NaslovnicaAKTUALNONOVOSTIMIRO MATIJEVIĆ plemeniti SURLA odgovara anonimnim "dragovoljcima domovinskog rata" četničkog pedigrea

MIRO MATIJEVIĆ plemeniti SURLA odgovara anonimnim “dragovoljcima domovinskog rata” četničkog pedigrea

Čim sam nakon duge pauze objavio dva teksta na SLOBODARSKOM PORTALU razbudile su se hijene koje se predstavljaju kao domoljubi ili dragovoljci domovinskog rata koji su toliko hrabri i čestiti da se ne usude potpisati već koriste sve što su naučili radeći za neprijatelja od 90. do danas.

S toga mi već danas stiže cirkularni mail nekakvog ponosnog domoljuba skrivenog iza Oculi666Dei koji je najuporniji u dilanju svojih domoljubnih masturbacija. Iako sam odlučio prestati se baviti tim temama s obzirom da sam obradio više likvidacija poznatih, iskrenih i karizmatičnih Hrvata nego bilo tko drugi u državi, zločinci mi to ne praštaju s obzirom da sam često i njih poimence navodio. Prestajem, budući je na redu država koja se treba sa zločincima i izdajnicima obračunati, a koja se još uvijek radije obračunava sa istinom. Nemam više ni volje ni energije vračati se na te teme, a kako sam već objavio na stotine tekstova, svaki puta kada me se prozove ili pokuša nešto podmetnuti kao danas, sa zadovoljstvom ću izvući jedan već objavljen tekst i objaviti ga na SLOBODARSKOM PORTALU (slobodari.com).

……………………………………………………………………………………………………………….

Dana čet, lip 24, 2021 u 16:30

Oculi666Dei

Oculi666Dei@protonmail.com

Poštovani domoljubi!

Slobodan sam vas izvijestiti da je gospodin Miro Matijević Surla preselio u Beograd nakon torture u Remetincu. Može ga se dobiti kod Boje Vuković na broj 00381649814707.

“The Crow of the Truth”

ili još bolje “The Bearded Pigs of the Truth”.

……………………………………………………………………………………………………………….

Kao prvo… ja sam trpio kriminal njihovih kolega, kriminalaca iz policije. a nikakvu torturu u Remetincu nisam prolazio s obzirom da u Remetincu vlada savršeni red. Zvuči nestvarno, ali za sedam mjeseci nisam uočio nikakvu nepravilnost stražarske službe sa kojima smo imali krajnje ljudski odnos, liječnici su bili pravi liječnici koji su zaista skrbili o zdravlju zatvorenika, sve ostale službe i referenti su iznenađujuće savjesno odrađivali svoj posao tako da je “tortura” bila godišnji odmor za nekoga tko je do Remetinca svakodnevno radio po 16 sati.

I kao što obećah, u nastavku objavljujem prvi tekst, prepisku razgovora na fejsu između ličkog zločinca Ivice Oreškovića, novinara Željka Peratovića koji je zbog objavljivanja istine pred prijetnjama morao pobjeći u Švicarsku, Roberta Zagajskog sina likvidiranog emigranta Đure Zagajskog i mene.

Svaki slijedeći nastavak će biti sve brutalniji.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments