Nova farsa u hrvatskoj politici i guranje za bolju poziciju uoči predstojećih parlamentarnih izbora. Ante Sanader (HD) je najavio kako će njegova stranka, zbog veličanja Jugoslavije i Tita, tražiti smjenu SDP-ova Ranka Ostojića s mjesta predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Ante Sanader je na konferenciji za novinare rekao da “oni iz HDZ-a smatraju kako čovjek koji veliča Jugoslaviju i Tita ne može biti na tako važnom mjestu i direktno voditi nacionalnu sigurnost hrvatske države“.

Danas cijelom čovječanstvu prijeti kataklizma i uništenje od grupice luđaka i sotonista koji se predstavljaju globalistima. U trenutku kada je i djeci jasno da je korona virus obična prijevara, strah od korone  popušta, a sprema nam se čipiranje i puštanje u pogon 5G, naši sotonisti izvlačeći iz groba Tita i Jugoslaviju kao Joker za dodatno zaglupljivanje jadnika koji još uvijek poput odlikaša ponosno hodaju sa brnjicama.

Nema veze što su police u trgovinama pune GMO hrane, nema veze što smo već zaboravili kako izgleda nebo bez chemtraila, nebitno je što su zaustavili život i gospodarstvo zbog malo jače prehlade,  Umjesto traženja rješenja za izlaz iz te situacije, potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader (HDZ) najavio je u četvrtak kako će njegova stranka, zbog veličanja Jugoslavije i Tita, tražiti smjenu SDP-ova Ranka Ostojića s mjesta predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Ja već petu godinu pišem o tome da je upravo taj ljudski šljam koji se odaziva na ime Ranko Ostojić i koji je predsjednik tako važnog odbora, glavni zaštitnik narko ruta koje prolaze Hrvatskom i da njegovi kriminalci-policajci direktno dilaju narkotike uništavajući omladinu.                                           Ne… Anti Sanaderu i HDZ-u to nije bitno. Optužio sam Ranka Ostojića da sudjeluje u likvidacijama poštenijih policajaca i svjedoka koji su spremni svjedočiti o toj zločinačko izdajničkoj organizaciji koja je uništila hrvatsku policiju. Ante Boban poput nekog zombija dalje nabraja i Rankovića koji se ohladio prije više od pola stoljeća. Pisao sam i zna se da je Ranko Ostojić suradnik MI6, a to se znalo i kada ga je HDZ postavljao na mjesto predsjednika možda i najvažnijeg saborskog odbora. Nije ih smetalo.

Kriminal, zločine, narkotike, izdaju… sve su mu spremni oprostiti, ali spominjanje nekakvih duhova nikada.

Ranko Ostojić uvijek spreman za obračun sa svakim osim sa mnom im uzvraća udarac. Ozbiljno zamjera Anti Sanaderu što zataškava da je corona ušla u starački dom gdje je bila njegova majka. Ne prašta Ranko zataškavanje korone u staračkom domu, ali zaboravlja pri tome da ga ja na blogu dinomolnar.blogspot.com javno i u 66 nastavaka direktno optužujem kao nalogodavca ubojstva policajca Dine Molnara i zataškavanje tog zločina. Optužujem ga da su njegovi dleri, umirovljeni policijajci ubili Zorana Vuka, a kriminalci u službi zataškali i to ubojstvo. On zaboravlja, da je on zataškao i ubojstvo Igora Benete. Lista je poduža…

Ranko Ostojić zaboravlja, ali ja ne.

Što još povezuje Antu Sanadera i Ranka Ostojića?

Obojica su iz Spita odakle je i „SPLITSKA VEZA“, najjača KOS-ova organizacija osnovana u Splitu od Ljubiše Beare još prije DR, sa sjedištem u Lori, a koja i danas drma Hrvatskom.

Član te veleizdajničke organizacije je od početka i Ranko Ostojić, čovjek koji skrbi o nacionalnoj sigurnoszi.  

Da to nije samo moja priča, u privitku prilažem i moju predstavku – navlakušu koju sam Ranku Ostojiću urudžbirao u Saboru. Naravno da mi se nije usudio niti odgovoriti jer zna dobro da sam ja profesionalac i da imam dokaze za svaku svoju riječ. Već slijedeći tjedan počinjem objavljivati afere u kojima sudjeluje Ranko Ostojić. Jedna će otkriti i tajnu njegove nedodirljivosti i beskrajnu suzdržanost HDZ-a prema njemu i Mladenu Bajiću.

Ranko Ostojiću… ja sam tvoj križ.

  MIRO MATIJEVIĆ, urednik i predsjednik SLOBODARSKE STRANKE HRVATSKE