Na predstojećim izborima koalicija RIJEKE PRAVDE je na čelnu poziciju postavila Ranka Ostojića. Već samo to ukazuje na program kojim će se voditi slijedećih godina pobijede li kojim slučajem, a umjesto RIJEKA PRAVDE već ta činjenica ukazuje da bi koalicija koja se bez i malo srama poziva na pravdu bolje odgovarao naziv RIJEKE POROKA I ZLA.  O Ranku Ostojiću već deset godina pišem kao o materijaliziranom zlu za koga sam još po povratku iz Češke objavio informacije koje sam tamo dobio radeći za češki BIS, da je upravo on hrvatski vladar narkotika. Davno postavljan na čelne pozicije u MUP-u od strane KOS-a i MI6 kako bi vodeći negativno kadroviranje, na čelne pozicije postavio sebi odane kriminalce koji su potpuno onemogućili i blokirali rad policije. Iza hrvatskog vladara narkotika ostaje i krvavi trag žrtava koje su njegova „SIGURNOST I POVJERENJE“ likvidirali uklanjajući sa puta opasne svjedoke. Svi koji su se usudili o tome pisati ili javno govoriti nestajali su, a da nikada nitko nije istražio pozadinu svih tih nesreća. Ja sam samo na blogu „dinomolnar.blogspot com“ dokazao niz likvidacija poštenih i karizmatičnih Hrvata, ali i načina na koje se danas nepoćudni likvidiraju. Iza svake likvidacije stoji policija koja svojim imbecilnim Rješenjima i tumačenjima onemogućava istragu i prikriva istinu. Odgovorno tvrdim i godinama javno pišem da iza svega stoji upravo nositelj liste za X. izbornu jedinicu.

Izrugivanje sa javnošću i zakonom je od strane te bande postalo toliko besramno da više niti ne pokušavaju prikriti svoju primitivizam i kriminal, a nekadašnji udbaši i njihove ubojice su u usporedbi sa Ostojićevim ubojicama samo male bebe. Dok su oni morali pratiti svoje žrtve po inozemstvu i izmišljati alibije, danas se žrtve ubijaju „samoubojstvima“ za što je dovoljno dovesti pospanog, krmeljavog mrtvozornika koji će uz bateriju utvrditi sve što mu se kaže kako se ne bi otkrila istina. Ja sam na blogu to opisivao u nekih 68 nastavaka dok je to moj poznanik Stjepan Vuk opisao u par redaka:

Dovoljno za zamisliti se što nam nude „RIJEKE PRAVDE“ pardon, „RIJEKE POROKA I ZLA“ koje će izborom Ranka Ostojića u Sabor zauvijek sve to zlo prekriti i legalizirati. Sjetimo se samo Filipa Zavadlava koji je u nužnoj obrani ubio tri Ostojićeva dilera, a osuđen je kao da je ubio tri službene osobe jer kriminalci i dileri pod Ostojićevom vlašću upravo to i jesu.

Predsjednik države Zoran Milanović nije ni naivan ni glup. Isticanjem ovog zločinca uz svoj bok i stajući iza njega, on nama jasno daje do znanja kakvu je politiku odredio u narednom periodu, pa je vidljivo zašto im toliko smeta izbor Ivana Turudića na mjesto glavnog državnog odvjetnika. Samim tim Ivan Turudić postaje naša zadnja nada i brana toj Ostojićevoj diktaturi zla.

Evo još jednog primjera koji oslikava lik i djelo Ranka Ostojića. Pročitajte kakvim rječnikom se služi nositelj izborne liste X. izborne jedinice pa razmislite hoćete li toj spodobi dati svoj glas. Razmislite možete li pokloniti povjerenje tom zlikovcu i očekivati da vas takvo zlo zastupa u Saboru.

A to nije sve, jer ću slijedećih dana objaviti još šokantnih, kako uvijek i radim, dokumentiranih informacija na kakvo zlo je spremna ta spodoba.

Dokazat ću vam kako uz sve nabrojano Ostojić koristi i psihijatrijom za uklanjanje protivnika. Marka Franciškovića je nakon svađe na fejsu držao osam mjeseci na psihijatriji, a pogledajte kakvim se rječnikom koristi potpredsjednik SDP-a, predsjednik ŽO splitsko dalmatinske i nositelj liste za X. izbornu jedinicu.  Pogledajte kako zvuči “Rijeka pravde” kada mu popuste kočnice i kada misli da će to ostati tajno. Riječnik tadašnjeg ministra policije Ranka Ostojića zrcali neviđenu količinu bahatosti i primitivizma na razini do koje ni Kerum nije uspio doći.

Marko Francišković uhićen nakon svađe s Ostojićem na Facebooku?

Apsolutno nevjerojatno u cijeloj priči su komentari koje je postavio ministar Ostojić, jer takvu dozu primitivizma davno nismo uspjeli čuti ili pročitati:

“Pa sta ste se iznervirali…lijepo se bockajte…tebe ni tata vise neće…kleknite…kako ste navikli…i radite ono sto se ispovijed zove…zao mi je sto si tati postao pod b…i sto vise nisi a…ali bockalo ćete spasiti …daj se vise spojite…i guznite se…tako vam i face izgledaju…tu ni dlaka ne može urasti..opusak na opusak…..ma ne mogu vjerovati da vas ni u ispovjedaonici vise neće…pa sad pustite jedan drugome..iako vise niste mladež…imate i posljednju šansu …možda vas švarc bude htio…to jeste dno dna…ali s obzirom na sto sličite…kad vas vise ni tata ne želi bockat…kako tužno.”

ZAMISLITE SE I ZAPITAJTE SE ŽELITE LI DA VAS U SABORU ZASTUPA RANKO OSTOJIĆ I MOŽE LI ON ZASTUPATI BILO KOGA OSIM SEBE I SVOJIH ZLOČINACA??

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime