Prije par dana se dogodilo nešto što je konačno odagnalo i zadnju vjeru u dobro koje nam navodno nosi EUROPSKA UNIJA. U tekstu „SVASTIKA I NASILJE NAD TORCIDOM OTKRIVAJU NOVI DEAL” sam objavio kako se nekakva neidentificirana postrojba u policijskim odorama uz upotrebu oružja surovo obračunava sa nenaoružanim navijačima i baš nitko nije procesuiran. Nije se javila Sandra Benčić ili netko iz MOŽEMO ili srodnih globalističkih stranaka da se propne na zadnje i zatraži od ministra Božinovića izviješće o događaju kao kada su tjednima optuživali policiju za nasilje nad migrantima u kojemu je pet, šest migranata s razlogom dobilo “pedagoški” pendrek. Te policajce se  danima razvlačilo po medijima samo zato što su odgovorno obavljali svoju dužnost i na kraju su sankcionirani. Za napad na nedužne hrvatske građane u kojima je samo iz pištolja ranjeno nekoliko građana, nitko iz globalističkih stranaka nije reagirao, istraga nije provedena i nitko nije sankcioniran.

To znači da su hrvatski građani i naša ljudska prava obezvrijeđeni toliko da nemamo prava ni koliko ih imaju migranti koji nam narušavaju granice i sigurnost.

To znači da je režim na vlasti dobio svoju plaćeničku vojsku koja je iznad hrvatskih zakona. To znači da su Plenkovićevi „pretorijanci“ dobili nalog za napad na građane i da bi svaka istraga to razotkrila, kao što ih je razotkrilo i to ne postupanje. Tim je činom narod jasno upozoren da su mu oduzeta sva prava, ali poslužilo je i kao generalna proba za nova nasilja i novu sezonu cijepljenja.

To znači da je otvoren lov na svakoga na koga netko iz vlasti ukaže prstom.

U isto vrijeme Ukrajina je i službeno dobila status kandidata za članstvo u Europskoj uniji.

Mainstream idioti su napravili veliku pompu proglašavanjem zemlje na rubu Europe kandidatom broj jedan za pristupanje u EU-zonu sumraka.

Što to znači ako EU za člana prima ili tolerira:

– zemlju, koja je zabranila sve oporbene stranke

– zemlje, koje su kastrirale medije i pretvorila ih u PR svog anemičnog ili drogiranog Führera, a cenzuru “ozakonila” smrtnom kaznom za neposlušne novinare.

Primjećujete li koliko je tu sličnosti sa Lijepom našom?

Posebno po pitanju oporbenih stranaka i smrtne kazne za novinare.

U Hrvatskoj već dugo nema oporbenih stranaka, odnosno služe kao dekoracija režimu na vlasti, a svi istraživački novinari koji se usude napisati nešto ozbiljno, upozoriti na kriminal ili počinjene zločine su izloženi napadima i prijetnjama smrću.

Željko Peratović je napadnut u Karlovcu i morao je pod prijetnjama iseliti u Švicarsku.

Na Domagoju Margetiću je već izvršen pokušaj ubojstva i provala radi krađe  dokumentacije.

Marinu Vlahoviću je priječeno smrću djece.

Ja, Miro Matijević sam prijavio policiji pripremu moju likvidacije i predao snimku dogovora o tome kako će me likvidirati. Napad na mene u prosincu 2019. se dogodio upravo prema tom scenariju, a pod zaštitom policije oteta mi je sva dokumentacija sa dokazima o kriminalu ljudi iz policije i Državnog odvjetništva. Likvidaciju sam izbjegao i 2020.

Sva četvorica smo sve prijavili policiji pa i imena napadača i imena organizatora, ali policija nije reagirala pa čak ni saslušala prijavljene. Zanimljivo je da se imena napadača ponavljaju i da je evidentno da sve ide iz istog centra. To jedino znači da država stoji iza svega.

Što predviđa ta EU u tim situacijama i kome se možemo obratiti?

Baš nikome.

Ovakva Hrvatska i primanje Ukrajine i sličnih u Europsku uniju nije samo ekonomski, geopolitički i MORALNO suludo, nego će to definitivno uništiti Europu kakvu poznajemo.

Ili se možda baš to i želi.

Možda je to uzor novog totalitarizma koji će se preslikati na ostale okupirane protektorate EU. Ovim primanjem Ukrajine u okrilje totalitarne EU-Kazerije, potvrdjeno je i zvanično, da se rat u toj zemlji iskoristio, kako bi se dosadašnji “zdravstveni” rat protiv vlastitog stanovništva, proširio i na ekonomski. Nije teško za pretpostaviti naredni korak. Pobune, koje su sada neminovne u cijeloj Europi, iskoristit će se kao u Desincu u oružani obračun između vlastodržaca i naroda.

I onda bi time bilo sve kompletirano po pitanju agende WHO-a.

Srce slobodne i demokratske Europe je u stvarnosti postalo nacistička satrapija – Četvrti Reich na djelu.

ttps://www.facebook.com/100071092527296/videos/724772755501021

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime