Nisam pobornik ovakvog razmišljanja, ali svakim danom se pojavljuje sve više informacija koje bacaju neko novo svjetlo na zbivanja u Ukrajini. Jeste li znali da je Ukrajina jedina država uz Izrael, u kojoj su prva dva čovjeka židovi??

Ruski narod konačno dobivaju pravdu za Holodomor i Holokaust, masovna ubojstva i ljudske žrtve koje je orkestrirala HAZARSKA MAFIJA. Ruska policija izvodi akcije protiv Hazarske Mafije koja djeluje unutar Rusije, ali ova bitka je samo dio većeg međunarodnog napora Alijanse Bijelih šešira da ukloni Hazarsku Mafiju sa svih pozicija moći. U Aziji je postignut dogovor o ujedinjenju Tajvana i Kine te formiranju prijateljskog saveza s Japanom, ujedinjenom Korejom i grupom ASEAN (to je grupacija azijskih zemalja), kažu izvori obitelji Dragon. Azijska tajna društva kažu da je sada tri četvrtine čovječanstva oslobođeno sotonističke Hazarske mafije. Kad sve ovo završi, bit će PROSLAVA, mir u svijetu i početak novog Zlatnog doba, obećavaju izvori iz Alijanse. Evo sažetka onoga što je ruski predsjednički Avatar Vladimir Putin imao za reći o operaciji u Ukrajini: ,,To ima veze s cijelim sistemom međunarodnih odnosa… Osnovne norme usvojene nakon Drugog svjetskog rata stajale su na putu onima koji su se proglasili pobjednicima Hladnog rata… ONI [Hazarska Mafija] su imali apsolutnu superiornost udruženu s niskim kulturološkim standardima… Za našu zemlju je ovo pitanje života i smrti. Morali smo zaustaviti ovu grozotu: pokušat ćemo demilitarizovati i denacifikovati Ukrajinu i uhititi one koji su počinili brojne krvave zločine nad civilima… Svi znamo da smo istinski jaki tek kada imamo pravdu i istinu na svojoj strani.’‘ Internetom već kruže videa koja je pustio ruski FSB, a koja pokazuju šta sotonski Hazarski plaćenici u Ukrajini rade kršćanskim zarobljenicima (upozorenje: nije za one sa slabijim srcem). Da bismo razumjeli koliko je eliminacija ovih ratnih zločinaca zapravo povijesna, moramo se ukratko osvrnuti na povijest onoga što se sada događa. Nećemo se vraćati hiljadama godina unatrag da bismo saznali porijeklo Sotone koju obožava Hazarska mafija. Umjesto toga, počet ćemo s kratkim osvrtom na to kako su Hazarski mafijaši osvojili Evropu, a posle krenuli u vise vjekovnu potragu za povratkom u svoju drevnu domovinu HAZARIJU.

Da citiram i parafraziram nekoliko ključnih citata: HAZARIJA je bila kraljevstvo u središnjoj Aziji koje je prakticiralo vavilonsku crnu magiju. Bili su poznati u okolnim zemljama kao lopovi, ubice i pljačkaši, kao i zbog lažnog predstavljanja putnicima koje bi kasnije ubili… Oko 1200. godine, Rusi su predvodili grupu naroda koji su okruživali HAZARIJU i izvršili su invaziju da zaustave zločine HAZARA protiv njihovog naroda, što je uključivalo otmice male djece i dojenčadi za Hazarske krvne žrtve Baalu ili Sotoni. Hazarska elita je pobjegla u Evropu, gdje se polako, tokom vjekova, infiltrirala u vladajuće klase i na kraju preuzela vlast. Njihova najveća pobjeda dogodila se 1913. godine kada je Hazarska Mafija u ilegalnoj akciji na Božić preuzela Upravu Federalnih rezervi u SAD-u. Preuzimajući kontrolu nad narodnim novcem u Sjedinjenim Američkim Državama, John Rockefeller I. i njegove Hazarske kolege uspjeli su finansirati komunističku revoluciju Vladimira Lenjina i Lava Trockog u Rusiji. Čim je Hazarska Mafija zbacila kršćansku vladu Rusije, počeli su svoju osvetu za uništenje Hazarije. Sveukupno su ubili do 80 miliona Rusa tokom 20. vijeka. Također su započeli svoj projekt obnove drevne HAZARIJE izgladnjivanjem miliona etničkih Rusa (i Ukrajinaca)koji su živjeli unutar starih granica HAZARIJE. Zato je Putin rekao: “Modernu Ukrajinu u potpunosti je stvorila Rusija, točnije, boljševička, komunistička Rusija”. Rusko strpljenje je konačno nestalo kad je Hazarska Mafija pokušala preuzeti naciju Kazahstana kako bi nastavila svoj projekt obnove drevne HAZARIJE. Ukrajinska mornarica je potopljena, gradovi su opkoljeni, a Savez sada kontrolira 75% zemlje, tako da pobjeđujemo.”

(slijedi nastavak izvještaja Benjamina Fulforda.)…