjetiti. Neprekidno osjećamo da u svijetu kao i u našoj emlji nešto „ne štima”. Svijet koji mi znamo okrenuo se naglavačke. Liječnici uništavaju zdravlje, odvjetnici uništavaju pravdu, sveučilišta uništavaju znanje, državne vlasti uništavaju slobodu, glavni mediji uništavaju informacije, a religije uništavaju duhovnost.

Psihopati vladaju… zar možemo očekivati da oni nešto promijene kada su upravo oni razlog takvog stanja.

Narod živi u strahu i svjesno sam sebe laže, naivno vjerujući da su svi ljudi dobri i da se poštenjem, predanošću, iskrenošću i otvorenošću treba kročiti kroz život. Nažalost, sada uviđamo da nije tako i da su tradicija, naš odgoj i poštenje postali naš balast koji najbolesnijem dijelu ljudske populacije omogućuje lagodan život i ovakve nastranosti.

Ovo je trenutak osvještavanja… sagledajmo svijet onakvim kakav je on uistinu. Shvatite da nas WHO koji šalje ovakve promiđmene poruke i naš krizni stožer obmanjuju.

Promijenimo ga. Zadatak svakog čovjeka je ustati i boriti se protiv zla koje nas uništava, pa prvo „pometimo“ pred svojim vratima.

Očistimo svoje društvo od sotonista koje su globalisti postavili da nama vladaju i da nam unište državu i društvo.  

Pridružite se SLOBODARIMA i izgradimo društvo slobodno od svih zala.

Nada Innicente, novinar SLOBODARSKOG PORTALA