U nastavku su poruke s današnjeg prosvjeda protiv nenarodne vlasti – ukratko, od onog čega se ovog trenutka mogu prisjetiti. Govornici su bili izvrsni, svi redom.
—–
Dosta nam je vaših krađa!
Dosta nam je vaših laži!
Dosta nam je otimanja, trovanja i sustavnog uništavanja naše zemlje!
Dosta nam je korumpiranog zdravstva, korumpiranog sudstva i korumpirane javne uprave!
Dosta nam je stotina nepotrebnih agencija u kojima uhljebljujete svoje poslušnike kako bi služili samo vama, a ne narodu koji ih plaća!
Dosta nam je mizernog sluganstva globalistima i njihovim agendama!
Dosta nam je eksperimentiranja s našom djecom. Ne želimo genderizam u školama!
Dosta nam je lažne pandemije kojom već skoro tri godine nanosite ogromnu štetu našem zdravlju i gospodarstvu! Dosta nam je štetnih maski! Dosta nam je opasnih i nepotrebnih cjepiva!
Dosta nam je cenzure slobodnog govora, raznih fact-checkera, licemjera i dezinformatora iz potkupljenih mainstream medija!
Dosta nam je cenzure znanosti i znanstvenika!
Dosta nam je straha!
Dosta nam je vaših ciničnih, sivih i bezličnih lica!
——
Na žalost, nije se okupio dovoljan broj ljudi. Hrvatima je ugodnije sjediti u kafićima i čekati nova poskupljenja, komentirati krađe, ne izlaziti na izbore, prepustiti se dolasku novih „zdravstvenih“, „klimatskih“ ili bilo kojih drugih „mjera“ koje će već sutra ugroziti njihovo i zdravlje njihove djece! Voljni su svoju i sudbinu svoje djece prepustiti korumpiranim i degeneriranim globalistima i njihovim slugama?!
Pored toga, skriveni problem ovog prosvjeda leži u tome, što gotovo cijela oporba, osim DP-a i možda prevrtljivog Mosta, po najozbiljnijem pitanju današnjice nije ništa bolja, nego je čak i gora od HDZ-a. Jer silne krađe i nepravde koje smo doživljavali i doživljavamo u Hrvatskoj, pa i ova zadnja krađa u Ini, dječja su igra prema onome što već 2,5 godine provode planeri Plandemije i Velikog reseta, a što podržava ukupna oporba osim DP-a i možda Mosta. Kažem možda, jer se s Mostovcima nikad ne zna – sjetimo se samo da su s pozicije vlasti srušili jedinu vlast, od 1990. do danas, koja je namjeravala provesti prijeko potrebne vrijednosne promjene u Hrvatskoj.
U slobodnoj interpretaciji, moj zaključak s prosvjeda bio bi:
Dosta nam je novonormalne dresure! Mi nismo psi – mi smo ljudi! Nećete nas više dresirati svojim zločinačkim globalističkim politikama! Nećete nas više tjerati na eksperimentalna i štetna cijepljenja kao stoku, kao pokusne kuniće jer mi smo danas ustali kao ljudi i više se nećemo povući! Povući ćete se vi koji za svoje uske interese, nad svojim narodom provodite jedan od najvećih zločina u povijesti! Jer na lažima stvorena pandemija je zločin protiv čovječanstva i to zločin s predumišljajem – zločin koji se svakim danom sve više razotkriva. Dosta je!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime