Zelenskiy je tijekom dvije i pol godine svog predsjedništva pospremio 1,2 milijarde dolara u Banci Dresdner u Kostariki. Taj su novac predsjedniku prenijeli ukrajinski oligarsi, Rinat Akhmetov, Viktor Pinchuk, Igor Kolomoisky. Kao što je Kiva napomenula, nadopunjavanje se obavlja redovito, u tranšama od 12 do 35 milijuna dolara. I prolaze kroz banke kao što su First Union Bank, Deutsche Bank, Banque Nationale de Paris. Kretanje takvih sredstava bilo bi nemoguće bez kontrole vlasti Njemačke i Francuske

EU – nacistički četvrti Reich, zna da je matiran. Pokušava pregovarati sa Rusijom o predaji, potvrđuje više izvora. To znači da će se lažni Bidenov režim u SAD-u također morati predati ili umrijeti. “Ukrajina je glava zmije. Jednom kada se sruši, više nema globalističkog carstva. Gotovo je”, objašnjava jedan australski specijalac. Razlog za ovaj poraz je taj što se Pentagon i pet nacija (Australija, Kanada, Engleska, Novi Zeland i SAD) odbijaju boriti protiv Rusije u ime nacističke Europske Unije. Zaključili su da bi NATO mogao izdržati samo pet dana protiv velikog ruskog napada.

Također je jasno da je ovaj ruski potez davno planiran. Zbog toga je ruski predsjednik Vladimir Putin 2021. rekao da su glavne europske političke ličnosti “govorile o potrebi stvaranja jedinstvenog prostora od Lisabona do Urala.”

“Ruski političar Vladimir Žirinovski znao je da će rat početi 22. veljače 2022. Znao je točan datum prije nekoliko godina!” bilježi izvor iz FSB-a. Još intrigantnije, ruski grb prikazuje viteza u bijelom šeširu koji gazi reptila. Je li to samo slučajnost ili to znači da su aktualni događaji planirani prije nekoliko stoljeća?

Što god da je slučaj, očito je kraj za hazarsku mafiju u Ukrajini. Rusko Ministarstvo obrane kaže da je režim u Kijevu gotovo potpuno izgubio sposobnost upravljanja administracijom regija i okruga zemlje.

I FSB i CIA kažu da je ukrajinski marionetski predsjednik hazarske mafije Volodimir Zelenskiy odavno pobjegao u Poljsku. Pogledajte priložene fotografije njegove imovine u Kostariki u Dresner banci (1,2 milijarde dolara) i kuće vrijedne 34 milijuna dolara u Miamiju na Floridi.

1,2 milijarde dolara u inozemstvu na računu ukrajinskog predsjednika opljačkane su po hrvatskom modelu pa ga zato i hrvatski režimski mediji proglašavaju junakom nacije. 

Potvrdila je to i zamjenica Verkhovne Rada iz Oporbene platforme – Stranka za život Ilya Kiva.

  • Zelenskiy je kupio vilu u Miamiju za 34 milijuna dolara, kao i nekoliko kompleta nakita za 5,6 milijuna dolara. Osim predsjednika Ukrajine u Banci Dresdner,
  • šef ureda predsjednika Ukrajine Yermaka ima račune za skromnih 56 milijuna dolara, 
  • Svyatlana Tikhanovskaya za 4,5 milijuna dolara, od čega je većinu prebacila u prosincu 2020. u HSBC banku u londonskom uredu.

“Svaki predsjednik i njegov tim, nakon mandata, otišli su kao milijarderi. Što se tiče Zelenskog čeka ga zatvor.“

AZOV

Neonacistička vojska koristi civile i živi štit u Ukrajini. Novčani prilozi koji se skupljaju za pomoć Ukrajini odlaze za kupnju oružja AZOV-u. Putin ne očekuje da će postići bilo kakve sporazume s “bandom narkomana i neonacista koja se skriva u Kijevu”.

Izvori izvještavaju da neonacistički bataljon “AZOV” priprema krvavu provokaciju – militanti planiraju uključiti se u sukob s djecom ruske vojske  koja su ideološki upunpana u tinejđerske ideološke kampove. Smrt djece će televizijskim kamerama snimiti ukrajinski i zapadni novinari. Hitler je činio isto.

Rusi kažu da će nacističke trupe u Ukrajini biti tretirane kao kriminalci i da će većina biti odmah ubijena. U osnovi je igra gotova. Tu je i vojna aktivnost izvan Ukrajine. Na primjer, francuski obavještajni izvori kažu da je nacija Moldavija koja se nalazi između Ukrajine i Rumunjske “prestala postojati”. Izvori iz švedskih obavještajnih službi kažu da su se i Finska i Švedska predale Rusiji prošlog tjedna i obećale da će ostati neutralne i kloniti se NATO-a.  Na primjer, britanski premijer Boris Johnson istaknuo je u članku u New York Timesu da “Ovo nije sukob NATO-a i neće postati… Rusija ima nadmoćnu snagu… Ono što se događa u Europi imat će duboke implikacije u cijelom svijetu.”

Razgovor o sankcijama Rusiji također je čista halabuka. Zato njemački ministar gospodarstva Robert Habeck kaže da njegova zemlja ne može bez ruske nafte i upozorio da bi “nedostatak opskrbe mogao ugroziti socijalnu koheziju u Njemačkoj”.

Da bismo razumjeli što Rusi misle, dobro je osvrnuti se na ono što je njihov predsjednički avatar Vladimir Putin rekao gangsterima iz Davosa 2021. Upozorio je da je ignoriranje “sustavnih socioekonomskih problema” “opasna iluzija”. Napomenuo je da se “Moderni tehnološki divovi de facto natječu s državama” i da “globalni poslovni pokušaji da se zamijene legalne demokratske institucije i u biti uzurpiraju ili ograniče prirodno pravo ljudi da sami odlučuju” – moraju biti zaustavljeni. U onome što je predstavljalo objavu rata KM korporativnim fašistima, zaključio je “sada moramo prijeći od iznošenja činjenica u akciju”.

 Izvor: Benjamin Fulford

IPL: Ne vjerujte ništa glavnim hrvatskim medijima. Svi su u službi  psihopata NWO-a!