Ukrajinski zastupnik Leros G.B. u Skupštini nazvao Zelenskoga najvećim izdajnikom, šefom mafijaške filijale i vodećim čovjekom korupcije i kriminala te mu pokazao srednji prst.  (video)

Ruska vojska zaplijenila je nekoliko dronova, koji imaju na sebi kanistere od 30 litara agensa za izazivanje COV1DA i nekih drugih oboljenja, sa raspršivačima na dnu, koji su bili namijenjeni da izazovu razbolijevanje kako ruske vojske, tako i civilnog stanovništva Nažalost video nisam mogao staviti jer ga facebook odmah blokira.

U komentarima još nekoliko vrlo zanimljivih poveznica koje govore o najnovijim događanjima u Ukrajini:

– članak iz “Daily expose” koji upućuje da je američko ministarstvo obrane dodijelilo ugovor za COV1D – 19 istraživanje Ukrajini 3 mjeseca prije nego što se znalo da COV1D uopće postoji

– izvješća ruskog ministarstva obrane na temu bio laboratorija u Ukrajini, podzemnih labirinata u Mariupolu (AzovStal) u kojima se između ostalog nalaze bio laboratoriji te obavještajci, znanstvenici i specijalci NATO-a, te izvješće o žrtvama ukrajinske vojska.

– Izuzetno zanimljiv intervju sa talijanskim piscem, publicistom i umjetnikom ruskih korijena Nicolajem Lilinom, piscem i scenaristom nagrađivanog romana i filma: “Sibirski odgoj” povodom njegove najnovije knjige pod nazivom: “Putin – posljednji car”. U intervjuu Lilin komentira aktualno stanje u Rusiji te iznosi svoje viđenje Putina, kojeg između ostalog pozna i osobno.

U kratkim crtama Lilin govori o Putinovoj proeuropskoj orijentaciji, demantira glasine onih koji tvrde da nastoji revitalizirati boljševički komunizam, navodi niz primjera koji upućuju da je Putin pobornik umjerenog kapitalizma ali koji u sebi integrira i neke pozitivne strane socijalizma. Za razliku od većine europskih političara koji su marionete zapadnih oligarhija ili oligarha u vlastitim zemljama (Između ostalog i Zelensky) Putin je ruske oligarhe stavio pod kontrolu. Po Lilinu Putin drži konce ruske politike i ekonomije u svojim rukama, te bi njegov gubitak mogao kreirati veliku nestabilnost u Rusiji: otuda i naziv posljednji car. On navodi da je Putin već htjeo otići sa svoje pozicije, upravo zbog toga jer je ona izuzetno zahtjevna, međutim upravo zbog gore navedene situacije to nije bilo moguće.

Govori o odnosu Putina sa ruskim biračkim tijelom te ističe da nije našao zajednički jezik sa mlađim generacijama dok je jako podržan od generacija srednje i starije dobi: dakle od onih koji pamte koliko nestabilna i nesigurna je bila Rusija prije njegovog dolaska na vlast. Osvrće se i na lik Zelenskog za kojeg je poznato da ga je kao političku figuru kreirao ukrajinsko – hebrejsko – ciparski oligarh Colomoyski: po Lilinu izbor jednog komičara niskih moralnih vrijednosti za vodećeg političara odražava duboki prezir Colomoyskog prema Ukrajini i ukrajinskom narodu.

Više izvješća talijanskih novinara na temu Ukrajine:

1.) Giorgio Bianchi, nezavisni talijanski novinar koji prati situaciju u Ukrajini od 2014 te redovito izvještava sa terena (ima sate i sate materijala) trenutačno radi dokumentarac o stanju u Ukrajini; najnoviji podatak je da su mu od prošlog tjedna ukrajinske vlasti “zabranile” povratak odnosno nije dobio direktnu zabranu već mu je rečeno da ukoliko se vrati i nastavi raditi na dokumentarcu najvjerovatnije neće preživjeti;

2.) Toni Capuozzo – iznosi svoje viđenje tzv “masakra” u Bucci: navodi niz podataka koji upućuju da je navodni masakr isceniran od ukrajinske strane

3.) Marco Travaglio, jedan od najprestižnijih talijanskih novinara (u Italiji je izuzetno cijenjen, čak i od MSM) iznosi svoje viđenje rusko- ukrajinskih odnosa.

Uz neviđeno nasilje i najprljaviju propagandu, nemoć Zapada se najbolje ogleda u histeričnoj suspenziji svega što nosi ruski predznak. Uz onemogućavanje nastupa vrhunskim sportašima, vrhunac je oduzimanje Putinu crnog pojasa od strane svjetske federacije u Teak Wandou ili još bizarnije isključivanje jedne mačke sa natjecanja u ljepoti samo zato što joj je jedan predak bio iz Rusije.

Ludilo se nastavlja