Hoćemo li biti bankomat država za „naše političare“?

„Naš“ premijer je toliko zadovoljan ,pun sebe, pun optimizma, nimalo posramljen ili zabrinut zbog afera u njegovoj stranci. Doduše ne vidim ni da se „naš“ predsjednik očitovao po pitanju afera koje nam prazne džepove. Svi izgledaju zadovoljni .

Nevjerojatno da u ovakvoj krizi od političara nema niti jedne ozbiljne i istinite informacije i izjave. Sama prepucavanja. Moji prijatelji i poginuli branitelji  nisu se borili za ovakvu državu. Ovo i nije država već koruptivno udruženje kriminalaca. Već je netko rekao ranije da svaka država ima mafiju jedino mafija ima državu, a to je nažalost Hrvatska. Ovdje je normalno mito, otimanje i rasipanje novaca građana, normalno je da ništa ne funkcionira u zaštiti građanskih prava i sloboda,…

Sve to i puno više skrivaju iza krinke domoljublja i demokršćanstva.

Ima li ova država ikakva smisla za građane koji ovdje žive? Zemlja apsurdistan. Zemlja u kojoj je pravosuđem upravljaju „gospoda na vlasti“. Zemlja u kojoj „gospoda na vlasti“ novce poreznih obveznika i budućih generacija današnjih poreznih obveznika uzimaju kao na bankomatu bez limita.

„Gospodi na vlasti“ sve je  besplatno sve. Isisali su milijune iz javnih poduzeća no evo ih ponovo u igrokazu kako bi, iskoristivši naš novac utjecali raznim manipulacijama medijima i kupovanjem glasova kroz stalna zaposlenja u državnim firmama ili direktnim plaćanjem na terenu, došli ponovo na vlast istim besmislenim parolama i kako bi i nadalje osiromašivali građane ove napaćene zemlje.

Pred izbore se prisjećaju branitelja i Domovinskog rata, dok o istima stvarno nikada ne razmišljaju i nemaju ni malo zahvalnosti za podnesene žrtve i živote. Oni bi prvi trebali biti zahvalni  jer im je njihova borba omogućila lagodan život. Dok se moji poginuli prijatelji prevrću u grobu i pitaju se kako je moguće da za njihove  majke, supruge i djecu nitko ne brine? Kako je moguće da država ne služi građanima već je obrnuto? Licemjerni i bahati „naši političari„ još stavljaju sol na ranu ucviljenim obiteljima koje su izgubile svoje sinove, supruge i očeve, svojim igrokazima pijeteta kada  pred kamerama polažu cvijeće i pale svijeće.

Za mene je  Hrvatska neprocjenjiva i treba biti mjesto slobodnih i jednakih građana. Da bi bila zemlja za koju su naši ljudi ginuli moramo „gospodu  plaćenike na vlasti“ smjestiti u zatvore i provesti reviziju pretvorbe i privatizacije ,nacionalizirati sve oteto. Trebamo vratiti građanima njihovo vlasništvo i načiniti državu koja će služiti građanima. Progledajmo i učinimo pravu stvar 5.7.!

Nada Ećim Innocente