NaslovnicaPARLAMENTARNI IZBORI 2020.Domovinski pokret pretekao HDZ i SDP! Karolini Vidović Krišto građani najviše vjeruju!

Domovinski pokret pretekao HDZ i SDP! Karolini Vidović Krišto građani najviše vjeruju!

„Igrokaz HDZ – SDP odavno je provaljen. Oni koji su narodu opljačkali vlasništva rođenjem per capita u resursima, bankama i HNB-a, ostavili dugove po glavi stanovnika koje su namjerno uvećali za 150 puta skuplji novac privatnih bankara iz Goldman Sacsha po uputama CIA, ponovno obećavaju da će riješiti probleme veleizdaje, pljačke i liharenja koju su sami počinili?

Zar postoji i jedan Hrvat koji misli da će lopovi sami sebe uhapsiti, procesirati, osuditi, oduzeti sebi opljačkanu imovinu, vratiti je opljačkanom narodu i postaviti pravedan sistem i državu koja služi narodu“, napisao je Dinko Bartulović.

HDZ-SDP-ove anketarske kuće Promocija plus i Ipsos puls

Godinama nas dvije anketne kuće, CRO Demoskop (Promocija plus) i CRO Barometar (Ipsos puls) lažu i varaju sa ciljem usmjeravanja hrvatskih građana na odabrane političare koji nas od 2000-te, permanentno pljačkaju i uništavaju. Glavna retorika svih predsjednika, uz obvezno ”domoljublje” bila je kako će puhati za vratom vladajućima. I to je kod naroda palilo. Josipović je javno prozvan da je novcima poreznih obveznika ovim anketnim kućama plaćao svoju ”popularnost” koja je jedno vrijeme iznosila i preko 80%. Ista stvar je bila i sa Mesićem, koji je, zahvaljujući lažnim anketama o svojoj popularnosti, odradio dva mandata. Naravno i Kolinda je konstantno bila ”najpopularnija”političarka. I Milanović dovoljno da pobijedi. Što danas o njima misli hrvatski narod, svima je poznato.

Ista stvar je i sa parlamentarnim izborima. HDZ i SDP (zahvaljujući „rejtingu“ ovih kuća koje prenose svi glavni mediji) sigurno kormilare, a narod sisa vesla. Retorika svih gremijevih premijera, Sanadera, Kosorice, Milanovića, Plenkovića i sutra instaliranog Davora Bernardića, uz obvezno domoljublje, pronalazak je nestalih, zapošljavanje mladih, manji PDV, povećanje mirovina, borba protiv korupcije, reforme…itd, itd.

Sluganski i veleizdajnički HDZ odradio je Agendu 2030, CETU, Istanbulsku konvenciju, Marakeški sporazum i lažnu pandemiju koronavirus. Dugo vremena najomraženiji „hrvatski“ političar Andrej Plenković odradio je fenomenalan posao za svoje gremije. Čija je procjena da je pravo vrijeme da uzjaši Kurta, odnosno Davor Bernardić ili kako su ga već prozvali Mr. Obećanović.

Evo kako to gremiji rade: SDP (Restart koalicija, nekada Kukuriku koalicija), pretekla HDZ!

Da bi ukazali na disproporciju stavova građana i lažnih anketa političke kamarile koja ne bira sredstva da bi pobjedili njihovi kandidati, odlučili smo po uzoru na prevarantske anketarske kuće, Promociju plus i Ipsos puls napravitu anketu  metodom statificiranog uzorka na tisuću ispitanika.

Domovinski pokret Miroslava Škore kojem su se pridružili Suverenisti, Blok za Hrvatsku i BURA,  pretekao je jedne i druge. I to nije upitno. A tu su i druge stranke, stare i nove,  koje se nameću, dobro artikuliraju i stižu do hrvatskog čovjeka. Promijenimo Hrvatsku, Ivan Pernar,  MOST sa Raspudićem, Živi zid koji ide zajedno sa Lovrinovićem, Slobodarska stranka koju vodi nesalomljivi  Miro Matijević, Nezavisna lista mladih sa Marinom Škibolom..,

Ova anketa samo je potvrdila da gotovo 80 % hrvatskog naroda uistinu mrzi HDZ i SDP. Logično pitanje je kako onda oni prolaze. Jednostavno: izbornom apstinencijom upravo onih koji ih mrze, zatim glasovima lažnih branitelja i uhljeba, te na zlu glasu poznatom APIS-u koji im upisuje glasove odbjeglih Jugoslovena. Koji se u  Ministarstvu uprave, i nakon 30 godina, vode kao hrvatski birači!!! A tih fiktivnih birača ima preko 500 tisuća.

U ovu anketu uvrstili smo najzanimljivije likove hrvatske političke scene.

Najviše se vjeruje Karolini Vidović Krišto. Koja ima sve. Izgled, pamet, domoljublje. Najveća dobit Domovinskog pokreta je upravo ona koja je najzasluženija što je Domovinski pokret pretekao HDZ i SDP.

Stranka ‘Promijenimo Hrvatsku’ najviše je napredovala. Most također zahvaljujući velikom pojačanju Ninu Raspudiću.  ‘Neovisni za Hrvatsku’ i Marin Škibola odlično prolaze kod starih i mladih.  Miro Matijević i Slobodari sve prepoznatljiviji, HNS, Milan Bandić 365, Fokus Pametno, Zelena ljevica, IDS ne prolaze izborni prag i vrijeme je da nestanu sa hrvatske političke scene.17 % anketiranih građana reklo je da anketama ne vjeruju.

Ova neovisna anketa zasigurno će izazvati veliki potres i hitni restart HDZ-a i SDP-a

Ovo je izbor anketiranih građana: 

Kako stoje stranke?

A kako kotiraju političari?

Godinama lažno napumpavani prosjek popularnosti HDZ-a i SDP-a kao i njihovih kandidata  stranaka danas je realno ispod 15 posto. A to je i rejting gremijevog premijera Plenkovića. Ovaj najniži rejting ne čudi jer su vjerodostojnost građani konačno ‘prepoznali’.
Paralelno, Miroslavu Škori i Domovinskom, u prvom redu zahvaljujući Karolini Vidović Krišto, rejting je senzacionalno porastao te je preuzeo vodstvo ispred dvije najomraženije partije HDZ i SDP. Za koje glasuju uhljebi, lažni invalidi i APIS- dodavanjem glasova 90-ih odbjeglih Jugoslovena (u pitanju je preko 500 tisuća fiktivnih glasova ‘birača’ koji se, i nakon 30 godina, u Ministarstvu uprave vode kao hrvatski birači!!! Isto se dogodilo i Mostu čiji je rejting podigao Nino .Raspudić

Ove dvije Agencije koju su teško pogriješile na predsjedničkim izborima i dalje truju hrvatsku javnost svojim prognozama. Njihova obmana u obliku ‘istraživanja’ popularnosti stranaka napravljena je na području cijele Hrvatske, a predstojeći parlamentarni izbori bit će provedeni u 12 izbornih jedinica gdje svaka ima neku svoju posebnost.

Kako se zahuktava kampanja za parlamentarne izbore, sve je veći interes javnosti za ankete o rejtingu stranaka i političara. Samo kojoj od agencija uopće vjerovati, posebice nakon blamaže na predsjedničkim izborima, kada su dvije najeksponiranije agencije u Hrvatskoj – Ipsos Puls i Promociji Plus – pogriješile daleko više od uobičajene i dopuštene statističke pogreške.

Statistička ili namjerna pogreška

Zadnjih mjeseci HDZ je imao veliku prednost pred najvećim političkim protivnikom, lažnom oporbom SDP-om. No, kako se približava vrijeme izbora, ta se prednost topi, da bi SDP (Restart koalicija) jučer prešla u vodstvo. Ista shema se primijenila u srazu Milanovića i Kolinde! Zanimljivo je da se spomenutim agencijama i dalje vjeruje, i dalje ih se redovito citira u najčitanijim i najgledanijim medijima, iako oni i dalje rade svoja istraživanja na potpuno pogrešan način – kao da je cijela Hrvatska jedna izborna jedinica, a na parlamentarnim izborima RH je podijeljena u 10, odnosno 11 izbornih jedinica plus dijaspora gdje svaka od izbornih jedinica ima neku svoju posebnost.

Što znači podatak iz mjesečnog Crobarometra u kojoj IDS dobiva 1,4 posto, HNS 1,1… Dakle, radi se o regionalnim političkim opcijama koje će u svojim izbornim jedinicama dobiti i do 15 posto glasova birača, osvojit 3 do 4 zastupnička mandata, a uopće ne prelaze izborni prag!?

Ovaj put izađite svi na izbore, u protivnom APIS će još jednom režirati pobjedu HDZ-a ili SDP-a. Kako se dogovore. A to znači nove nelegalne i neligitimne zastupnike, ministre, premijera…

Istraživanje je provedeno u periodu od 7 svibnja do 7 lipnja na uzorku od 1020 punoljetnih građana iz cijele Hrvatske. Maksimalna pogreška uzorka iznosi +/- 2 %, a za rejtinge stranaka također +/-2 %.

Naš savjet: Dajte glas svima samo ne njima, HDZ-u i SDP-u!

Prethodni članak
Sljedeći članak
RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments