Svi znamo i svjesni smo da je hrvatsko pravosuđe najgore u Europi budući je biran poslušan ološ koji je spreman na svako zlo kako bi ispunio očekivanja kriminalaca i zločinaca koji su ih postavili na te položaje. Sreo sam u svemu tome i nekoliko izuzetno časnih i poštenih ljudi koji su redovito napadani i lažno optuživani od kriminalaca, kao napr. Đuro Sessa.

Kako sam ja kao borac za ljudska prava i istaknuti istraživački novinar neprestanoj borbi sa tim zlom, prošao sam i dokumentirao većinu njihovih trikova i bezobrazluka kojim se služe u svom radu. Oni su jako ljuti na mene zato što sam snimao sve rasprave i posjedujem gomilu materijalnih dokaza o njihovom kriminalu koje sam javno objavljivao i tek sada ću to činiti, a da nitko na to nije reagirao.

Morat će.

Za početak sudska rasprava u mom omiljenom Gospiću koji je dno dna hrvatske policije, državnog odvjetništva i suda. Da ih usporedim sa nekakvim Hrelićem ili sajmom konja uvrijedio bih konjske trgovce.

Za početak objavljujem snimku suđenja u kojemu zamjenik načelnika i načelnik ličke PU, kojega sam tri puta izbacivao sa tog položaja tuži mene za klevetu, a da na moje konkretno pitanje što je to “kleveta” i za što me konkretno tuži ne zna odgovoriti. Predsjednica suda Dubravka Rukavina koja vodi raspravu na početku rada u sudu je puno obećavala, ali se utopila u taj mulj shvativši da jedino tako može opstati.

Poslušajte snimku i uvjerite se sami kaki idioti odlučuju o našim sudbinama, kakvi idioti zatvaraju poštenog momka Filipa Zavadlava na 40 godina robije bez da su i pokušali dokazati optužbu.

Poslušajte u ovoj snimci kako se ponaša čovjek postavljen od Ranka Ostojića da štiti prijelaz narkotika i migranata preko granice, čovjek koji ulazi u mrtvačnicu i fotografira zaklanu djevojčicu, čovjek koji je aktivno sudjelovao u ubojstvu predsjednika HDZ u Vrhovinama kako bi za načelnika postavili pupavčevog Milorada Delića srbijanskog kradljivca automobila, čovjeka koji je Lici nanio toliko zla zaštićen “sustavom” na koji se stalno poziva.