Jedna moja poznata 2 puta se cijepila, pa još treći put sa buster (dodatnom) dozom pa još i četvrti put sa cjepivom protiv gripe i sad se razboljela od Korone-Covid 19,.. za par dana izlazi iz izolacije. i ona je slobodna bez dodatnog testiranja, neograničeno će plaziti okolo i naokolo,.. A ja koja sam Negativna (platila sam testiranje 100 kuna a sraćkaju da je besplatno),.. morala sam zvati sestru da mi na Pošti plati račune od režija (POŠTA je banka koja barata mojim novcem od penzije). Dakle, ja koja sam negativna ne smijem nigdje iz stana, a ona koja se 4 puta cijepila i plazila okolo i sijala Koronu a nije ni znala da je ima, ona smije svagdje i svugdje i zaraziti druge i na kraju i samu sebe – ona smije što hoće i gdje i kako hoće i kada hoće.
Zet mi se cijepio, i njegova sestra se cijepila i njihova mama se cijepila i nakon cijepljenja svo troje je dobilo Koronu??????????
Noćas je od Korone umro od mog nećaka tast, nakon 10 dana bolničkog liječenja. Od prijateljice brat je umro od Korone i još je od Korone umro i njen ujak također.
Ja osobno ne negiram Koronu i Covid-19 kao bolest,.. ali neka se onda i tretira kao bolest, a ne sve strpati u isti koš i šljive i jabuke i banane i kruške i jagode i dunje i višnje i trešnje i naranče i limune i ostala sra—ja.
Hebe lud zbunjenoga da napravi munjenoga,.. tko tu koga zašto i zbog čega i zbog koga hebe u zdrav mozak i logiku?????

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime