MISTERIJ “SVASTIKE” JE JAVNO RAZOTKRIVEN, HOĆE LI KRIVAC ZAVRŠITI U PRITVORU?

2791

Varga je samo potvrdio to što sam ja pisao prije nepune tri godine, točnije 10.12.2018. godine.
Franjo Varga, bivši MUP-ov informatičar kaže: “plaćeno je čovjeku pedeset tisuća kuna da ugasi kamere tu večer. Platili su mu konkretno Ostojić i Kotromanović”.

“To sam s Vladom Galićem radio. Došao sam do toga da je plaćeno pedeset tisuća kuna da ugasi kamere tu večer i da omogući da se iscrta svastika. Platio mu je konkretno Ostojić i Kotromanović koji su se s njime našli. Nisam došao do konkretnih imena. Jedan ili dva imena sam imao. To sam dao gospodinu Mamiću. On je sve to predao policiji. Ali po običaju ništa, objašnjava informatičar. Ranko Ostojić je u to vrijeme bio ministar unutarnjih poslova i naravno da istraga nije urodila plodom. Unatoč puštenoj snimci preskakanja ograde više mladića na jednom ulazu, te ponuđenoj novčanoj nagradi onome tko bude ponudio više informacija. Počinitelji nisu pronađeni.

Ja sam posjedovao i snimku telefonskog razgovora u kojemu se dogovaraju detalji oko čuvara koji su godinama pred utakmice čuvali Poljud,da bi upravo to veće dobili slobodan dan. Kako to ipak nije moglo ostati tajna, otkrilo se da iza svega stoji Ostojić i već je bio potpisan nalog za pritvaranje.

Miro Matijević, 34.nastavak: TKO JE ZAUSTAVIO UHIĆENJE RANKA OSTOJIĆA

U zadnja 34 tjedna u kojima objavljujem istinu o ubojstvu Dine Molnara dogodilo se puno toga što je bilo teško predvidjeti. Svi koji su sudjelovali u prikrivanju tog zločina razotkrili su sebe, pa i više od toga.
Kako je „Ratnik Brane” (Bunjac)vodio i tematsku sjednicu Ostojićevog odbora na temu Dina Molnara (čije ubojstvo je naručio Ranko Ostojić) zamolio sam ga da budem prisutan s obzirom da imam puno više dokaza nego oni. Ukoliko me ne pozove ili mi ne dozvoli nazočnost tada je sve jasno i bit će to kraj ove farse.
U očekivanju Ostojićevog odgovora, uvjerio sam se da „Dinovo prokletstvo“ i dalje djeluje. Upravo mi je javljeno iz sigurnog izvora da je već bio izdan nalog za privođenje Ranka Ostojića i i sve je bilo spremno za njegovo uhićenje za slučaj „Svastika“, ali je u trenutku kada je akcija već započela, netko iz Vlade sve to stopirao. Znam i tko je, ali da vam ne bude sve prelako, odlučite se za čovjeka koji je spasio Ranka Ostojića da ostane na slobodi.
Andrej Plenković ili Davor Božinović?