PRIČA 1:

Pred zadnje parlamentarne izbore, bio sam predsjednik SLOBODARSKE STRANKE i u izbornom stožeru u Maksimiru slagao izborne liste koje smo sutra trebali predati u Sabor. Na prvoj anketi među političarima sam bio 11. što je i za mene bio šok. Ne i za Ostojićevu policijsku bandu koja mi je u jutro  u 5,30 provalila kuću, napala me i izmasakrirala. Sreća samo što me nisu uspjeli srušiti jer sam siguran da bi me zatukli do smrti. Iako je policija koju su zvali članovi stranke nakon nekoliko poziva ipak morala doći i zatekla mene u krvi i najmanje osam napadača, uglavnom policajaca u civilu, nitko nije niti saslušan. Ja sam podnio kaznenu prijavu za razbojništvo protiv Ranka Ostojića i inspektora Ivana Benka koji je bio glavni organizator.

PRIČA 2.

Ma Staru godinu su me zatvorili u Šibeniku i maricom odveli u Gospićki zatvor.

Razlog?? Ne  uskaču više kroz prozor. Kažu da sam se „Skrivao i nisam se javljao na pozive. Kažu, susjedi misle da ja tu ne živim iako sam tu od 1972.“ Mjesec dana u zatvoru, 5 saslušavanja u 4 izmišljena predmeta. Nakon mjesec dana sam pušten ali uz dokaze da su me lažno pritvorili, odnosno kidnapirali budući sam 7 dana ranije bio u splitskoj policiji za što sam dobio pismenu potvrdu, a sa predsjednicom gospićkog suda se dopisivao mailom.

Zašto to pišem. Jučer me popodne zove na telefon službenica Paula Kovačić sa Županijskog suda u Zagrebu i kaže mi da na Veliki petak zasjeda sudsko vijeće koje odlučuje o mom istražnom zatvoru. Razlog, „Skrivao sam se i nisam se javljao na pozive. Susjedi misle da ja tu ne živim.“

Priča identična što dokazuje da ide sa istog izvora.

Razumijete li?

  • Zove me službenica ŽS na moj telefon i objašnjava mi da me ne mogu naći. :D:D

Kažem joj da mi pošalju mail i

  • ona mi ga šalje budući sam više puta komunicirao sa sudom i ja i oni od kojih se „sakrivam“ imamo normalnu komunikaciju sve dok se ne pojavi zločinac Ranko Ostojić koji je smislio novi način za uklanjanje svjedoka.

Moj dopis iz kolovoza 2023. raspravnom sucu od kojega se skrivam :D.

Nakon što me Vrhovni sud nakon sedam mjeseci pritvora rješenjem oslobodio Remetinca budući da nema razloga za pritvor, za to vrijeme mi je Ranko Ostojić pokrao dokumente i tehniku iz ureda, a inspektor Ivan Benko ispraznio tri ormara garderobe i uvjerili se kako dobro pucam, Ostojić je smislio novu fintu. Zatvara me zato što se skrivam i ne odazivam na pozive. Kažu da se „skrivaš“ i hajde ti iz zatvora dokazuj da je to stupidna laž tog zločinca. Nositelj je liste u X. izbornoj jedinici i ulazak u Sabor bi ga još 4 godine štitio od zatvora. Za to vrijeme ću se ja iz ćelije boriti sa njegovim fantazijama pred sucima koje on drži u šaci.

Jučer sam na barem 5 portala vidio naslove u kojima ga opisuju kao luzera budući svi čitaju moje javne optužbe i zaključuju da ako me za sve te godine nikada nije demantirao ili tužio za klevetu da je to istina, kao što i je.

Ja tražim od Suda da se počne sa raspravama „dok se skrivam i ne odazivam“.

Zatvoren sam na Staru godinu i Novu dočekao u zatvoru.

Sada taj zločinac nema živaca čekati prvi radni dan već me želi zatvoriti na Uskrs jer svi počinju prenositi moje navode o njemu i pisati o Ranku „luzeru“.

To je čovjek koji će biti nositelj liste „Propuh koalicije“ za Split koji će ga uvijek pamtiti zbog „Svastike“ koju je on organizirao, ali i Filipa Zavadlava. Većinu sam njegovih zločina opisao na blogu dinomolnar.blogspot.com.

Sada me sudska službenica obavještava prvo telefonski pa i mailom da me trebaju zatvoriti jer ne mogu stupiti u kontakt sa mnom.

To samo idiot može smisliti. Tko je spomenuo Ranka Ostojića?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime