Napad na Mira Matijevića i SLOBODARSKU STRANKU je organizirao Ranko Ostojić

0
664

Moj višegodišnji obračun sa veleizdajnikom i zločincem Rankom Ostojićem i njegovim kriminalcima iz policije preko kojih vodi narko biznis i nekažnjeno čini zločine, kulminirao je u trenutku kada je poslao svoju bandu da me u Zagrebu napadne kako bi se dočepao dokaza koje sam imao protiv njega. Činjenica je da u tom trenutku još nisu bili koordinirani sa svim službenicima policije iz PP Maksimir, pa je dolazak policije 14.12.2019. izazvao pomutnju među napadačima koji su u kući sakrili dva revolvera. Jedan sam našao isto veće po povratku iz bolnice i već sutra sam ga odnio na IV. PP u Maksimiru. Revolver sam bez dodira uzeo u plastičnu vrećicu i predao inspektoru koji ga je odmah rukom izvadio iz vrećice.
–   Pitam ga: “zašto uništavaš otiske?”
–   Kaže mi da je sa revolvera teško skinuti otiske.                                                          –   Naročito kada znaš da ćeš naći otiske svoga kolege, rekoh mu.
I tako se počela odmotavati priča o policiji koja stoji iza napada na mene. Na kriminalca inspektora Ivana Benka koji je bio zadužen za konstruiranje lažne kaznene prijave i mog pritvaranja, iz ćelije sam podnio kaznenu prijavu, a ŽDO je odbacili sve njegove navode iz kaznene prijave kao neutemeljene. Pred napad na mene 20.12.2019. napadači su imali sastanak sa načelnikom PP Maksimir, Stankom Tomićem kako bi im policija osigurala potporu u napadu.
Od početka sam znao da Ranko Ostojić stoji iza toga, ali bi to bilo teško dokazati da mi sam Ranko Ostojić nije pomogao u svojoj gluposti i aroganciji budući nije naučio nositi se sa nekim tko se ne povlači i zna iskoristiti svaku njegovu grešku. Ranko Ostojić član KOS-ove organizacije “Splitska veza” osnovane od Ljubiše Beare uoči rata sa sjedištem u splitskoj Lori ili Mr. Svastika kako mu od milja tepam zbog Svastike na poljudskom stadionu zbog koje je već bio potpisan Nalog za njegovo pritvaranje od kojega ga je spasio Plenković.
Ne treba zaboraviti ni hrvatske putovnice koje su kolale Europom i koje je masovno koristili kriminalci sa ovih prostora. Po povratku iz Češke sam donio dvije originalne putovnice na lažna imena. Čitao sam dosta laži o porijeklu tih putovnica i izgubljenim kontingentima. Cvitanu sam kao Glavnom državnom odvjetniku poslao kopiju jedne i zamolio ga da mi kaže kome je izdana. Kako mi nije odgovarao, napisao sam mu da su sve te putovnice rađene u Petrinjskoj i dao mu ime osobe koja je to vodila. Nikada mi nije ni odgovoreno zato što je iza svega stajao Mr. Svastika koji je u to vrijeme bio ravnatelj policije. Svaka ta putovnica sa kojom se bez  straha mogla prelaziti svaka granica koštala je 1.500-2.000 eura, a 7-8.000 eura je svaki kriminalac mogao kupiti hrvatski identitet koji je bio zaveden u kompjuter i sa kojim se moglo i živjeti u Hrvatskoj.
Desetke tekstova sam napisao o tome da je Ranko Ostojić sa ološem koji je instalirao u policiju glavni zaštitnik narko trase koja prolazi kroz Hrvatsku. Navodio sam imena policajaca koji su dilali narkotike i nudio dokaze. Pisao sam i objavljivao tekstove o tome, ali “septička država” koja kod nas funkcionira umjesto duboke države je i dalje štitila tog zlikovca.
Što je kriminal sa kojim se Mr. Svastika bavio bio veći, to su mu gazde iz vana osiguravale veću funkciju. Postao je ministar policije pa zatim i predsjednik Saborskog odbora za nacionalnu sigurnost. Mnoštvom tekstova sam “opjevao” njegov kriminal i njegove zločine, a nitii jedan put me nije demantirao niti tužio za klevetu što mu nije bilo strano kada su drugi mediji bili u pitanju. Znajući da sam ja profesionalac i da za svaku napisanu riječ posjedujem dokaze, izbjegavao je direktan sukob. Zbog toga se odlučio ponovo iskoristiti svoje zločince iz Like za napad i pokušaj likvidacije.
14.prosinca 2019. me napalo najmanje osam ljudi. Njegovi kriminalci iz policije tvrde da se radilo o imovinsko pravnom sporu kako bi prikrili otimanje informacija, budući su mi oteti laptop, dva mobitela i kožna torba sa dokumentima.
Nakon napada 14.06.2020. kada sam napadača upucao u ruku, zatvoren sam iako smo ja i Vrhovni Sud dokazali da ne postoji niti jedan zakonski razlog za pritvor. Županijsko državno odvjetništvo mi priznalo nužnu obranu i odbacilo sve osim “namjere” da provalnika ubijem koja je podmetnuta od te quazi policije u nedostatku bilo kakvog dokaza, ali i nedokaziva.

Pročitajte moj blog dinomolnar.blogspot.com i zapitajte se što još Mr. Svastika treba učiniti da bi netko shvatio da je krajnji trenutak da se provede reforma policije kako bi se napokon iz policije istjerali njegovi kadrovi, a Hrvatska konačno dobila policiju kakvu zaslužuje?

KOLIKO JE RANKO OSTOJIĆ GLUP…
Nakon prvog napada na mene 14.12.2019.napadači su u kući po dolasku policije ostavili dva revolvera. Jedan sam našao isto veće i u jutro ga predao  policiji, dok sam drugi našao tek nakon nekoliko dana i ostavio ga nakon što sam vidio kako se policija ponaša. Znajući da sam vratio samo jedan revolver i da sam drugi zadržao, u igru ulazi ni više ni manje već Saborski odbor za nacionalnu sigurnost i unutarnju politiku kojemu je na ćelu Ranko Ostojić.

I pazite sada. Jedna frustrirana vreća govana iz Splita koja me u životu nije srela ne zove policiju, već slučajno zove baš Ostojićev Saborski odbor i prijavljuje da ja u Zagrebu posjedujem revolver te  predstavljam opasnost za građane općine Maksimir!!?? Kako je preglupa ona ne zna objasniti kako je to saznala. Ostojićeva tajnica odmah daje nalog policiji i Prekršajnom sudu koji izdaje Rješenje za pretres moga doma. Dolazi mi pet inspektora koji su bili veoma korektni i ne nalaze ništa. Bio mi je to jasan znak da se sprema novi napad i da Ostojić pokušava zaštititi svoje razbojnike. Od tada pa do napada nisam nigdje išao bez tog revolvera što me je i spasilo 14.06.2020.

Obrazloženje naloga za pretres mog doma:
                                                      Obrazloženje
PU zagrebačka Sektor kriminalističke policije, IV Policijske postaje Zagreb, broj: 511-19-30/3-7/3/20 od 27.veljače2020. godine podnijela prijedlog za provođenje hitne radnje pretrage stana i drugih prostorija na adresi u Zagrebu Brkljačićeva 50, a na kojoj adresi stanuje Miro Matijević, u cilju pronalaska oružja.
Dana 13.veljače 2020.godine od strane Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost koji se nalazi ustrojen unutar Hrvatskog sabora, zaprimljena je službena bilješka o obavljenom razgovoru sa osobom koja se predstavila kao Mirjana Pavić koja je u tijeku telefonskog razgovora višekratno navodila da Miro Matijević posjeduje pištolj zbog kojega se boji da bi moglo doći do nasilja.
Slijedom gore navedenog, nužno je izvršiti pretragu stambenog prostora na adresi u Zagrebu, Brkljačićeva 50.

Ovo može smisliti samo idiot, jer time su svi ti napadi i razbojništva dobili potpis svoga autora.

TAJNA NEDODIRLJIVOSTI RANKA OSTOJIĆA I MLADENA BAJIĆA
Svi koje znam su se čudili nedodirljivosti ovog dvojca iz KOS-ove “SPLITSKE VEZE”, koji se unatoč svem kriminalu i zločinima koje su počinili, zadržao na položajima od 1991. do danas, uništavajući hrvatsku policiju i pravosuđe.
Tek prije tri godine sam dobio u ruke dopis iz Austrijske HYPO BANKE koja na upit zašto nisu objavili popis svih koji su pljačkali donacije upućene tijekom rata za obranu Hrvatske i vlasnika tajnih računa preko kojih su se prale stotine milijuna eura. Jasno piše i navode se eksplicitno imena ovog dvojca. Piše, htjeli smo predati popis svih koji su koristili te račune, ali Mladen Bajić i Ranko Ostojić u jednom trenutku odbili dalju službenu komunikaciju.
Kada su bili na vlasti, SDP ih je štitio kao svoje članove, dok ih od njih ucijenjen HDZ nije smio smjenjivati plaćajući im time šutnju, budući su njegovi članovi koristili HYPO BANKU za svoje malverzacije. Ako tome dodamo da je prvi čovjek represivnog i obavještajnog sustava na platnoj listi engleskog MI6 o čemu sam već pisao, svaki komentar je suvišan.

Urednik, Miro Matijević

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime