NE CIJEPI SE… NEMAŠ RAZLOGA!

0
501
Pojasnio bi nešto u vezi s obaveznim cijepljenjem.

Bit ću vrlo kratak i jasan. Dakle, to prije svega nije ni cijepljenje ni cjepivo, nego eksperimentalno unošenje genetske supstance, koja ne štiti od nikakve infekcije. Pošto to nije nikakvo cjepivo, nitko vam ga ne može ni prepisati, a ni pod bilo kojim uvjetima NAREDITI da ga unesete u svoj organizam. Kako su dozvole za to cjepivo uvjetno date, pod uvjetom da se provede studija o njegovoj sigurnosti, nitko vas ne može prisiliti, da sudjelujete u toj studiji. Pravno gledano, bilo koje sudjelovanje u nekoj studiji je dobrovoljno i “pokusnim kunićima” se mora dozvoliti pravo, da svoje sudjelovanje, mogu prekinuti u svakom trenutku.

Dakle, svaka PRISILA, došla od Zavoda za javno zdravstvo ili od poslodavca, pravno je neutemeljena, točnije, protuzakonita, jer krši osnovna ljudska prava i slobode.
Eminentni liječnici su pred Europskim sudom pokrenuli postupak u vezi protupravnosti “uvjetne dozvole” svih cjepiva, koja se nalaze u opticaju. Prema trenutnom stanju ove pravne stvari, za očekivati je, da će sve ove ishitrene “uvjetne dozvole” sudskim presudama biti proglašene kao ništavne.
Isto tako pred Europskim sudom je i cijepljenje maloljetnika, kao kršenje svih zakonskih normi.
Ali kako ovo sto se bjesomučno gura kao cjepivo, to u biti nije, tu završava svaka priča.
autor: Goran Sijakovic

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime