Jučer ujutro je u splitskoj bolnici Firule preminula medicinska sestra Tina Pocrnja. Vjerovala je doktoru na Firulama Ivi Iviću. Nažalost, Tina nije prva mlada osoba, a neće biti ni posljednja, koja će umrijeti (teško nastradati) od cjepiva, od booster doze!

Poslušajte šokiranu tetku Tinine kolegice Marine koja opisuje stanje Tine nakon primljene booster doze.

https://www.youtube.com/watch?v=pQLNmXyLw7E

…Zvala me nećakinja koja radi na psihijatriji i kaže mi: „Moja kolegica Tina primila je treću dozu boostera. Njena mater je rekla da joj je nakon treće doze počela trniti desna strana…Tina je jučer oko podne išla popiti kavu s prijateljicom u kafiću ispod nadvožnjaka na Firulama. Nakon kratkog vremena srušila se (snimka se pojavila na facebooku, ali je ekspresno nestala). Hitna pod rotacijom ju je odvela na neurološki odjel. Ugrušak na mozgu, ugrušak u arteriji. Liječnici su nekako uspjeli izvaditi ugrušak iz mozga, međutim u arteriji je pukao, raspodijelio se na tri dijela i odmah direktno opet na mozak. U tom momentu oduzela joj se kompletna strana tijela. Iz mozga su joj pokušavali izvaditi ugruške na poseban način, neka vrsta pokusa, da joj spase mozak…

…Završila je na respiratoru, na intenzivnoj njezi, na glavnoj intenzivnoj njezi. Kompletan odjel sa psihijatrije otrčao je na intenzivnu. Bili smo cijelo vrijeme uz našu Tinu. Nismo se odvajali od nje, molili smo se za nju.

…Tina mi se žalila da se navečer diže piti vodu i da vjerojatno ima šećer. Kada su je doveli na neurološku, izvadili šećer, bio je veći od 20. Kompletan poremećaj joj se dogodio. A od udara u mozak, dobila je tikove, ruke su joj se izvrčale put nazad…

…Ovo je nenormalno što se događa, Na svakom koraku umiru mladi ljudi. 

Tinin kolega koji se ne želi cijepiti prišao je glavnoj sestri psihijatrijskog odjela: „Samo mi još jedan put recite i pitajte me jesam li se cijepio, hoću li se cijepiti. Nakon ovoga sad što sam vidio, što se dogodilo našoj Tini koja je tek navršila 34 godine, upitajte me samo još jednom jesam li se cijepio, hoću li se cijepiti“.  

Svi su umukli, nitko usta otvorio nije…“

Epidemiološko-virološki korumpirani lešinari, raznorazni Ivići, učiniti će sve da i ovu ‘smrt’, kao direktnu posljedicu cijepljenja, prekvalificiraju u smrt od koronavirusa. A režimski mediji, kupljene prestitutke, neće zaboraviti napisati da je i Tina ‘umrla’ od korone – IZNENADA!

Ne… Tina nije umrla. Ubijena je sa predumišljajem od svojih kolega.