ZAŠTO ZBOG NEČIJE BANANE SVI MORAMO GLUMITI MAJMUNE?

0
1324

Sloboda govora samo je “parla finta”, a zapravo živimo u svijetu cenzure i gušenja slobode govora. I dok će se HND i svi ostali mainstream mediji potpomognuti Faktografom nastojati baviti cenzurom i suzbijanjem pravih informacija koje nisu u interesu urednika medija tj. njihovih vlasnika i sponzora, naš SLOBODARSKI PORTAL prolazi porođajne muke, ali će već sutra biti u službi pravog istraživačkog novinarstva u potrazi za istinom. Zapravo za suzbijanjem dezinformacija plasiranih od HND-a i pripadajućeg Fuck-tografa. Općenito, svi mainstream mediji, izvještavajući o aktualnim događanjima, ne istražuju što se događa već slijepo prepisuju i dijele naredbe i dekrete dobivene od predstavnika sustava poput vladinog ureda za odnose s javnošću kojima je jedini interes da se ne sazna prava istina. S toga će naši istraživački novinari prikupljati i priopćavati sve relevantne informacije u potrazi za istinom jer je to naša misija i nismo za nešto drugo plaćeni odnosno podmićeni. Mi nismo i nećemo biti dio novinarske prostitucije koja sudjeluje u manipulacijama s istinom u intersu vladajuće garniture i njihovih gospodara.

KREĆEMO SA ISTINOM U BORBU PROTIV U NAPRIJED IZREŽIRANE HISTERIJE

U svezi zadnjih aktualnih zbivanja oko ludila sa navodnom koronavirus pandemijom koristit ćemo se izjavama uglednog i vrsnog biologa i imunologa, koji se cijelog svog profesionalnog vijeka bavio virologijom, dr. sc. Srećka Sladoljeva. Samozvano “Ministarstvo istine” zvano Faktograf sastavljeno od „velikih stručnjaka“ za sve i svašta, okvalificirali su rezultate i izjave dugogodišnjeg istraživačkog rada svjetski priznatog imunologa i molekularnog biologa – netočnima.

Prisjetimo se što je o koronavirusu rekao dr. Sladoljev : “U vrijeme dok sam se bavio” svinjskom” pandemijom, nije mi promakao podatak o desecima i desecima zabilježenih “atipičnih” epidemija sa simptomima i posljedicama sličnih ili jednakih gripa za koje testovima za gripu nije dokazano da su gripa. Sve su svrstane u kategoriju “gripi – sličnih” ili “influenza-like” respiratornih zaraza. Da ovu “Corona gripu” nismo „spremno dočekali” po diktatu velikih farmaceutskih kuća i globalista, COVID – 19 bi prošao jednako kao i njegovi gripi-slični prethodnici. U statističkoj slici godišnjeg mortaliteta nitko ne bi primijetio da se dogodilo nešto neobično. S tom razlikom što COVID-19 ima 6-7 puta blaže i simptome i posljedice od bilo koje “obične” gripe”. Možemo samo zaključiti da se na globalnom planu iz ničega uspjelo dovesti svijet do ludila”. Možda se netko sjeća” svinjske” gripe iza koje je slijedilo neprovjereno i opasno cjepivo koje naknadno razvija autoimune bolesti, a od kojeg nas je spasio upravo hrabri imunolog dr. sc. Srećko Sladoljev.

FUCK-tograf kaže kako je tada Sladoljev istupao “suprotno tumačenjima nacionalnih i međunarodnih zdravstvenih organizacija”. Ono što Faktograf ne spominje je činjenica da se pokazalo da je Sladoljev bio u pravu! Da je prokazao baš sve u vezi lažne pandemije pod pokroviteljstvom SZO, da je cijepljenje doživjelo poraz a cjepivo u vrijednosti 330 milijuna moralo biti spaljeno dok je prijava protiv Sladoljeva odbačena! Ostaje zapamćeno jedino da se znanstvenik, istraživač i molekulski biolog Srećko Sladoljev prvi na svjetskoj sceni usprotivio teškom lopovluku i ugrozi stanovništva od strane neprovjerenog i štetnog Novartisova cjepiva zaradivši tako progon od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, od Imunološkog zavoda i nekih članova Hrvatske liječničke komore. Dok su kvazi liječnici zajedno sa kvazi novinarima otvoreno pozivali na cijepljenje, istodobno odbijajući i sami primiti to za narod „spasonosno“ cjepivo, naš odvažni i progonjeni imunolog glasno je pozvao na bojkot cjepiva spasivši tako mnoge živote. “Cjepivo nije potencijalno već dokazano opasno zbog kombinacije snažnog imunostimulatora ( skvalen) u cjepivu i prirode samog virusa. H1N1 je izrazito imunogeničan.” – govorio je dr. Srećko Sladoljev, te ukazao da postoji dokazana opasnost od kasnijeg nastanka autoimunih bolesti.

HISTERIJA I OGRANIČAVANJA SVIH PRAVA I GRAĐANSKIH SLOBODA KAO MODUS OPERANDI SVIH TIH HISTERIJA I LAŽNIH PANDEMIJA

Nakon toga je Imunološki zavod tražio kazneni progon Sladoljeva” radi sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja lažnih i uznemirujućih glasina koje su uznemirile velik broj ljudi “. Kao hvala za toliko spašenih života, našem junaku je onemogućen rad.

“Trebao bih u zatvor jer nisam dao da zbog nečije banane budemo majmuni” – rekao je Sladoljev, te poručio javnosti da ne nasjeda na agresivnu kampanju farmaceutske industrije. Podršku su mu dali i pojedini liječnici, a zatim i najuvaženiji svjetski virolozi, imunolozi, biolozi. Cjepivo je uništeno, prijava protiv Srećka Sladoljeva odbačena i SUD je naredio da se vrati na posao u Imunološki zavod. “U tim trenucima kada sam išao protiv sustava, nisam razmišljao, znao sam da činim pravu stvar. Nisam ni razmišljao o prijavi i prijetnji zatvorom, policijom… “

Srećko Sladoljev nam ponovo nešto govori o famoznoj Koroni i mislim da je najmjerodavnija osoba koju treba poslušati kako bi izbjegli nepotrebnu histeriju. Kaže jedan dnevni list:”Držite se preporuka jer samo vi možete zaustaviti koronavirus! ” Mi se držimo preporuka najboljeg od najboljih, dr. Srećka Sladoljeva, znanstvenika i molekulskog biologa! Dr. Sladoljev JE rekao da se radi o uobičajeno neopasnoj epidemiji “gripi-sličnog” virusa, kojeg uz blage simptome „na nogama“ preboli 85%ljudi.
“Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijarde dolara koje je iz američkog proračuna zatražio predsjednik Trump realizira u cjepivima (za što su u 2019. ishođena patentna prava) tada će se moći serološki dokazati da li sam bio u pravu ili ne” kaže dalje Sladoljev. 
Koronavirus je za razliku od svih dosadašnjih lažnih epidemija ili pandemija, ukazao na bit problema a to je da mi nemamo pravo glasa, nametnuta nam je “sloboda” da šutke primamo obavezna cjepiva za djecu (ubrizgavanje toksičnih tvari u dječji organizam) “Slobodni” smo da nam se nametne pitanje “klimatskih promjena” i da „slobodno“ gledamo kako nam jedna dječja Frankestein aktivistica besmislicama „spašava svijet“ dijeleći premijerima država i sveukupnoj odrasloj populaciji packe koje ni sama nije u stanju razumjeti. Ta će djevojčica objasnit čitavom svijetu uzrok “klimatskih promjena”, a mi imamo “slobodu” da to ne osporimo ni na koji način kako vas ne bi stigla „objektivna, nepogrešiva i neovisna“ metla Fuck-tografa.

Zasad samo to, a neće puno proći izglasat će se i kakav zakon o kaznenom progonu istinoljubaca dok ministar policije koji nije riješio niti jedan oblik kriminala niti u policije, hoda sakriven iza potpuno beskorisne maske i kao hrvatske verzije Zoroa prijeti obračunima svima koji se neće sa njime igrati u predstavi globalne Orwelističke države za koju će Orwel biti samo dječja priča koju će majke djeci čitati prije spavanja. Apsolutna kontrola stanovništva digitalnom identifikacijom putem mikročipa i uvođenje isključivo digitalne valute (bezgotovinsko društvo) uz bespilotne letjelice s tehnologijom prepoznavanja lica je samo uvod u najcrnji scenarij koji možemo zamisliti. I kada uvedu “slobodu” obaveznog cijepljenja nakon što “nestane” opasnost od Koronavirusa, psihopate će se pohvalit kako su uspješno sačuvali sigurnost čovječanstva koje će uspješno izumrijeti sve do „zlatne milijarde“. Nas slobodoumnih i nepokorenih će se ukoliko im to dozvolimo, netko nekada prisjetiti kao mi danas dinosaurusa.

Posljednji je trenutak za osvješćivanje!

Prestanite izvršavati njihove naredbe, pokažite građansku neposlušnost i poslušajte vlastiti razum.
Inače, welcome in Orwellian State – New World Order!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime