Već tjednima nas se maltretira sa DORH-om i borbom za vlast nad njim. Konačno je izabran netko iskusan, sa stavom, odvažan i ustajala bara puna žabokrečine, prljavštine i kriminala se uskomešala. Do kada ćemo trpjeti slušajući Milanovićevu mantru o „životu i smrti“. Poslije jučerašnje pucnjave trebamo li čekati da netko pogine?

Ne shvaćam zašto Zlata Hrvoj Šipek prvi puta ne postupi kao čovjek i ne podnese ostavku? Novi Državni odvjetnik je izabran, a ovo sada samo produžava tu agoniju kriminala i bezakonja.

Po čemu ćemo pamtiti Hrvoj Šipek i njeno vođenja DORH-a? Sjećamo se kako je navodno zbog jedne “anonimne prijave” skinuta šefica USKOK-a, odnosno Vanja Marušić je navodno prihvatila svoju moralnu odgovornost zbog propusta koji se dogodio u radu Uskoka i “sama podnijela ostavku”.

I SADA BISER

Na upit o tome kako je anonimna prijava stigla u DORH, Hrvoj Šipek je rekla da je stigla poštom, te da anonimne prijave ne bacaju u koš već ih čitaju i provjeravaju. Besramna laž. Ranko Ostojić se hvalio da sam ja podnio oko 80 kaznenih prijava i kako su sve odbačene, ne shvaćajući da već time dokazuje kako oni rade i kako je sav taj ološ zaštićen i zašto kod nas policija i pravosuđe ne funkcioniraju. Samo na tada općinsku, a sada Županijsku državnu odvjetnicu u Karlovcu Veru Magdić Bižanović podnio sam 18 kaznenih prijava, a kako se rješavaju objavio sam snimkom na YOUTUBE u kojemu se jasno čuje kako Nikolina Masar kao osoba koja na Krarlovačkom ODO nema ni pravo potpisa rješava moje kaznene prijave. Pet spoji u jednu koju odbaci bez objašnjenja, niti ih ne čitajući

Drugom prilikom sam otišao u Gajevu u DORH i zatražio uvid u spis za jednu prijavu protiv Vere Magdić. Dozvoljeno mi je i pušten sam u jedan ured gdje su mi dali spis u kojemu je bila gomila dokumenata nabacanih bez ikakvog reda, neuvezani. Nisu bili numerirani ni evidentirani tako da su se mogli vaditi ili ubacivati u njihovom interesu. Kako je cijelo vrijeme uz mene bio netko od zamjenika, pitao sam zašto je takav nered, a oni su se pravdali da to nisu radili oni već kolega. Rekao sam da je sve jedno tko je radio ali da su svi oni DORH i da su svi odgovorni. Tu je završavao svaki razgovor.

Kada odbace kaznenu prijavu nikada ne obrazlože razlog. Ako ipak odgovore, žalim se USKOKU čiji odgovor je uvijek isti.

Ili odgovore da:

  • prijavu treba nadopuniti… i tako nadopunjavaš sve dok ne shvatiš da se radi o zajebanciji i sam ne odustaneš, ili
  • „žalite se zato što niste zadovoljni“, bez ikakvog obrazloženja, na što im odgovaram da ja zadovoljstvo tražim na drugom mjestu, a od njih očekujem poštivanje zakona i postupanje u skladu sa njim.

Na tu temu Državnog odvjetništva i njegovih službenica sam objavio više tekstova i videa. https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2018/04/miro-matijevic-vs-bajiceve-lazljive.html  Video iz teksta „Miro Matijević vs. Cvitanova lažljiva kuja“  je pregledan blizu 300.000 puta.

Jedan tekst je bio: „Štajga u Gajevoj ulici“

https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2017/10/stajga-u-gajevoj-ulici.html

Sve to oko DORH-a toliko smrdi da i sama Šipekica i svi koji od DORH očekuju pravdu, od davno zatvaraju nos.

To nam neće pomoći pa ukoliko u njoj još ima poštenja i srama makar u tragovima, trebala bi odmah podnijeti ostavku. Neka to bude prvi korak u stvaranju pravne države jer nam ne trebaju nove žrtve i novi zločini, već pravda i pravednost koju su nam oni brutalno oteli.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime