PISMO DUBRAVKI RUKAVINI PREDSJEDNICI GOSPIĆKOG “HRELIĆA”, PARDON SUDA

U nekoliko sudskih predmeta iskonstruiranih od policijsko-državno odvjetničke bande koja pljačka i terorizira i ne samo Liku izmislili ste i ovih par predmeta kako bi me onemogućili da kao novinar i borac za ljudska prava istražujem i objavljujem kriminal tog ličkog policijskog ološa, a koji sam snimkama razgovora potpuno razotkrio. Svjesni svoje nemoći, gospićki sud mi je protuzakonito odredio petodnevno psihijatrijsko vještačenje u Vrapču kako bi navodno utvrdila moju raspravnu sposobnost odnosno „nesposobnost“.
Bez problema ću dokazati da to za što me sada pokušavate osuditi nije niti kazneno djelo a moju raspravnu sposobnost odnosno nesposobnost su prema zakonu utvrdila četiri splitska sudska vještaka psihijatra.

I najvažnije, šestomjesečna raspravna nesposobnost uslijed liječenja od karcinoma, istekla je 25.rujna 2023. tako da sam od tada sada raspravno sposoban pa termine u „Vrapču“ iskoristite za svoje suce.

Krenimo redom:

Treba li vas podsjećati gospođo Rukavina kako ste me nezakonito osudili za klevetu u tužbi načelnika PU Mladena Kranjčevića koji na raspravi ne da nije predočio dokaz već nije ni jednom riječju naveo za što me tuži, a raspadao bi se svaki puta kada bih ga pitao čime sam ga klevetao i samo ste vi uspijevali osuditi me bez da se pročita tužba i predoči jedan dokaz, a da taj jadni nekrofil nije ni jedan put uspio objasniti definiciju „klevete“, ali to vam više neće proći.
I to sam snimio i objavio na YOUTUBE pa zašto me niste tužili?

Miro Matijević: MOJ OBRAČUN SA “POLICIJSKOM PIČKOM” – MLADENOM KRANJČEVIĆEM II.dio

Upotrijebili ste sve što ste mogli iskoristiti protiv mene, ali kako vam baš ne ide od ruke s obzirom da je moja istina jača od laži tog ološa koji je okupljen oko vas, pokušavate iskoristiti i moju bolest. Ignorirate da ste dobili dokumentaciju o tome kako sam zbog karcinoma prošao 31 zračenje glave i četiri kemoterapije zbog čega sam izgubio sve zube i zbog čega su mi četiri splitska psihijatra vještaka dala 4 nalaza koja se prilično podudaraju. Sve se svodi na zadnji nalaz koji ste dobili od dr.sc. Željka Ključevića:

Prije točno šest mjeseci 24.04.2023. dobili ste nalaz sudskog vještaka dr. Ključevića da me se može šest mjeseci smatrati raspravno nesposobnim. Ali kako u hrvatskim sudovima ne odlučuju suci već politika, posebno njihov kriminal koji mi je specijalnost, već godinama seciram neke likove koji su koristeći politiku postali najveći zločinci. Ili obratno.

Iako su moji nalazi transparentni i više puta provjeravani, Gospićki sud koji pokušava zaštititi Ostojićevu žandarmeriju u Lici ne poštuje zakon već radi po nalogu tog zločinca. Kako sam ušao u prepisku tog paraobavještajnog šljama poskidao sam im stotine mailova koji jasno ukazuju tko nam vodi državu i na koji način. Ja sam 08.02.2022. u Splitu na policiji podnio kaznenu prijavu protiv Ranka Ostojića i dr. da bi se već 09.02.2022. to objavilo na toj neoUdbinoj mail listi.

Drug Ranko daje nalog koji se mora slušati i naredbe izvršavati. Drug “Rijeka pravde” daje nalog da me se smjesti u Vrapče. Bez razloga, nezakonito a vještačenje o raspravnoj sposobnosti se trebalo izvršiti u odjelu zatvorenog tipa. Kaže mi rankov psihijatar da moram zvoniti da bi me pustili unutra. Pitam ga ima li zvono i za izaći vani, nije mi odgovorio.

Drug “Rijeka pravde i gudre” traži da me se privede u Vrapče. Uspijevam to pobiti inzistirajući na zakonu i članku 272, ZKP-a i uspijevam dokazati da je za moje vještačenje nadležan samo vještak iz mjesta moga prebivališta. Sud mijenja Nalog ali ne prihvaća mišljenje četiri splitska vještaka koje je određivao splitski Sud šalje mi Rješenje da se javim psihijatru Lončaru koji je već u mirovini ali i dalje spreman za izvršiti naredbe partije. Poslušajte kako Dr. Lončar izigrava zakon kako bi me smjestili tamo gdje je naredio Drug “Rijeka pravde i gudre”. Snimio sam razgovor budući je to jedini način samozaštite   pred tim političkim i policijskim kriminalom.

Uspio sam izigrati i to Rješenje, a nakon rasprave u Gospićkom sudu u predmetu u kojemu se toliko inzistiralo na Vrapču, nakon rasprave u kojoj sam bez problema odbacio sve tužbe Rankovih kurvinih sinova, po završetku rasprave sam sutkinji koja je za divno čudo bila izuzetno korektna rekao: “Hoćete da vam kažem po čijem nalogu ste toliko inzistirali na Vrapču?” Rekla je da ona nikada ne sluša nikakve naloge. Izvadio sam i predao joj 15-tak stranica mailova i njenih naloga za Vrapče koji su se savršeno podudarali. Sve što je Drug Rijeka pravde i gudre objavio na mailu Sud je već nakon par dana izvršavao.

Zaista nevjerojatna koincidencija 🙂 🙂 🙂

ZAŠTO JE ZLOČINCIMA NA VLASTI VRAPČE TOLIKO ZANIMLJIVO??

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime