Karolina Vidović Krišto i dr. Srećko Sladoljev najpopularniji! Domovinski pokret povećao prednost u odnosu na HDZ i SDP!

Soroševe anketarske kuće Promocija plus i Ipsos puls ponovno varaju građane rejtingom stranaka. Režimski mediji, posebice NOVA TV, gotovo morbidno gura Bernardića i Plenkovića, odnosno Restart (Retard) koaliciju i narodu omrznuti HDZ.

No, uzalud im svirači. Zbogom kandidati HDZ-a i SDP-a. Jer nitko normalan neće vam dati glas. Ni lopovski APIS neće vam pomoći!

Nova anketa na 960 ispitanika samo je potvrdila staru anketu.

Domovinski pokret Miroslava Škore u prošloj anketi pretekao je HDZ i SDP. U 15 dana ta se prednost, u odnosu na HDZ koji je pao za 1,9%, povećala sa 0,5% na 2,8%. Restart koalicija je sa 14% pala na 13,24%

Zahvaljujući dr. Sladoljevu, Živom zidu (koji ide zajedno sa Lovrinovićem i Pernarom) rejting je porastao za 2,9%. Nezavisnoj listi mladih sa Marinom Škibolom rejting je porastao za 1,6%.
Najviše su potonuli Nino Raspudić i Vili Beroš!

Slobodarska stranka Hrvatske neće izaći sa svojim listama na ove parlamentarne izbore jer je dva dana prije predaje lista ponovno izvršen napad na predsjednika stranke Mira Matijevića koji se ovaj put branio pa završio u jednomjesečnom pritvoru.

Zanimljivo je da je HDZ postavio za nositelje izbornih jedinica narodu omrznute kandidate. Što se lako može iščitati iz fb komentara (facebook je najmjerodavniji od svih anketa, točnost mu je cca 95%). Zašto?

Zato što je duboka država procijenila da je HDZ potpuno potonuo u očima hrvatskog naroda. Koji će iz inata HDZ-u glasovati za SDP-ovce! Tako, nažalost, funkcionirajunmnogi birači koji ni nakon 30 godina pljačke, rasprodaje, uništavanja i trovanja, nisu shvatili da im jedni i drugi rade o glavi.

Kao što je Kolinda pijana dolazila na izborne skupove kako bi se što više iskompromitirala, tako je i Plenković za nositelje izbornih jedinica postavio narodu najomrznutije likove. Sve sa ciljem da SDP dođe na vlast.

Soroševe anketarske kuće Promocija plus i Ipsos puls, uz nezaobilaznog lažova Bagu, svakodnevno napumpavaju rejting popularnosti HDZ-a i SDP-a. Koji nikada u zadnjih 20 godina nije bio niži, što pokazuje naša nova anketa.

Većinu ispitanika svjesnih što se događa raduju kandidature Vidović Krišto i dr. Sladoljeva za koje svi ispitanici tvrde da su naše svjetlo u dugogodišnjem mračnom hrvatskom HDZSDP tunelu.

Rejting političara

Paralelno, kako je rejting liderima HDZ-a i SDP-a Penkoviću i Bernardiću iz dana u dan padao tako je Domovinskom pokretu, Mostu, Živom zidu iz dana u dan raste. Najviše zahvaljujući Karolini Vidović Krišto, dr. Srećku Sladoljevu, Miroslavu Škori, Ivanu Penavi, Ivanu Lovrinoviću, Ninu Raspudiću, Marinu Škiboli…

Rejting stranaka

Ponovimo još jednom: HDZ i SDP sve rade po nalogu duboke države, HDZ predloži zakon SDP ga izglasa i obratno. Jedni i drugi u 30 godina nisu imali ni jednu pozivnu bilancu. Svi izabrani predsjednici i premijeri su lažovi, prevaranti, lopovi, veleizdajnici i slugani NWO-a. Koje treba procesuirati i osuditi na dugogodisnje robije. U saboru su jedni i drugi uvijek imali potrebnu većinu za ratificirati sve antihrvatske zakone.

Upravo zbog toga važno je dati glas svima samo ne njima, njihovim kandidatima i kandidatima njihovim satelita: HNS-u, SDSS-u, HSS-u, Bandićevcima.

Naravno, nikako ne smijemo podcjeniti HDZ i SDP. Za njih će glasovati uhljebi, lažni branitelji i lopovski APIS dodavanjem glasova odbjeglih Jugoslovena koji se i nakon 30 godina u Ministarstvu uprave vode kao hrvatski birači! Da nije tako ove dvije gremijeve partije odavno bi otišli u ropotarnicu povijesti, a veleizdajnici postali stanari Remetinca i drugih kazamata.

Zato izađite svi na izbore jer će nas u protivnom ponovno pokrasti. APIS će još jednom režirati pobjedu HDZ-a ili SDP-a. A to znači nove nelegalne i neligitimne zastupnike koji će dati mandat premijeru, ministrima…

Istraživanje je provedeno u periodu od 10 lipnja do 26 lipnja na uzorku od 960 punoljetnih građana. Maksimalna pogreška uzorka iznosi +/- 2 %, a za rejtinge stranaka također +/-2 %.