…jesmo li u vlasti nekolicine no name likova

407

…poprima li Hrvatska politika gabarite kultnih totalitarizama, kojima je gazena i kroz svoju povijest…
…jesmo li zapravo u rukama, u vlasti nekolicine, dojucerasnjih no name likova, nedosljednih svjetonazorima i kodeksima, a za’sta i kakima su se prezentirali, za’sta su nan se prodavali, di se desni kaznjavaju i sankcironiraju jer su desno, di livi nikad nisu ni bili livi, di je centar sredina upravo nicega ?!?!
…jesmo li pod teskin mobingom sustava bez ikakve demokratske kontrole, moralno zlostavljani i psiholoski terorizirani – svakodnevno i u svin sferama ?!?!
…jesmo li krvlju i zivotima izvlacili svoju Hrvatsku i Hrvatski narod, upravo iz okruzenja i terora mobinga nad golin postojanjen dostojanstvenog i slobodnog Hrvatstva ?!?!
…jel nasa neovisnost tek tranzicijski trenutak, minjanje jedne ovisnosti drugon…
…jel nas suverenitet tek identifikacija pri sheranju zainteresiranin taborima ?!?!
…postaje li Lipa nasa Hrvatska okruzenje vrhunske dramaturgije jednog Twin Peaksa, okruzenje okovano u nadrealnosti, paranormalnin aspektima, ad acta svega sta je Hrvatskoj i Hrvatima u svetom zadatku – branitelji, nestali, materijalne odstete, vracanje dostojanstva nasin invalidima, silovanima, sve cesce i vise suicidnima ?!?!
…jesmo li se prepustili zdruzenom sindromu Stockholmskog i Twin Peaks sindroma…
…jesmo li viru u Boga, u jedinu nam Domovinu, u sebe i svoj narod, zaminili virovanjen u masonske loze, u svijetske sile, u nove poretke, u zaprasivanja, trovanja, selekcioniranja – urotama na kojin bi nam pozavidili i sami mali zeleni ?!?!
…prid cin smo ustuknuli, cega i koga se mi bojimo…
…sta i ko ima vlast i kontrolu nad nama…
…prid’cim i kin kleci Hrvatska…
…zbog cega i koga nesmi ni sama sebi vise u’oci pogledat ?!?!
…di smo i jesmo li Hrvatska…
…ko je, sta je, s’cijin i kakvin referencama – skupina, do jucer potpuno nepoznatih osoba, danas vodja, lidera, politickih i stranackih bossova, a u’cijin su rukama Hrvatska i Hrvati – ne roditeljskin rukama, nego rukama koje stezu, guse i cide, golo nam postojanje ?!?!
…zivi li Hrvatska danas, najvecu obmanu od prvog spomena Hrvatstva ?!?!
…zivi li Lipa nasa Hrvatska danas, u’udomiteljstvu neceg i nekog jako ruznog i tudjeg ?!?!
…sta ste se prisrali, netribate nista odgovarat, odavno ja sama i pitan i odgovaran…
aee…

Autor, Renata Mrsa