Sluŝam Grlić Radmana što govori novinarima u vezi explozije afere u kojoj je protagonist . Mora da se opasno pripremio, jer je napor samokontrole bio strašan, govor spor da ne lupeta po običaju, a lukavo pokajanje uz relativizaciju počinjene svinjarije extremno istrenirano. Boga mi su se PR muljatori narintali. Ne ovi naši prostaci poput Macana, već neki strani mačori. Godine u Njemačkoj prisilile su jednu ispod prosječnu inteligenciju na šlif kojeg moraš imati ako nisi bauštelac, tj.ako si komunističko-udbaški kadar u uređenoj zapadnoj državi s ambicijom sudjelovanja u njihovoj višoj srednjoj klasi.
Zna se da Yugoši tamo nemaju šanse bez velike love biti ni u toj klasi. O visokoj ne mogu ni sanjati osim ako im roditelji nisu bili bogati jugoslavenski masoni, poput Pusićke ili Romana Bolkovića. Oni pravi, tajnih kanala, ne skorojevići tipa pok. Bandića ili Jelenića i Gabrića.
Dakle, Radman igra na uvjeravanje svih kako je učinio sitnu grešku uz pokajanje,
kako je plaćao porez na ogromnu lovu koju je dobivao od firme Agroproteinke u kojoj ima 20 % udio prenesen na odvjetničko društvo, sve po pravilu dok je ministsr vanjskih, da ne dođe u sukob interesa. Jedino enormnu dobit nije javno prikazivao godinama, jer se nije bavio “sporednim sitnicama” ???
2019. —343.000 eura, 2020.— 432.000 eura, 2021. — 668.000 eura , a 2022. — 670. 000 eura ! Ove zadnje može još zakonski prijaviti do kraja 2023.g.
Njegov je proputst za ove astronomske cifre po vlastitom mišljenju minoran, jer je porez plaćen preko Agroproteinke, a zločin majušan, pošto višegodišnju dobit nije uveo u javnu karticu vlastitog kapitala!!!
I tako gledaš lupeža pod hinjenom samokontrolom koji urinira i gleda te u oči i pitaš se gdje je kvaka? U obiteljskoj firmi komunističkog moćnika-lopova kojem je omogućen otkup državne firme za bagatelu, pa ju podijelio razmaženim zlatnim nasljednicima, koji su se u doba Domovinskog krili poput štakora u Švapskim udbaškim špelunkama kao i premijer, sve mrzitelji Hrvatske, jedan gori od drugoga.

Sadističko narcisoidni psihopatski premijer naravno uopće ne odgovara na pitanja o toj prevari jer ne vidi problem kad se dobiven novac unese u karticu i jer je sve i bilo javno , a kaznu će platiti ako Radmana Povjerenstvo za sukob interesa proglasi krivim! Kazna koju može dobiti je 60.000 eura za zamračeni iznos preko 2, 100 000 eura !

Slušamo nadalje kakva je ultra uspješna firma Agroproteinka? Europske razine !
U Hrvatskoj ima monopol na zbrinjavanje lešina. Životinjskih.
Grlić Radman bi po meni morao otkazati sve obveze i doći u Rijeku ispod stuba kliškog kapetana Petra Kružića koje vode na Trsat gdje su se vjernici golih koljena penjali u čast Djevice Marije Trsatske 15.kolovoza za zahvalnost.         539 stuba na koljenima za nezasluženo mjesto pod suncem !
Jer uvesti lažnu svinjsku kugu da bi se pogodovalo Agroproteinki nakon usmrćivanja svih svinja Slavonije, a mnoge zdrave da zdravije nisu mogle biti, zaista traži penjanje stubama kao zahvalu Veloj Gospi! Krvava su koljena minimum žrtve za život u zemaljskom zlatnom raju.
Ogromna je krivica u pokornosti slavonskih seljaka. Morali su munjevito reagirati, znajući za plan Vlade o uništenju cijele Slavonije. Raseljavanju, neobnavljanju, klanju zdravih svinja radi umjetnog i namjernog stvaranja gladi i uništenja slavonske poljoprivrede i stočarstva. Zna se da je to javni Europski plan zloglasnog Davosa o rušenju suverenih država ali i o masovnom naseljavanju legalnih i ilegalnih izbjeglica .
Hrvati u svojoj neukosti o tome malo znaju.
Mediji strogo prikrivaju. Nizozemski su seljaci shvatili tu borbu na život i smrt, jer i njihova vlast uništavateljsko globalistička. Htjela je srušiti prvu poljoprivredu Europe i umjetno stvoriti glad. Seljaci, puno osvješteniji od naših, traktorima su blokirali prilaze oruđem i oružjem, natjerali policiju na uzmak i onemogućili vlastito uništenje.
Da su naši slavonski seljaci pruźili otpor protunarodnoj policiji, kukavica Plenković bi bio prisiljen podviti rep.
Ovako su pristali biti źrtve krvnicima i samo produljili vlastitu agoniju.
Nekad moraš ići na sve ili ništa da bi se spasio .
Ovako je Agroproteinka sa monopolom svinjskog zbrinjavanja jadnih svinja pobijedila, Grlić Radman ostao zločinac bez prave kazne, Plenković doživio orgazmičko zadovoljenje pljuvanjem naroda kojeg vodi u propast, a mi… ubog, neuk, glup narod primitivne kalkulantske lukavosti i pokornosti bez karaktera, zaboravili smo kakav je osjećaj imati uzdignutu glavu van fekalija, kako biti hrabar i nepokoran ništarijama, kako ih prepoznati, a koje je većina birala u svojoj političkoj nepismenosti, pa gledati i osjetiti vlastitu propast u nevjerici.