PO NALOGU WHO I TUMAČENJIMA „NACIONALNOG STOŽERA“ SU UBIJANI LJUDI!!!

4399

SLOBODARSKI PORTAL prvi u Hrvatskoj objavljuje istinu koju je u Hrvatskoj zabranjeno objaviti i koju nećete pročitati u ni jednm režimskom mediju pod kontrolom Duboke Države i sotonista koji njome vladaju.

Lijek za koronavirus napokon pronađen u Italiji samo zato što talijanski liječnici nisu poštivali globalni zakon WHO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa pa su otkrili da to NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja uzrokuje smrt stvarajući ugruške u krvi i smrti pacijenta.

Tako Italija pobjeđuje tzv Covid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza).

“A način na koji se nositi s tim, to jest njegovim liječenjem, jesu “antibiotici, protuupalni lijekovi i antikoagulansi.” Prije svega – ASPIRIN.

Ovu za cijeli svijet senzacionalnu vijest utvrdili su talijanski liječnici obdukcijom umrlih navodno od Covid-19.

“A ipak, prema talijanskim anatomski respiratori i jedinice intenzivne njege, nikada nisu bili potrebni već su samo pospješavali smrt.”

Sada je u Italiji započela promjena protokola pa je i WHO prisiljen popuštati i uklanjati globalnu pandemiju koju su sami stvorili i nametnuli putem potplaćenih medija i korumpiranih političara.


Covid-19 … nije virus, kako su nas na silu i pod prijetnjom kaznama i kaznenog progona prisiljavali da vjerujemo. Covid 19 je definitivno bakterija koja, pojačana 5G elektromagnetskim zračenjem, izaziva upalu i hipoksiju.

Sada učiniti sljedeće:

Uzmite aspirin 100 mg i apronax ili paracetamol …

Zašto? … „jer je pokazano da Covid-19 zgušnjava krv, potičući razvoj tromboze kod ljudi budući krv nije zasićena kisikom. Krv se zgušnjava, protok u srcu i plućima usporava, osoba ne može disati i brzo umire.“

U Italiji su liječnici prekršili protokol preporuka WHO-a i obavili obdukciju leševa koji su umrli od Covid-19 … otvorili su tijelo, ruke, noge i ostale dijelove tijela i shvatili da su se vene proširile i zgrušavale krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, onemogučujući snabdijevanje kisikom svih organa, uglavnom do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre,

Već znajući ovu dijagnozu, talijansko Ministarstvo zdravlja odmah je izmijenilo protokole liječenja Covid-19 … i počelo propisivati ​​100 mg aspirina i apronaksa svojim zaraženim pacijentima …, rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

HITNO: prenesite ove informacije i odmah ih učiniti javno dostupnim. Nas lažu o pandemiji i svakoga dana su nam servirali nove laži potkrepljujući ih službenim podacima i statistikom. Osim što su bili basnoslovno plaćeni, morali su to raditi pod prijetnjom tzv.elite koje su koristile i prijetnje.

Znamo da su sve vlade svijeta morale provoditi preporuke WHO-a, ali srećom je Italija prekršila naredbe WHO. … koju treba tužiti zbog izazivanja i prikrivanja toliko smrtnih slučajeva odnosno ubojstava kao i kolapsa gospodarstava mnogih zemalja svijeta. Sada nam je jasno zašto je izdata naredba da se odmah zakopaju tijela bez otvaranja označujući ih kao visoko zagađujuće. ..

U mogućnosti smo saznati istinu i vjerujemo da ćemo spasiti mnoge živote …. 

DIJELITE OVAJ TEKST DA SVI ZNAJU DA SMO PO NALOGU WHO UBIJALI NAŠE STARE LJUDE !!! @ italiarevelacurardelcovid19

Umjesto da izigravate klaunove šetajući sa maskama, pošaljite ovaj tekst obitelji, susjedima, poznanicima, prijateljima, kolegama … itd … itd …

DISTRIBUTIRAJMO HITNO U SVE MREŽE !!!! To je razlog zašto antibakterijski gel i klor-dioksid djeluju…  Cijela PANDEMIJSKA PSIHOZA je bila potrebna jer svjetska vlada u sjeni želi cijepiti i implantirati čip kako bi ubila mase, kontrolirala stanovništvo i smanjila svjetsku populaciju.

SAMO NA NAMA JE HOĆEMO LI IM TO DOZVOLITI.