Dok nas mediji i krizni stožer blesiraju sa korona virusom Soroš – Erdoganovi migranti, u medijskoj tišini, pristižu. I biti će zaštićeni da mogu raditi što ih je volja; krasti,  silovati, ubijati…, a da za to neće snositi nikakve posljedice. Da nam uistinu pristižu, a to odavno tvrdimo,  nesvjesno je potvrdio  gremijev član kriznog stožera Krunoslav Capak najavivši trajanje koronavirusa  do 1.lipnja. Valjda je toliko vremena potrebno da ih se smjesti po lijepoj našoj.

Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko ‘zapadnobalkanske’ rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k’o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu. Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: ‘Mi smo ti koji odlučujemo’!

Na koje zemlje misli Soros?

Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i Crnoj Gori, državama koje su na isti shemu ekonomski potpuno razvaljene i opljačkane.
Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. A stižu nam i novi Erdoganovi migranti.
Od svibnja 2015. preko milijun i 800 tisuća Muslimana bez dokumenata, šeta po Europi bez ikakvih provjera. Samo u Njemačkoj 400.000 muslimaskih migranata “nestalo” je iz njemačkog sustava u roku od mjesec dana. Među njima najmanje 50.000 ISIL-ovih koji osnivaju svoje ćelije, raspoređeno je po europskim državama u kojima su na vlasti također globalisti-sotonisti. Zadatak im je da siluju, pljačkaju, pale, upadaju u domove i ubijaju dok ih mi čuvamo i hranimo.

Prisjetimo se: izbjeglice koje su 2015-te dolazile u Grčku imale su ‘priručnik za migrante’ prepun savjeta, mapa, telefonskih brojeva i savjeta o preuzimanju širom Europe. Sky News je otkrio kopiju jedinstvenog turističkog vodiča koji se oprao na plaži na grčkom otoku Lesbos. Bio je napisan na arapskom jeziku i sadržavao je telefonske brojeve organizacija za pomoć izbjeglicama na putu, poput Crvenog križa i UNHCR-a, među njima i organizacije nazvane WatchTheMed-Alarmphone i w2eu, što znači “Dobrodošli u Europu”.

Vodič Sky News pronašao je i 24-satni telefonski broj za migrante. Što je potvrda da je sve bilo organizirano. Da su nekome trebali migranti, kao radna snaga, lako bi te države organizirale prijevoz brodovima, vlakovima, avionima…

Novi scenarij, stari igrači

Odavno se govorilo da će Erdogan propustiti izbjeglice, a gotovo ih je 4 milijuna. I dogodilo se. Ovaj igrokaz u Grčkoj samo je predstava za Europu. Zašto bi se tukli s njima kad ih je lakše, uz malo štete koju će EU nadoknaditi, propustiti. Isto će napraviti i Bugarska. A Makedonija ne odlučuje o ničemu.

I gdje će oni “zaglaviti”? Naravno, u četiri države koje su na isti način i od istih likova opljačkane: Hrvatsku, Srbiju, BiH, i Crnu Goru. Ili kako već mnogi govore: novu inačicu Jugoslavije – Jugošerijat, budući su se Mađarska i Slovenija ogradile!

Preneseno sa portala  Istinom protiv laži