Iza maske globalizma koji je iz naše perspektive i naših iskustava u jednom trenutku čak izgledao i zanimljivo, izronilo je zlo sotonizma u najgorem obliku. Narod koji je izložen višegodišnjoj medijskoj i inim torturama, razočaran u Mesije koje se planski, svako malo proizvode od strane režima na vlasti. zapao je u stanje potpune bezvolje i ravnodušnosti. Zadnju nadu nam je ipak oduzeo Plenković koji je majstorski po uputama iz Brisela uništio sve što je imalo i malo smisla ili obećavalo neku promjenu na bolje.

Izbori za splitskog gradonačelnika su i zadnjem optimisti mogli otvoriti oči kada je predsjednik stranke na vlasti gurnuo u arenu nestranačkog kandidata i kao stranka se distancirao od njega. Žrtvovao je izuzetno kvalitetnog čovjeka za račun Ivice Puljka koji je pobijedio nakon čega je uslijedio totalni raspad HDZ-a što i je bio cilj Plenkovića i sotonista iz Brisela koji stoje iza njega i čuvaju mu leđa. Danas se više ne moramo baviti predviđanjima i moji tekstovi izlaze iz domene teorije zavjere budući je već toliko dokaza o tome što pišem da treba samo malo zagrebati po površini i sve je više nego razvidno.

Plenković se toliko sretno cereka da to već izgleda bolesno. Uspio je kao Veliki Vođa glasati za sankcije Rusiji, slao je Ukrajini oružje i novac tako da smo od Rusije stavljeni na listu neprijatelja što je njegov najveći međunarodni uspjeh čime je potvrditi vizu za Brisel gdje će brzo pobjeći nakon što je uspješno dovrši svoju misiju uništenja Hrvatske. Uništio je hrvatsko gospodarstvo, iselio je stotine tisuća radno sposobnih, uništio opoziciju i otvorio široki front sotonista koji već oštre zube na ovo što je nekada bila Hrvatska. Ja sam tijekom izbora za gradonačelnika Splita na SLOBODARSKI PORTAL objavio tekst „SPLITSKI AKVAREL ili kako je Plenković prodao Split i HDZ za tri saborske ruke“. Kako se sve odvijalo upravo kako sam predvidio, dijelio sam link i tekst kao „Program za izbore“ budući se sve odvijalo upravo onako kako sam najavljivao.

Prvi sam u Hrvatskoj najavio da se politička scena u Hrvatskoj polarizira na „Sotoniste“ i „Ostale“ pri čemu će stranke i strančice biti samo dekoracija za neupućene budući još ima onih koji nisu čuli da je Vukovar oslobođen i da je Franjo Tuđman umro. Plenković tu sjajno pliva među opskurnim likovima koji su uz njega instalirani širom Europe na njenom izdisaju. Među svim tim homoseksualcima i lezbijkama, muškarcima bez brade ali svima od reda kriminalcima kojima dirigira Ursula Gertrud von der Leyen, sjede i Plenkovićeve krtice. O kakvom se profilu ljudi radi i zašto će bespogovorno izvršavati sve naloge svojih nalogodavaca iz Duboke države najbolje svjedoči činjenica da je sama Ursula Gertrud von der Leyen samo u posredovanju sa vakcinama dobila proviziju od 200-300 milijuna € u koju nije uračunata provizija iz afere sa izgubljenim SMS-kama.

Za njom ne zaostaje ni Dubravka Šuica, bivša gradonačelnica Dubrovnika i potpredsjednica Europske komisije koja je poštar između Plenkovića i ostalih europarlamentaraca. Dok nije preuzela dubrovački HDZ živjela je sa suprugom u stanu od šezdesetak kvadrata u Gružu a vozili su Renault 9. Nitko ne zna što je to ona u posljednjih dvadeset godina konkretno napravila, ali se njeno bogatstvo danas procjenjuje na 40 milijuna kuna. Za ovu priču je najvažnije da je imala posebnu moć za “preobrazbu” nekoliko oporbenih vijećnika u Gradskom vijeću među kojima je bio i tadašnji šef dubrovačkog SDP-a. Upravo je to odradila i za novog gazdu Plenkovića za koga je preobrazila Tonina Piculu i Biljanu Borozan sa kojima je majstorski razbila SDP i iz njega isključili sve koji su kritizirali Plenkovića i sve koji nisu bili skloni Dubokoj državi i Sotonistima. Profesorica engleskog koja ni za 30 godina nije naučila engleski, uspjela je maknuti sve Plenkovićeve kritičare, a za predsjednika SDP-a je postavila najvećeg „pionira“ Peđu Grbina računajući na njega sve dok ga ne potroše.

SOTONISTI VEĆ VLADAJU HRVATSKOM

Plenković je u Hrvatskoj već izvršio svoju misiju i pitanje je dana kada će krenuti tragom Sanadera, ne ponavljajući njegove greške. Još se samo mora obračunati sa HDZ-om u kojemu je još ostala šaka suverenista koje treba dokrajčiti. HDZ je već na koljenima. Zagreb su izgubili od šaljivih aktivista i Sorosevih stipendista „MOŽEMO“ postavljajući kandidata Filipovića poznatog po anegdoti sa semaforom u Americi, gdje je studirao uz stipendiju od 3.000 dolara. Jako me zanima tko ga je izabrao, za što i od koga je primao toliku stipendiju. Ne znam kako Soroševci kažu „ZNA SE“.

Za Plenkovića se gubitak Zagreba pokazao uspješnim te je isto ponovio i u Splitu gdje je ponovo uspješno izgubio od Soroševih stipendista, malo „Pametnih“, malo u „Centar“, ali vazda Puljak i vazda Soros.

To su samo prva dva čina ove predstave. Treći se sprema pa domaći političari koriste svaku sekundu za sklapanje dogovora i saveza uoči nadolazećih izbornih ciklusa ili potencijalnih prijevremenih izbora. Najavljuje se  PAKT DESETLJEĆA!  U tijeku je izrada nacrta projekta oko ujedinjenja najvećeg dijela političkog spektra koji bi trebao staviti na stranu sve nesuglasice zbog jednog zajedničkog cilja – navodnog rušenja Andreja Plenkovića i HDZ-a s vlasti.

Kažu da nema više čekanja. Jasno je i Peđi Grbinu i Nikoli Grmoji i Tomislavu Tomaševiću i Ivici Puljku kao čelnim ljudima SDP-a, Mosta, Pametnog i Možemo da samo složni imaju šansu „srušiti Plenkovića“. Sprema se nova predstava u kojemu će puk po tko zna koji put glumiti magarce glasajući za ljude koji će srušiti Plenkovića, a koje su na ta mjesta postavili sam Plenković ili po njegovom nalogu Dubravka Šuica i Ivica Relković. Plenkovića kao glavnog igrača Globalista-Sotonista u ovom igrokazu “rušit će” Sorosevi stipendisti Sotonisti. Kako bi ta predstava izgledala ozbiljno i uvjerljivo, Peđa Grbin je već angažirao američkog PR čarobnjaka Alex Brauna sa kojim je već složio plan za rušenje HDZ-a, samo ga još moraju doraditi sa Plenkovićem, Šuicom i Relkovićem.
Ja nisam PR čarobnjak ni “vidoviti Milan” ali sam siguran da se pobjednička koalicija ipak neće zvati Kukuriku budući da Sotonisti ne podnose sunce i pjev pijetla, kao i to da će jedno zlo zamijeniti novo i još gore… iz Splita.

 

 

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime