Na tribini koja se održala 13.04. u Zagrebu, u dvorani za predavanja u crkvi Bezgrešnog začeća BDM, pod nazivom SREDSTVA TRANSHUMANIZMA I TEHNOKRACIJE sudjelovalo je 5 izlagača.
1. Akademik Krešimir Pavelić izložio je kompletnu genezu Covid pandemije. Na slajdovima koji su se vrtjeli na ekranu eksplicitno je razotkrivao laži kojima su nad nama vršili pritisak. Govorio je o tome zašto je od početka bio skeptičan i propitivao službeni narativ. Više možete pročitati na fotografijama slideova u prilogu.
2. Profesor Vrček, iz prizme svoje struke kemičara govorio je o tome kako je pretjerana upotreba dezinficijensa bila pogubna za sve, a posebno za našu djecu. Izvršili smo kemijsko nasilje nad našom djecom, a posljedice pretjerane i neopravdane upotrebe dezinficijensa vidjeti će se tek u vremenu ispred nas – rekao je prof. dr. sc. Valerije Vrček. I maske i dezinficijensi bili su simboli ljevičarskih projekata izgradnje novog čovjeka, a zapravo su niškorist i veliki zdravstveni rizik. Zaključio je, kako je zbog titan dioksida, koji se nalazi u maskama i koji se udisanjem unosi u krvotok i truje ga, potrebno onima koji nose maske posvijestiti što rade djeci i sebi.
3. Mr. sc. Arna Šebalj govorila je o iskustvu cenzure i nemogućnosti pristupa u MS medije, o očitoj medijskoj uigranosti u izvođenju pritiska na javnost. Spomenula je i zanimljiv podatak kako je analiza otpadnih voda, nakon prvih 6 mj. od početka pandemije pokazala izrazito povećan sadržaj sredstava za smirenje. Osvrnula se na sve veću robotizaciju društva kao i na zagađenost neba chemtrails-ovima. Istaknula je svoje nezadovoljstvo sve većem podlijeganju pritisku transgenderizma u Hrvatskoj. Zagreb je u opsadnom stanju migrantima – rekla je Arna za kraj.
4. Dr. med. dent. Mislav Vuić pričao je o tome kako je Covid otvorio Pandorinu kutiju i utro put transhumanizmu. Također, za vrijeme trajanja pandemije nismo mogli ne primijetiti pojačanu implementaciju video nadzora – je li to bilo za sigurnost ili kontrolu – pita se Vuić te zaključuje kako je po njemu kontrola izgledniji odgovor. Naveo je primjere iz bliske povijesti u kojem je Kina prednjačila i dalje prednjači u provedbi social credit sistema. Otkrio je svoju zabrinutost zbog uvođenja digitalnog novca i pitao se što nam to zapravo donosi.
5. Prof. dr. sc. Stipe Kutleša pričao je o vrijednostima u doba pandemije. Pandemija je zapravo naziv za puno slojevitiju stvar koja uključuje chemtrail-ove, 5G mrežu i druge ideologije – jednostavno, ovo je plandemija – rekao je prof. Kutleša. Tendencija plandemije je da se promijeni dosadašnji sustav vrijednosti, odnosno da se izmijene karakterne vrline čovjeka. Vrijednosti u doba plandemije su se brutalno promijenile u svoju suprotnost (i u teoriji, a pogotovo u praksi). Novi svjetski poredak praktična je uspostava tehnokomunizma – zaključio je prof. Kutleša.
Za kraj, u svjetlu novog prijedloga zakona o postroženju mjera kršenja javnog reda i mira, Šebalj je zaključila kako bi u budućnosti vjerojatno i upravo protekla tribina podlegla toj mjeri – sve ono što ne ide uz MS narativ može se okarakterizirati kao širenje neistine.
Ovo su samo kratke crtice koje smo zabilježili. Bilo je tu još mnogo šireg izlaganja. Tribina je svakako bila zanimljiva i poučna, te se nadamo, da će oni koji nisu imali priliku prisustvovati, uskoro imati priliku pogledati video snimku.
Izvještava:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime