Priča Domagoj Margetić: “Nakon dolaska na Narodni trg i popijene kave, zamijetili smo Darka Kasapa kako iz jednog kafića kreće prema zgradi Grada Zadra. Kolega Margetić prišao je vrlo ljubazno Kasapu i izgovorio ove riječi: “Kako komentirate navode o interesnim prenamjenama” nakon čega glavnog urednika ZADAR Newsa, Hrvoja Bajla, Darko Kasap udara svom snagom šakom u ruku u kojoj je držao mobitel. Pritom je Kasap desnim laktom prilikom ulaska u gradsku upravu udario Domagoja Margetića kazavši nam obojici “ubit ću vas”. Prema zakonu ozbiljna prijetnja dvjema i više osoba se goni po službenoj dužnosti, a za tako ozbiljnu prijetnju se i u manje civiliziranim zemljama ide u pritvor.

Domagoj se prisjetio i događaja iz 2016.godine. Nema ništa nejasno ili nedorečeno ali nema ni službene reakcije.

Prisjetih se i ja suđenja iz tog vremena na kojemu me jedan idiot, tada zamjenik načelnika PU u Gospiću tuži za klevetu. Rasprava traje preko tri sata s obzirom da idiot koji me tuži za klevetu nije u stanju objasniti što je kleveta i zašto me tuži, pa se u II. dijelu dvadesetak minuta zabavljamo sa tim.

U III. dijelu od tridesetak minuta, otvorena je rasprava u kojoj ih postrojavam i ne dozvoljavam da me “Micro penis” i odvjetnica mu “Žuja” prekidaju, što je uigrana taktika za nametnuti se sutkinji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime