I kako reče Zlata Hrvoje Šipek:” Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju! ” Tanka crta istine našla je rupu i postaje mlaz kojega će teško biti začepiti.
Danas u novinama vijest da u Hrvatsku dolaze strani špijuni u cilju zaštite .
Pored jedne cijele policijske postrojbe na Markovom trgu, željezne ograde da čuva ovu Vladu od građana, špijuni su još dodana vrijednost njihove sigurnosti.
Poruke s mobitela Marine Mamić otkrile su više nego svi istražni organi naše države. Otkrili smo tugu jedne majke, neizmjerno je tužna jer je njena kćer izgubila ujaka koji ju je vodao po skupim destinacijama kako bi udobrovoljio suca prijatelja njezine mame, da ga oslobodi krivnje, za utaju nekoliko milijuna kuna
Gospođa, prijateljica suca, pita : “Kako da kćeri kaže da neće s ujakom ( Mamićem) imati zajedničku farmu deva.
Ajme tuge pregoleme, odu snovi jedne djevojke
Danas će ministar Filipović morati objasniti kako je zaboravio na prijatelja iz afere INA, čovjek s njim časka o plinu za Mađarsku, kao da je u pitanju neka ljuta kobasica. Filipović je zatajio da je bio dobro upućen u sve puteve kojim je plin kružio da bi dobio na cijeni.
Procurila je i strogo čuvana tajna o načinu pritiska da se novcima mirovinskih fondova opet spašava Fortenova. Nakon što je iz nje prodano sve što je vrijedilo, nakon što je spasitelj Sv. Ante Ramljak kojeg je Martina Dalić promovirala u svece, a on je našao grupu Borg koja je dodatno ispraznila račun za svoje konzultantske usluge, uspješno zadužili ono što je od Agrokora ostalo, potpuno “otpilili” male dioničare, sad su to uspješno zaduženje trebali kupiti mirovinski fondovi.
Danas će hulje opet temu “Spašavanja Agrokora” proglasiti svojim velikim uspjehom, a eto svijet se zgraža kako su htjeli prisiliti banku da mirovinskom štednjom građana kupe tvrtku za koju se ni ne zna koliko je u stvari dužna, koliki se sudski procesi još vode oko duga i čija će na kraju biti.
Ministar Radman koji je vršio pritisak na AZ nije ni u ludim snovima pomislio da uloži i dio svog kapitala da pomogne da Pavao Vujnovac dođe do večinskog vlasništva. Ministar ima brojne nekretnine koje ni ne stigne obići , ima i milijunsku štednju, ima i firmu koju može staviti pod hipoteku, no on se odlučio za štednju hrvatskih radnika koji jedva preživljavaju sada, a još teže će u mirovini.
On će danas kao i sve hulje opet mahati domoljubljem, a Premijer će pokušaj pljačke proglasiti NETEMOM!
Ministar Radman iz Prisoja došao je u Zagreb, tata sekretar partije u svakom mjestu gdje se zadržao do Izborne skupštine, isto je bio Ante, dočepao se dijela “Sljemena “u privatizaciji, dovoljno izdašnog da se gosp. Radman preseli u Švicarsku i postane uvaženi član crkvenog zbora gdje ga je pronašao Tuđman i obećao da će Hrvatska za njega biti bolja od Švicarske.
Tuđman je i obećanje izvršio. Radman danas ima 11 nekretnina, samo jedna kuća s okućnicom od 1866 kvadratni metara, vrijedi više od 10 milijuna kuna
Radman je htio za novce radnika koji će živjeti s mirovinom od 400 -500 €, platiti dug koji su napravili ljudi koji i danas super dobro žive. Pri tome su “zgazili” sve male dioničare koji su na kredit kupovali dionice firmi u kojima su radili za plaće od kojih u mirovini ne mogu preživjeti.
Peruško koji je vodio najprije Agrokor, pa Fortenovu, ovih dana završio je elitnu vilu u Istri, on na sebi nije štedio, plaća je oko 38 000 € mjesečno, plus extra bonusi za ostvarene ciljeve, a bio je i izvanredni povjerenik Agrokora po “Ugovoru o djelu” s mjesečnom naknadom od 70 000 kuna neto, dok je Agrokor bio živ.
38 000 € mjesečno je prosječna šestogodišnja mirovina za hrvatske umirovljenike koju vjerojatno nemaju danas umirovljenici ni Konzuma, ni PIK -a, ni Belja, a Peruško si je od njihove imovine još uzeo 70 000 kuna mjesečno za posao koji je obavljao uz redovni posao.
Nije Todorić izgradio Agrokor od svoje ušteđevine od prodaje cvijeća, već ga je izgradio na jeftinom potplaćenom radu radnika. Agrokor je nastao spregom politike poticaja iz proračuna i jeftinom radnom snagom, ista stvar se sada nastavlja s Podravkom koja daje ogromne bonuse direktorima i uzima velike poticaje za razvoj. Uzima se malima i šopaju veliki koji su sve većeg apetita.
Danas ćemo imati priliku vidjeti kako će “Medo” opet po zadatku, izvući Domoljublje kao temu, a odavno se zna da je posljednje utočište svih hulja Domoljublje.
Ne zaboravimo to i krenimo u obračun s huljama koje su nam falsificirale prošlost, uništile sadašnjost i žele ukrasti budućnost našoj djeci !
Dobro jutro !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime