Imajte ponosa, borite se, izađite na ulice!

0
365

Zbog PLANdemijskih mjera kojima je cilj egzistencijalno ugroziti necijepljene, a kreću od ponedjeljka, zasut sam upitima što učiniti, kako se suprotstaviti?
Masovno. Zajedno. Kao jedan, jer Ustav ove zemlje (čl. 20?) nikome ne dopušta diskriminaciju BILO KOGA PO BILO KOJOJ OSNOVI. Onaj tko to čini, NE MOŽE SE IZVLAČITI na “nadređenog”! Kriv je! To je civilizacijska “baština” Nuernberngškog procesa! Ne možeš se “izvući” jer ti je tako naredio Himmler, Mengele, Beroš ili Božinović!
I zato sam jučer namjerno i s jasnim ciljem i bez maske ušao u veliki opskrbni centar u kojem su maske obavezne. Odmah je dojurio zaštitar, pokazao mi značku i zatražio da stavim masku. Rekao sam mu “da mi ne pada napamet”.
Kada je zatražio da napustim centar, odvratio sam “da mi ni to ne pada napamet” i rastumačio mu što sam kazao u uvodu. Kada je promucao da je Centar “privatni prostor koji poslovanje uređuje kako hoće”, objasnio sam mu da je taj prostor javni prostor u kojem vlasnik ne može diskriminirati kupce zbog toga jer su Židovi ili Hrvati, nose maske ili ne, taj odvratan simbol pokornosti i podređenosti, da vlasnik posluje u Hrvatskoj, a ne u Dubokoj državi! Naredio sam mu (maskirani su se razbježali!), da ODMAH pozove hrvatsku policiju da se oboje uvjerimo čiji će Ustav i zakone braniti!

Čekao sam pola sata. Zaštitara je “progutala zemlja”, a policajci se nisu pojavili.
I to je jedino rješenje.

U ponedjeljak svi otiđite bez maski i bez potvrda o cijepljenju ili testiranju na svoja radna mjesta. Ako vas zaštitari zaustave, tražite od policije da ih uklone. Imate pravo na rad, zrak i kretanje. Imate pravo biti i ostati zdravi. Nakon cijepljenja to više nećete biti.

Ovo je vaša zemlja, a ne Duboka država! Imajte ponosa, borite se, izađite na ulice!

 Silvija Jelaska, komentator SLOBODARSKOG PORTALA

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime