DO KADA ĆEMO SVOJIM ZDRAVLJEM PLAĆATI NJIHOV KOKAIN I PROSTITUTKE

0
1964

Prošle smo godine bili svjedoci jedne tragikomične afere. Jedino komično u cijeloj priči je način kako su se fotografije pojavile i kako su tumačene. Vlada je objavljene fotografije osudila kao perfidne i protuzakonite krivotvorine, ustvrdivši da za cilj imaju kompromitirati najviše državne dužnosnike. Od policije, DORH-a i svih nadležnih službi očekivali smo da se taj slučaj istraži i pronađu počinitelji “još jednog krajnje podmuklog pokušaja destabilizacije vlasti i pravnog poretka”. Koliko praznih fraza kako bi se prikrilo šmrkanje kokaina u ne baš pretjerano otmjenom društvu. Portal koji je to objavio odmah se ogradio da to nisu originalne fotografije jasno dajući do znanja da mu je trgovina ipak iznad istine. Trebalo je još samo naći dobar razlog i našle su ga obavještajne službe koje su primijetile da Tolušić na slici ima zaobljene cipele koje Tolušić nikada ne nosi. Poslije tako neoborivog dokaza našao sam u svom ormariću upravo takve zaobljene cipele i brzo ih sakrio da netko ne bi pomislio da sam ja šmrkao kokain u nekom srpskom motelu. I smišljam ja dalje neku jaču obranu jer ja ipak nisam Tolušić. Zašto to nisam mogao biti ja? Možda zato što ne šmrčem kokain, ali i biram društvo. Što bih još mogao smisliti za obranu ako mi netko nađe cipele? Možda i to što nisam ministar poljoprivrede i ne treba me podmićivati kako bih dnevno puštao desetke šlepera voća i povrća koji ulaze u Hrvatsku bez plaćenih dadžbina. Kako sve to voće i povrće stiže iz Srbije, Makedonije i Kosova normalno je da se naši poljoprivrednici ne mogu nositi sa njihovim cijenama. I dok naša seoska gospodarstva propadaju i hrvatski proizvodi ostaju neprodani, tržnice su preplavljene prošvercanom robom koja se uvozi sa dokumentima da odlazi negdje u Europsku Uniju, ali nitko ne kontrolira da li je tamo i otišla. Tako se uništava naše selo dok se za suradnju u tom kriminalu mogu bez problema plaćati prostitutke i šmrkati kokain. Umjesto da se pokrene ozbiljna istraga, sve se po dobrom starom hrvatskom običaju zataškalo. Kada malo bolje razmislim, slučaj koji sam u uvodu nazvao tragikomičnim zaista nema ništa komičnog.
Zašto nam se sve to događa? U Hrvatskoj je kazneno djelo prodavati GMO proizvode dok su pune police trgovačkih centara upravo takve hrane, a da nitko nikada neće odgovarati za to. Mediji nas godinama svakodnevno bombardiraju raznim reklamama u novinama, na internetu, na TV-u. Ono što upada u oči su cijene! Šećer, ulje, začini, mesne prerađevine, slatkiši i razni sokovi… Sve je danas značajno jeftinije i dostupnije nego prije! Godinama traje skrivena smrtonosna akcija, a najopasnija mjesta na svijetu su veliki centri u kojima kupujete. Zašto je ista vrsta proizvoda (npr. šećer) danas značajno jeftinija, ali istovremeno i višestruko skuplja (nerafinirani šećer)? GMO – genetski modificirani organizmi
Jedemo kloniranu govedinu i prasetinu, a vrlo vjerojatno i klonirano meso ostalih životinja.Oko 80% kukuruza je već danas GMO, podaci su za Ameriku, ali se pretpostavlja da je isti trend i u EU. GMO uzrokuje sterilitet, pobačaj ili značajno manje bebe. U većini istraživanja je potvrđeno ubijanje pčela putem GMO usjeva.
VELIKI PRODAJNI CENTRI PUNI SU GMO HRANE!
VIRUS se prska po mesu da bi, navodno, uništili bakterije! NAFTNI DESTILATI, otrovni otpad prepun žive, olovo, fluor se baca po polju kao gnojivo, a plodovi biljaka sazrijevanjem ga pokupe na površinu i na taj način taj otrovni otpad završava na našim stolovima, u našem tijelu! Istraživanje iz 2008. godine je otkrilo da je gotovo trećina popularnih 55 proizvoda hrane i pića prepuno žive!
Iako se Europa borila 20 godina protiv GMO sjemena, sada se i u Europi koristi to sjeme! Broj oboljelih od raka i dijabetesa je višestruko narastao, smrtnost je sve veća unatoč napretku u medicini pa se postavlja pitanje koliko je medicina povezana s (farmaceutskim) korporacijama ili su liječnici, barem oni savjesni, žrtve sustava kao i mi pacijenti.
MONONATRIJEV GLUTAMINAT je sastojak prisutan u svim začinima za spremanje juha i variva, u paštetama, hrenovkama, industrijskim kobasicama i salama, temeljcima za juhu i ostalim namirnicama koje se rade od manje atraktivnih dijelova životinja kako bi se pojačao okus onoga što bez tog dodatka ne bismo ni u snu poželjeli pojesti. Dodaje se tisućama raznoraznih proizvoda pa čak i u pekarskim proizvodima.
Radi se o nervnom otrovu koji razara mozak i jetru!
Nastojim pojasniti da je plastična ambalaža nezdrava, posebice ona koja se koristi više puta jer je svaka takva bočica predviđena samo za jednokratnu uporabu. Osim što se djetetu daje neka kemija od soka, dodatno ga se truje s plastičnom ambalažom! Nano čestice plastike koje završe na plućima tamo zauvijek ostaju!
Postoje dokazi da su korporacije modificirale i komarce da izazivaju malariju u dijelovima planete gdje ih nikada nije bilo.
Direktor Monsanta je izjavio da želi sa svojim sjemenom prekriti cijelu planetu. Naravno, da to ne mogu bez pomoći nacionalnih vlada. U Hrvatskoj HDZ i SDP kažu da je Monsanto otišao iz Hrvatske, ali računima za gorivo, koje imamo, smo ih demantirali.
U hranu i vodu se ubacuju sastojci za steriliziranje stanovništva. Dodaju se umjetni dodaci prehrani i kemikalije koji su izuzetno otrovni i štetni za naše zdravlje. U nastavku ćemo opisati neke od tih dodataka.
ASPARTAM se nalazi u svakoj žvakaćoj gumi, gaziranim pićima, raznim bombonima… Najprije je testiran na majmunima prije masovne uporabe za ljude i nalazi su potvrdili da aspartam izaziva rak! Kod novorođenčadi izaziva premalu težinu, a često izaziva prijevremene porođaje, pa čak i pobačaje. Utvrđene su velike količine aspartama u Coca Coli Zero. Što je aspartam? To je izmet bakterije Escherichie Coli.
Genetski je modificirana tako što tu bakteriju hrane otrovnim otpadom i onda bakterija Escherichia Coli izbacuje aspartam! Posljedice konzumiranja aspartama su tumor na mozgu, moždani udar, leukemija, ima neželjene posljedice za vid i sluh, na živčani sustav… Isto tako aspartam izaziva ovisnost kao svaka droga. U MacDonald´-sovim pilećim ćuftama je pronađen SILIKON, ali i u mnogim drugim prehrambenim namirnicama! Svi ti otrovni dodaci u hrani i lijekovima su odobreni od NWO Food & Pharmacy, a izazivaju srčane udare i rak.
FLUOR ili Fluoridi se nalaze u vodi za piće, pastama za zube, jajima u prahu, vodi za bebe. U Nürnberškom procesu je otkriveno da su nacisti stavljali natrijev fluorid u vodu zarobljenicima u radnim i konc-logorima kako bi ih lakše kontrolirali. Utvrđeno je da milijunti dio natrijevog fluorida udvostručuje šanse za rak kostiju kod dječaka i odraslih muškaraca.
Budući da već mnogi znaju za njegovo štetno djelovanje u vodi, sakrivaju ga u hrani, čak i u hrani za bebe. Fluoridi povećavaju šanse za sterilitet ili smanjuju plodnost, smanjuju kvocjent inteligencije, a sve je više proizvoda u koje ih neki proizvođači dodaju.
GENETSKA DIKTATURA
Imali smo u povijesti mnoge diktature, ali ova koja mijenja genetski kod planete zove Genetska diktatura. Diljem naše Zemlje zavladao je genetski vandalizam kojeg potpomažu mnoge svjetske vlade, a narod nesvjestan opasnosti u kojoj se nalazi, ili već u psihičkom stanju totalne pasivnosti kao posljedice pogrešne ishrane i ispijanja otrova u vodi, ali i pod utjecajem telekomunikacijskih antena, Chemtrailsa, medija i Crkve, čeka svoje istrebljenje na isti način kako čeka i svako janje za klanje.

BUDI SE SVIJEST GRAĐANA A I PROIZVOĐAČA HRANE
Da sve nije ipak toliko crno, tješi činjenica da postoje i osviješteni proizvođači hrane, ali i trgovci! Nekada se nije mogla naći ni zubna pasta bez fluorida, a danas na svu sreću imamo Eko/Bio odjele u nekim trgovačkim lancima gdje ćemo pronaći organsku hranu, mlijeko koje nema u sebi hormon rasta, nerafinirani šećer, nerafinirano ulje, nejodiranu sol, brašno iz ekološkog uzgoja, limun s jestivom korom, kuhanu rajčicu ili kečap iz ekološkog uzgoja u staklenim bocama, eko povrće ili ribu u staklenkama, a ne u metalnim konzervama.
Dakle, za osviještene ljude postoji opcija izbora! Nekada se na cigarete nije stavljalo upozorenje da pušenje ubija, danas konačno imamo to upozorenje. Nadajmo se da će i na ove štetne proizvode početi pisati da ih konzumiramo na vlastitu odgovornost kako bi se i one „nevjerne Tome“ uvjerilo da nas ipak truju preko hrane i vode! Prvi uvjet je da se svakog ministra kojega se ulovi negdje u tuđini uz kokain i prostitutke odmah zatvori i osudi zbog veleizdaje bez obzira kakve cipele nosio. Taj kokain i prostitutke mi plaćamo svojim zdravljem i životima, a protjerivanjem našeg seljaka sa svoga ognjišta plaćamo od ministarstva legalizirani šverc voćem i povrćem.
Vrijeme je da shvatite da smo kao narod na izdisaju i da je krajnje vrijeme da dignemo svoj glas protiv izdajničke vlasti koja nam se izruguje dok nas vodi u propast, da shvatite da ne smijete više zatvarati oči pred izdajnicima koji vas truju i truju vam obitelj, čineći vam žene neplodnima, a djecu glupim i sterilnim.
Sigurni ste da to želite?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime