AMERIČKI SCENARIJ SE PRENOSI U NJEMAČKU

0
1329

POČINJE KONAČAN OBRAČUN GLOBALISTA I SUVERENISTA. Globalisti poznati i kao Sotonisti kreiraju krize, ratove, ne poštuju ljudska prava, ne poštuju vladavinu prava, ne poštuju suverenitet država, šire korupciju po cijelome svijetu i oni vladaju našim životima, a ne odgovaraju apsolutno ni za što. Demokracija je za njih nepoznat pojam iako se često kriju iza nje.

PRVI ANTIGLOBALISTA JE TRENUTNI PREDSJEDNIK SAD DONALD TRUMP, koji je nakon vise od 50 godina (nakon ubistva John Kennedy) PRVI ANTIGLOBALISTA NA MJESTU PREDSJEDNIKA SAD.
Njegov slogan “AMERICA FIRST” je nešto što od početka smeta Globalistima jer za njih je prvo PROFIT. To je razlog što oni preko MEDIJA sataniziraju Trumpa i vuku ga iz afere u aferu i to već 4 godine. Stalno mu spočitavaju i intrepetiraju njegove izjave (da mrzi crnce, muslimane, nije prijavio taxe, afere sa ženama itd.) Time žele javnost okrenuti protiv njega i skloniti ga sa vlasti znajući da na izborima im šanse nisu velike jer ipak VEĆINA naroda stoji iza Trumpa.

Značajan je njegov govor 25.09.2019. u UN koji mediji nisu značajnije propratili u kome je rekao da VRIJEME GLOBALISTA PROLAZI. U svakom slučaju Globalisti koji vladaju skoro 100 godina i koji “ISPIRU MOZAK” preko Medija i vojske plaćenika se neće lako odreći upravljanja svijetom. Svjesni da im vrijeme istjeće ogorčeno će se boriti kako bi zadržali moć koju danas imaju i spremni su na sve. Nakon projekta Korone krenulo se i sa neredima čiji je cilj izazvati građanski rat na koji je prije par dana i sam Trump upozorio. Nakon nereda koji potresaju Ameriku, isti scenarij se prenosi u Njemačku, a da se ništa ne prepušta slučaju dokazuju i kamene kocke koje se pripremaju i postavljaju po gradovima širom Njemačke će se kada započnu neredi koristiti za obračune između demonstranata i policije. Taktika Globalista “ŠTO GORE TO BOLJE”, koja je na području naše regije pokazala tako dobre rezultate da ne ostaje ni kamen na kamenu i da je društvo potpuno uništeno… počelo se širiti diljem svijeta.

Svatko od nas treba dobro razmisliti i odrediti gdje mu je mjesto s obzirom da je vrijeme odluke pred nama i da novu priliku nikada nećemo imati.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime