Svi znamo i svjesni smo da je hrvatsko pravosuđe najgore u Europi budući je biran poslušan ološ koji je spreman na svako zlo kako bi ispunio očekivanja kriminalaca i zločinaca koji su ih postavili na te položaje. Sreo sam u svemu tome i nekoliko izuzetno časnih i poštenih ljudi koji su redovito napadani i lažno optuživani od kriminalaca, kao napr. Đuro Sessa.

Kako sam ja kao borac za ljudska prava i istaknuti istraživački novinar neprestanoj borbi sa tim zlom, prošao sam i dokumentirao većinu njihovih trikova i bezobrazluka kojim se služe u svom radu. Oni su jako ljuti na mene zato što sam snimao sve rasprave i posjedujem gomilu materijalnih dokaza o njihovom kriminalu koje sam javno objavljivao i tek sada ću to činiti, a da nitko na to nije reagirao.

Morat će.

Za početak sudska rasprava u mom omiljenom Gospiću koji je dno dna hrvatske policije, državnog odvjetništva i suda. Da ih usporedim sa nekakvim Hrelićem ili sajmom konja uvrijedio bih konjske trgovce.

Za početak objavljujem snimku suđenja u kojemu zamjenik načelnika i načelnik ličke PU, kojega sam tri puta izbacivao sa tog položaja tuži mene za klevetu, a da na moje konkretno pitanje što je to “kleveta” i za što me konkretno tuži ne zna odgovoriti. Predsjednica suda Dubravka Rukavina koja vodi raspravu na početku rada u sudu je puno obećavala, ali se utopila u taj mulj shvativši da jedino tako može opstati.

Poslušajte snimku i uvjerite se sami kaki idioti odlučuju o našim sudbinama, kakvi idioti zatvaraju poštenog momka Filipa Zavadlava na 40 godina robije bez da su i pokušali dokazati optužbu.

Poslušajte u ovoj snimci kako se ponaša čovjek postavljen od Ranka Ostojića da štiti prijelaz narkotika i migranata preko granice, čovjek koji ulazi u mrtvačnicu i fotografira zaklanu djevojčicu, čovjek koji je aktivno sudjelovao u ubojstvu predsjednika HDZ u Vrhovinama kako bi za načelnika postavili pupavčevog Milorada Delića srbijanskog kradljivca automobila, čovjeka koji je Lici nanio toliko zla zaštićen “sustavom” na koji se stalno poziva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime