KOORDINATOR SSH ZA MEĐIMURSKU ŽUPANIJU – ALEN PANCER

1
840

SLOBODARSKA STRANKA HRVATSKE je započela pripreme za parlamentarne izbore tako da je odredila koordinatore po županijama u kojima ima svoje članove i kreće sa organiziranjem podružnica širom Hrvatske. Ovim putem se obraćamo i svima zainteresiranima da nam se pridruže tako da nam se jave na ssh@slobodari.com budući je pojedinac danas nemoćan i sam ne može ništa napraviti, a mi smo se već profilirali kao jedina iskrena i vjerodostojna opozicija pa nam je svatko slobodouman, koji razmišlja kao i mi, dobrodošao. SLOBODARI ne prate nikakvu ideologiju već se vodimo politikom razboritosti i činimo sve što u datom trenutku treba učiniti, kako bi raskrinkali kriminal i korupciju pripadnika izdajničkog režima na vlasti te osigurali pravnu državu i sredinu jednakih šansi za sve.

Danas predstavljamo Alena Pancera:

  1. Možete li se predstaviti ? 

Ja sam Alen Pancer rođen 1971.g u Bruck an der Mur (Austrija). Osnovnu školu završio sam u Svetoj Mariji a srednju u Mariboru ( smjer – strojobravar). Nakon odsluženja bivše JNA u Novom Sadu u 3.mj 1991. dragovoljno se prijavljujem u postrojbe ZNG-e RH (PU Varaždinska) s kojom sudjelujem u prvoj vojno redarstvenoj akciji u Borovom Selu kod Vukovara. Kasnije prolazim sva Hrvatska ratišta od Gospića, Zadra, Šibenika sve do Dubrovnika. Umirovljeni sam časnik HV-e u mirovini od 2005-e. Oženjen sam i otac sam dvoje djece.

  1. Zašto ste se odlučili za SSH ?

SLOBODARSKA STRANKA HRVATSKE je jedina stranka koja je stala uz mene i uz sve Međimurce kada sam u Čakovcu organizirao prosvjed „Želim normalan život“, kako bih ukazao na  teror koji prepoznatljiva nacionalna manjina provodi nad većinskim stanovništvom. Sve uz prešutno odobravanje naša Vlade. I dok su sve institucije i političke stranke to šutke promatrale, predsjednik SLOBODARA, gospodin Miro Matijević je podnio kaznenu prijavu protiv Veljka Kajtazija koji je htio organizirati – protu prosvjed. Čitao sam kaznenu prijavu i znam da je u njoj uz poticanje na nasilje optužio Kajtazija i za prebacivanje migranata preko Međimurja u kojemu sudjeluju kriminalci iz te grupe za čija se „ljudska prava“ bori Kajtazi. Naveo je i dokaze da u tome aktivno sudjeluje i udruga „Kali Sara“. Skeptik sam budući da bi u istrazi trebali sudjelovati i ljudi koji u svemu tome aktivno sudjeluju – makar i ne djelovanjem.

Međimurci i Međimurje su postali žrtve nesposobnih, ali podobnih uhljeba koji skrivaju ovaj gorući problem u našem kraju ko zmija noge. Župan Posavec čini i više nego može zbog čega je usamljen, ali će zbog toga uvijek imat našu potporu.

U Međimurju su obezvrijeđeni rad i znanje, a na cijeni su stranačka iskaznica i osobni interes što je Međimurje dovelo do toga da zbog kriminala postane nepoželjno mjesto za život. Čak je postala i poslovica, „Dosta je bilo, ukradi mazni i sve to bez kazni“. Želim i borit ćemo se da pravna država zaživi i profunkcionira kako bi se svaki građanin ove zemlje osjećao siguran i zaštićen bez obzira na vjeru i naciju i boju kože, sve to što nam država i ovakva državna politika danas nisu u stanju osigurati. Nakon našeg skupa, umjesto da se problem počne rješavati, svi su trčali Romskoj manjini i umjesto da istraže kriminalce koji je vode, utrkivali se tko će ih više potkupiti pa su se stotine poklonjenih štednjaka i frižidera kasnije prodavali za par kuna. Rezultati su se brzo pokazali jer se nakon skupa i poklona kojima su bili zasuti, problem samo eskalirao pa se dogodilo i par „nerazriješenih“ ubojstava.

Borit ćemo se za pravnu državu i da svatko mora poštovati zakone, svoje obveze i susjeda. Prestat ćemo dijeliti ljude po boji kože već po tome tko poštuje zakon, a tko ne. Nitko baš nitko, a posebno ne pripadnici većinskog naroda ne može biti građanin „drugog reda“.

  1. Što očekujete od predstojećih Parlamentarnih zbora?

Vjerujem u to da ćemo imati dovoljno vremena da se predstavimo narodu i da će narod znati razlikovati demagoge od istinskih boraca za bolju Hrvatsku. Portal koji smo pokrenuli i SLOBODARSKO NOVINARSKO DRUŠTVO već daju rezultate. Ako se uzme u obzir i da smo jedina stranka koja je Briselu službeno prijavila izbornu prijevaru sa krivotvorenjem izbornih rezultata, da smo jedina stranka koja negira službena izvješća o likvidacijama karizmatičnih Hrvata, tada je svakom jasno da mi nismo populisti i ne biramo teme već idemo tamo gdje je najtvrđe gdje se drugi ne usude ili ne smiju budući u tome sudjeluju. Kako god bude. Hrvatska je konačno dobila istinsku opoziciju.

Najveća greška je bila da smo mi koji smo stvarali Hrvatsku dopustili da nas izdajnička politika dovede do ovog gdje smo danas. Nas branitelje i dragovoljce maknuli su iz svih struktura društva dok među zastupnicima u saboru sjede deklarirani izdajnici i neprijatelji države. Ovi što danas drže desnu ruku na srcu ne znaju što znači voljeti svoju domovinu, jer su kada ju je trebalo sa nama stvarati bili su dezerteri u tuđim zemljama. Očekujem barem da će pravi i istinski patrioti preuzeti funkcije gore spomenutih i da će lokalna samouprava konačno dobiti u svoje redove i ljude koji će se boriti za boljitak Međimurja i Hrvatske.

I moj pokojni dragi prijatelj, ubijeni međimurski policajac Dino Molnar se borio se za pravdu i red, protiv mita i korupcije u policiji. Mi ćemo samo nastaviti tamo gdje je on brutalno zaustavljen od neprijatelja koji su i naši neprijatelji i neprijatelji našeg društva.

Dosta je bilo podobnih koji su zaboravili da su upravo tu zbog naroda ne obrnuto.

U mojim mislima Hrvatska je i dalje ponosna i lijepa baš onakva kakva je bila u našim snovima 91-e kada smo je stvarali sa puškom u ruci samo smo je predali u krive ruke.

Došlo je vrijeme je da se to ispravi !!!!

Mi nismo kao oni, mi smo SLOBODARI

Silvija Jelaska, komentator SLOBODARSKOG PORTALA

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime