Protjerivanjem ruskih diplomata, hrvatska je politika po tko zna koji put pljunula sama sebi u lice i pokazala da nema granice u svojoj poniznosti i sluganstvu.

Pa mora Anemikus slušati naredbe svojh Poslodavaca. Hrvatska je poznata po svom “pravom” odabiru strana, još od NDH. Umjesto da se ne svrstava ni na jednu stranu, jer je istina negdje između ili ima posve drugačiju pozadinu, nas zastupaju globalisticke sluge i sluge egzekutori Novog svjetskog poretka. Retardacija dobrog dijela naroda se mogla vidjeti u Plandemiji i Covid projektu. Tako da se ne treba ničemu čuditi. I ovo je samo dio porobljavanja i istrebljivanja čovječanstva. Možda se netko još i ” probudi” u jesen. A ostali će shvatiti u zadnjim trenucima ali više neće imati vremena da to i kažu.

Samo naprijed budaletine ispranih mozgova.

Do jućer ste vikali: Slava Bogu” A sad harlaučete: ” Slava Ukrajini” A što nisu izbačeni Američki diplomati i veleposlanici kad je SAD ubijao, bombardirao, palio i otimao po mnogim državama Azije i Afrike, kada su svrgavali predsjednike i organizirali pučeve po Latinskoj Americi kako bi mogli imati profit i kontrolu. Zašto niste nikada vikali: Slava Palestini , mamicu vam tupu i instrumentaliziranu. Koliko godina ih bombardiraju, koliko djece , staraca i žena živi u strahu po ruševinama. Uzeli su im malo po malo većinu teritorija i doveli ih na uski pojas uz more. Još malo i mogu svi zaplivati u Beskonačnost. Oni isti koji svake godine obilježavaju Holokaust sa čitavim svijetom i traže pijetet za svoje žrtve.

Dok istovremeno rade zločine nekom drugom, za sve vas nevažnom i bezvrijednom narodu. Osim Ukrajine, ne postoji ništa i nitko nije vrijedan vaših pseudoemotivnih izlijeva i proljeva.

Autor, Dijana Stela