Hrabra Elena iz Kijeva ruski dron oborila: “Odmah sam znala o čemu je riječ”

0
276

U moru kretenskih vijesti u kojima se utrkuju naši MS mediji, teško je izvući najgluplju ili najbizarniju. Nakon nekog vremena sam odustao jer su takve vijesti prestizale jedna drugu, a „KORISNI IDIOTI“ si zaista daju truda. Prije par dana sam ipak našao jednu vijest iz ratom zahvaćene Ukrajine koja je ipak za prsa bila ispred ostalih, pa je objavljujem i završavam sa izborom jer sumnjam da nešto gluplje može biti objavljeno.

Hrabra Elena iz Kijeva ruski dron oborila: “Odmah sam znala o čemu je riječ”

Ukrajinski portal objavio je ovih dana vijest o hrabroj stanovnici Kijeva Eleni koja je na neobičan način oborila ruski dron. Naime, Elena je sjedila na balkonu i pušila kada se pred njom pojavio dron. Kaže kako nikada nije vidjela nešto slično izbliza, no kako je odmah znala o čemu se radi pa je uhvatila ono što joj je prvo bilo pri ruci kako bi ga oborila, prenosi Slobodna Dalmacija.

“Vidjela sam kako nešto polako lebdi. Isprva sam mislila da je to vrana, a onda sam čula zujanje. Tegle s ukiseljenjem rajčicama su bile na stolu pored mene. Uzela sam jednu od litre i bacila je svom snagom prema dronu i pogodila ga”, ispričala je za tamošnje medije.

Kada je dron pao na tlo ispred njihove kuće, zajedno sa suprugom odmah je istrčala vidjeti je li ga uspjela oboriti. Kako je ispričala, dodatno su ga nogama gazili kako bi bili sigurni da je uništen i bacili ga u smeć

Kako piše Slobodna Dalmacija, Jutarnji list i još desetak medija, Elena radi u maloj kijevskoj trgovini kućanskih potrepština. Iako su vlasnici trgovine napustili grad, ona je ostala i još uvijek svakodnevno odlazi na posao. Objašnjava to činjenicom da ljudima, unatoč napadima, i dalje trebaju prašak za pranje rublja, sapun i toaletni papir.

Kako hrabra Elena kod nas ima svoj pandan u obliku ministra Baneta, očekujem da naš superheroj otkaže kupnju makar jednog Rafaela i za taj novac kupi i rasporedi tegle ukiseljenih rajčica uz granicu kako nas ne bi  neki dron ponovo iznenadio.