Jedan od najvećih hrvatskih zločinaca i izdajnika koji je zaštićen KOS-om i MI6 počinio niz zločina ostat će vjerojatno zapamćen po aferi “Svastika” koja je najmanji kriminal koji je po zadatku odradio kako bi stigmatizirao ovu Lijepu našu i svijetu je predstavio fašističkom. Kada bi pravili TOP listu zločinaca i veleizdajnika Ranku Svastiki bi bilo osigurano mjesto među prva tri.
(ne)Čovjek za kojim se vuče krvavi trag žrtava likvidiranih jer su ugrozili njegovu sigurnost ili njegovih kriminalaca, nečovjeka koji je u Petrinjskoj krivotvorio putovnice kriminalcima dok je za to nevine policijske službenike slao u Remetinac, nečovjek koji je glavni zaštitnik narko trase kroz Hrvatsku kao i prolaza migranata koje sve radi preko ološa uhljebljenog u policiju. Nečovjek je imao peh da sam se i ja sa time bavio samo za češku službu, tako da smo već petnaestak godina na suprotstavljenim stranama. Iz Češke sam se vratio sa dokazima, budući sam tamo dobivao sve dokumente koji su me zanimali, pod jedinim uvjetom da ih nakon što bi ih prepisao morao isjeći. Tako sam prikupio najviše dokaza o njegovim kriminalnim aktivnostima.
Kako se nije usudio da me demantira ili tuži za klevetu svjestan da iznosim činjenice ali i da posjedujem dokaze, Ranko Svastika se odlučio na provjerenu varijantu koja je zavila u crno mnogo čestitih Hrvata. Policija je smislivši jeftini, bedasti scenarij u Zagrebu izvršila napad na mene i sjedište stranke kako bi mi u nekom izmišljenom imovinskopravnom sporu za Ranka ukrali laptop, mobitele i preko 30 registratora dokaza. Ipak sam uz ogroman rizik i žrtve uspio preživjeti, ali i izvući dovoljno dokaza da ničim nisam izazvao napad, da iza svega stoji policija odnosno Rankovo smeće u policijskim odorama i direktno Ranko Svastika. Sve sam dokumentirao i policiji podnio nekoliko predstavki na koje nije reagirala. Zgodno je bilo kada sam u postaju odnio revolver koji je banda ostavila u kući. Kada sam nakon par dana došao da pitam jesu li otkrili nešto, rečeno mi je da je sa revolvera teško skinuti otiske. Da, rekao sam, posebno ako znaš da ćeš naći otiske svoga kolege.
Kako sam prikupio dovoljno dokaza na Ranka Svastiku da stoji iza napada među kojima i dokument potpisan njegovom tajnicom, podnio sam USKOKU kaznenu prijavu na njega. Odem nakon mjesec dana i zatražim uvid u spis. Dobijem na stol spis u kojemu nije nedostajalo ni novina ni papira od bureka. Nedostajala je samo moja kaznena prijava na Ostojića i DVD kao krunski dokaz sa snimkom napada.
Vidjevši da imam dovoljno dokaza i otkrivši da se sprema novi napad, a da iza svega stoji Rankova parapolicija, promijenio sam taktiku pa su se pri zadnjem napadu napadači razbježali odnoseči sa sobom i metak koji su pri napadu zaradili.
Tog zločinca i veleizdajnika je KOS postavio i na mjesto predsjednika saborskog odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost kako bi mogao temeljito uništiti policiju i predlagati vodeće ljude obavještajnih službi. Veće zlo za Hrvatsku bi bilo samo da su na mjesto predsjednika saborskog odbora za nacionalnu sigurnost postavili ratnog zločinca Ratka Mladića.
U toj neravnopravnoj borbi ipak sam uspio, objavljujući dokaze o njegovoj izdaji i zločinima, izbaciti ga iz Sabora. Koliko ta ništarija ozbiljno doživljava ovaj naš sukob dokazuje i činjenica da je nakon što me Vrhovni Sud oslobodio pritvora, uvidjevši koliko je besmislena optužba protiv mene konstruirana od nekog Rankovog retarda, dokazuje i to da je Ranko Svastika pet dana nakon moga oslobođenja doživio i na žalost preživio težak infarkt. Sve u svemu njegova moć slabi i taj njegov ološ koji je godinama slagao u MUP-u polako gubi moć i zato ga treba potpuno raskrinkati budući se već javljaju i policajci koji razmišljaju svojom glavom. I sada nastaju problemi za tog veleizdajnika i kriminalca. Nakon što je ispao iz Sabora, ispao iz saborskog odbora za nacionalnu sigurnost, ostao je bez funkcije koja bi mu još neko vrijeme mogla služiti kao zaštita od istraga i procesuiranja, Ranko Svastika je u položaju bicikliste koji mora vrtjeti pedale kako bi i dalje ostao u sicu. Ako stane, on pada i svjestan je toga. Pratim tu trakavicu oko njegovog izbezumljenog lova na neku funkciju budući da poslije toliko zla koje je počinio, mora imati nekakvu zaštitu za sebe i smeće koje je postavio na ključne položaje u policiji, a gubitkom funkcija i njihova moć slabi.
Pratim ga već desetak godina i sve to o ćemu sam govorio i pisao sada je postalo transparentno. Kratke izjave pokrivene funkcijom koju obnaša zvučale su ozbiljno, popraćene pogledom usmjerenim negdje u prazno bile su samo paravan za tupost i bijedu koja se skriva iza, na izgled uglađenog lika.

Tračak nade mu se ukazao u obliku obećanog mjesta veleposlanika u Kataru. Kako se to zakompliciralo, morao se po sistemu daj što daš boriti za mjesto predsjednika Županijske organizacije splitsko dalmatinske za SDP. Kada je shvatio da mu ni tu neće ići po loju, prvo je dao ostavku i sa “gnušanjem” odbio sudjelovati u daljnjem procesu zbog odluke Statutarne komisije koja se usudila odbiti njegov prigovor nakon što je uvažila žalbu protukandidata Nikše Peronje, načelnika Jelse. Peronja se žalio jer ga je Ostojić namjeravao diskvalificirati iz izborne trke zbog preniske članarine. Ranko Svastika je tvrdio da je Peronja plaćao 100 kuna mjesečno, a navodno je trebao plaćati 200 kuna kao načelnik Općine Jelsa. Bijednik koji bi u svakoj civiliziranoj zemlji bio osuđen na tri doživotne zatvorske kazne zbog veleizdaje i zločina koje je počinio ili prikrivao, pokušava eliminirati protukandidata zbog 100 kuna članarne koje po njegovoj procjeni nije plaćao. Tog istog bijednika su bili puni tv ekrani kada je zapjenjen osuđivao sve odgovorne zbog sumnje na epidemiju koronavirusa u Domu za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici. Tako smo otkrili da zločinac koji ima prste u najtežem kriminalu, svoju majku drži u najjeftinijem gradskom domu koji je u nadležnosti SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE oduzimajući mjesto nekoj starici iz obitelji sa skromnijim prihodima.

Zašto to pišem?

Zato što sam uspio prikupiti dovoljno dokaza da Ranko Svastika ponovo okuplja ekipu koja me napala u Zagrebu sastavljene prema njegovom liku i djelu od aboliranih četnika, štajgerica, paraobavještajnog krumpiraškog društva i olinjalih udbaša koji su pod zaštitom policije organizirali sve kako bi me napali i likvidirali u Lici ili makar ponovo zatvorili. Kako sam o svemu u više navrata obavjestio PU u Gospiću i Ured ravnatelja koji moiraju biti tiho i ne smiju ni odgovoriti, sada ću početi objavljivati zanimljive priče.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime