Iz dana u dan proživljavamo verbalno nasilje kojem bi krajnji cilj bio da prihvatimo korupciju, da se odreknemo osobnosti i postanemo fanovi HDZ – a i njegovog načina vođenje države.

Plenković s ministricom, koja je dan prije provela dan na ispitivanju zbog pronevjera novaca namijenjenima za obnovu od potresa, u Puli, na kulturnom događaju, maltretira sve prisutne, dociranjem, izvrtanjem istine, veliča uspjehe koje je postigao, a građani ih ne vide u svakodnevnom životu.
Ta velika plaća za više od pola zaposlenih nije ni pola od onog što je u susjednoj SLO prosjek, a cijene kod nas su veće nego kod njih, a mirovinu ne smijemo ni usporediti s njihovom i pravo je čudo kao većina umirovljenika uspije preživjeti.
Čovjek koji vlada državom u kojoj se oporezuje penzija koja je manja od crte siromaštva, a bogataši imaju milijarde poreznog duga i u njihovu imovinu se ne dira, nastavlja promovirati da je stabilnost takve vlade, spas za državu.
Partnere za većinu traži među ljudima koji su u politici kao domoljubni mamci, ali čim su dobili priliku izdali su sve ono čime su pridobili birače.
Veliki naivci su ispali oni koji tvrde da Penava pregovara s oba dvije strane, Penava u razgovoru s ljevicom diže samo svoju cijenu kod Plenkovića, a usput i dodatno svađa ljevicu, a to odlično iskorištava Plenković.
Ponudu da Penava bude predsjednik Sabora iskoristio je Kajtazi i veli da i on očekuje isto takvu ponudu za svoj glas,
od Sabora je stvoreno sajmište gdje se roba kupuje licitacijom, a ne osvaja demokratskim izborima.
Na sajmištu se prodaju grla, u Saboru se kupuju ruke podmićivanjem s funkcijom, ili tajnom ponudom u “kešu” , a javno se sramote, oni koji na to ne pristaju.
Sinoć smo mogli čuti da su pregovarači našli još jednog “žetončinu”, njegovo ime drže u tajnosti do samog kraja sajmišnog tjedna, kada treba pokazati tu većinu s imenima ljudi.
Umirovljenici u vaše ime prvi “žeton” je Predsjednik HSU koji je za predsjednika stranke izabran podmićivanjem pojedinih predsjednika podružnica s funkcijama u NO u Domovima za starije,a za smještaj u Domovima nije dovoljna mirovina ostvarena s preko 40 godina rada.
Koliko je taj čovjek dvoličan pokazuje podatak da se nalazi među osnivačima VeDRA, to je nevladina organizacija, veterani domovinskoj rata i antifašisti osnovani u Splitu, a glavni im je cilj promicanje antifašizma kao civilizacijske vrednote.
Taj Veselko će sjediti u većini u Saboru s Igorom Peternelom koji je jučer na “presici” izjavio da je okupacija Zagreba počela 1945 god.
Plenković skuplja većinu koja mijenja strane kako vjetar puše, jedini motiv im je da se domognu rupe kroz koju novac curi, oni nemaju ni povijest, ni trunke domoljublja, oni su profiterska banda na patnjama hrvatskog naroda, kroz koje prolazimo radi raznih izdaja hrvatskih političkih hulja!
Nema predaje, kotač sreće se mora okrenuti na stranu onih građana Hrvatske koji samo žele živjeti, raditi i dostojanstveno umrijeti, u svojoj zemlji!
Hoćemo pravedno!
Dobro jutro!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime