Ministar policije

SABORSKI ODBOR ZA NACIONALNU SIGURNOST

Na ruke Ranka Ostojića

Veza Broj: 511-04-01-6546/4-2019

JAVNI ODGOVOR DVOJICI IDIOTA

Gospodine Biljan, odgovaram vama iako znam da vam je to samo podmetnuto na potpis od strane idiota kojega je drugi idiot iz ove priče postavio tu kako bi kao vaš zamjenik manipulira ličkom policijom u interesu zločina i kriminala.

Kako ne bi bilo pogrešno protumačeno kroz 17-ticu koju tako rado i uzalud ti idioti koriste kada sam ja u pitanju, pogledao sam malo enciklopedije i pronašao tumačenje koje najbolje objašnjava moj odnos sa vašim zamjenikom Mladenom Kranjčevićem i Rankom Ostojićem, predsjednikom saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost. To znači da mi nije namjera nikoga uvrediti već samo pokušavam protumačiti predstavku koju sam vama i Ranku Ostojiću poslao 30.07.2019. Biti ću slobodan pa ću se u nastavku teksta obraćati Mladenu Kranjčeviću i njegovom zaštitniku iz Sabora, Ranku Ostojiću.

Poštovani idioti

Kako bi otklonio svaku sumnju da bilo koga pokušavam uvrijediti ili omalovažiti, nakon odgovora koji ste mi poslali dubiozno i studiozno sam proučavao vaše ponašanje uz pomoć medicinske literature kako bih mogao shvatiti u čemu je problem. Toliko sam se trudio biti objektivan da sam potpuno isključio mogućnost da ste podlo pokvareno smeće koje to radi iz mržnje samo zato što se u ovim sukobima sa mnom osjećate toliko inferiorni i jadni, u što sam se do jučer kleo. Skoncentrirao sam se isključivo na medicinu kako bih objektivno i bez ikakvih zadnjih misli shvatio i protumačio vaš odgovor i vaše ponašanje.

Što stručna literatura kaže:

idiot ( mnoštvo – idiota )

  1. Osoba slabe opće inteligencije
  2. Osoba koja donosi glupe odluke

Napomene o uporabi

  • Iako pejorativna, riječ je samo blaga uvreda, a između bliskih prijatelja ili članova obitelji može se koristiti nježno.

Prema tome, medicinska literatura smatra da je takav odgovor može napisati samo osoba slabe opće inteligencije koja donosi glupe odluke. Uz to ću poštivati i pravopis te ću vam se kroz cijeli tekst obraćati sa idiot ili idioti kada vam se obraćam u mnoštvu, kako ne bih slučajno počinio prekršaj. Uz to ću, kako netko zločest ne bi to shvatio kao uvredu, koristiti tu vašu dijagnozu najnježnije što mogu s obzirom da si ja vama i vi meni  „jebemo mater“ već nekih šest, sedam godina pa vas već smatram članovima obitelji.

U čemu je problem?

Otkrio sam da između sto prekršajnih prijava koje mi je iskonstruirao gospićki tandem znan kao „bolesna braća“, za sedam nije ispoštovan zakon već se unatoć mojim prigovorima koje sam urudžbirao u otočkoj ili gospićkoj policiji obaviještavali Ministarstvo pravosuđa da sam kažnjen. Tijekom jedne rasprave u Splitu, raspravna sutkinja je utvrdila da sam već prekršajno kažnjavan. Kada sam rekao da je to laž, zatražila je da joj se iz PP u Gospiću potvrdi da li sam kažnjen. Načelnica Višnja Borčić je potvrdila da sam kažnjen iako sam uložio Prigovor. Ispričala se i opravdala „OMAŠKOM“. Kako sam pokrenuo jihad protiv te Ostojićeve bande sa kojom on vlada MUP-om, izvadio sam 30.07. taj predmet  i zatražio da se provjeri tko je za to odgovoran. Kako Višnja Borčić to nije počinila, netko je to morao učiniti iz PU pa sam zatražio od Biljana i Ostojića da se provjeri matični broj osobe koja je ulazila u računalo PP, s obzirom da je to ostalo zabilježeno.

Za policiju tako jednostavna i rutinska provjera ostala je nemoguća misija s obzirom da znam da je broj koji sam tražio, broj Mladena Kranjčevića koji i piše ovaj odgovor. Umjesto zatraženog, dobijam odgovor sa najidiotskijim tumačenjima koje možete zamisliti. Evo što na upit, „tko je iz PU ulazio u računalo PP u Gospiću i počinio taj kriminal“ odgovara Mladen Kranjčević podmećući to Biljanu na potpis:

Što kaže idiot kojega ja ljubim kao člana obitelji:

  1. „Izvršena je provjera i utvrđena neutemeljenost vaših navoda“.

Koji moj navod je neutemeljen, mili moj idiote? Što je sa načelom postupka provjere navoda predstavke koju je idiot bio dužan ispoštovati u interesu nepristranog utvrđivanja činjenica, prije nego li je to podmetnuo Josipu Biljanu na potpis?

  1. „Svi vaši prigovori pravovremeno su dostavljeni nadležnim prekršajnim sudovima“

Notorna laž s obzirom da načelnica PP pismeno priznaje i tvrdi da je u navedenom predmetu netko onemogućio zakonsku proceduru ulazeći nezakonito preko računala PU u njihovo računalo.

To isto je dokazano u još šest predmeta.

  1. Što idiot piše dalje: „U navedenom predmetu Prekršajnog suda u Splitu presudom broj: 3 Pp J-850/15 od 1.12.2017.godine oslobođeni ste optužbe“.

Mili moj idiote, u Splitu sam oslobođen kao i u još u oko 80 predmeta zato što su tvoje prijave bile izmišljene i neutemeljene. Splitski predmet koji navodiš nema veze sa „OMAŠKOM“ za koju je sud službeno saznao samo zato što je raspravna sutkinja tražila dokaz da ne govorim istinu ne mogavši vjerovati kakav idiot vlada gospićkom policijom.

  1. Ni tu nije kraj: “…iz obrazloženja iste presude razvidno je da ste pravovremeno uložili dopušteni prigovor nakon kojega je predmet okončan”.

Postalo je razvidno tek kada je idiote razotkrivena tvoja prijevara i kada je Višnja Borčić obavijestila Ministarstvo o tome. U Splitu sam oslobođen u predmetu Pp J-850/15 dok je Prekršajni nalog pod brojem 511-04-05/2-2-09-OPN-99958/2015 za koji si obavijestio Ministarstvo pravosuđa da sam kažnjen – drugi predmet koji se spominje samo kao dokaz koliki si idiot. Zahvaljujući poštenju Višnje Borčić splitski Sud te uhvatio u kriminalu pa si bio prisiljen okončati taj OPN bez da sam pozivan na Sud.

U deset prijava koje sam podnio Ranku Ostojiću na ruke u zadnjih pola godine protiv Mladena Kranjčevića i Ante Podnara nalazi se i ovaj predmet koji sadrži još šest identičnih slučajeva kompletno dokumentiranih.

Ovaj tekst šaljem ravnatelju, ministru i Ranku Ostojiću da se konačno izjasne tko je iz gospićke PU ulazio u službeno računalo PP u Gospiću i krivotvorio podatke?

Ukoliko odbiju provjeriti i utvrditi to što ja znam i bez te provjere, te idiota ostave da i dalje radi to što radi, neka budu spremni na dalje oplođivanje gospođa majki, nježno poput članova obitelji… manje više, kao i do sada.

Miro Matijević

Privitak broj 1.

Predstavka upućena Josipu Biljanu i Ranku Osotjiću

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime