Kazivačica istine Janet Ossebaard iz Nizozemske objavila je pažljivo konstruiranu i mukotrpno izrađenu seriju dokumenata pod nazivom “Pad kabale”.

Kao što bismo mogli zamisliti, dokumentarni film Pad Kabale detaljno se odnosi na stvarne događaje i daje jasne primjere s vrlo suosjećajnom svrhom razotkrivanja nekih stravičnih zločina kabale.

Janet Ossebaard objašnjava da joj je svrha probuditi ljude, a ne traumatizirati ih. Na ovom području informacija to nije lak zadatak, ali dokumentarac koristi primjere i postavlja pitanja koja bi gledatelju trebala postati retorička.

Pad kabale govori o lažnim zastavama s objektivnom perspektivom vremena i alternativnim otkrićima, ide u trgovinu ljudima, pedofiliju, manipulaciju medijima, ritualne žrtve i završava nudeći pozitivnu perspektivu onoga što se radi, što bi mnogi probuđeni mogli potvrditi.

Pokušaj Janet Ossebaard u dokumentarcu Fall of the Cabal sadrži tisuće sati istraživanja, a sama Ossebaard traži da anonimi sami istražuju i dvaput provjere sve što ona predstavlja.

Pad Kabale zabranio je YouTube

Kao što znaju oni koji prate Pripreme za promjenu, cijela se prezentacija poklapa s godinama informacija koje pruža dokumentarni film Pad Kabale.

Odvojite vrijeme – ukupno oko tri sata – da pogledate ovu važnu seriju i razmislite o dijeljenju sa svojim voljenima.

Pad Kabale također je vidljiv na www.roxytube.com

Stvorili smo dvije nove web stranice na društvenim mrežama u borbi protiv cenzure na društvenim mrežama:

www.roxytube.com – YouTube alternativa

www.roxycast.com – FaceBook alternativa

https://www.youtube.com/watch?v=ULPMvWu68cw

Cijeli film, tri sata sa prijevodom

Pripremio: Milan Kostelac

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime