Andrej Plenković je prikriveni Židov! Njegov zakon je Talmud koji između ostalog kaže: ‘Opljačkati nežidova sasvim je dozvoljeno…I najpošteniji među nežidovima imaju se ubiti…’

U hrvatskim sudovima donose se presude po izraelskom zakonu (Talmudu), a sude nam gremijeve sluge: Jugosloveni, lažni Židovi, orjunaši, novonormalni partizani ili kako se danas nazivaju cionisti. Zato se šalju ovrhe za 1 lipu ili starice za dug od par stotina kuna osuđuju na zatvorsku kaznu, a kriminalci (prikriveni Židovi) koji su pokrali desetine milijuna kuna poreznim obveznicima, oslobađaju se. Jer, po Talmudovom zakonu oni imaju pravo otimati od nežidova

LažnodomoljubniHDZ-ovci i lažni SDP-ovi antifašisti bestijalno pljačkaju hrvatski narod, njegovo prirodno i privatno vlasništvo (per capitta). I k tome ga još truju GMO-om, chemtrailsom i Beroševim virusnim cjepivima samo se čeka povoljni trenutak da tzv. hrvatski zastupnici – saborski cirkusanti koji služe kao dekor demokracije, izglasaju zakon o obveznom cjepljenju jer je Mostova zastupnica Ines Strenja Linić, kao predsjednica saborskog odbora za zdravstvo, donijela Uredbu o obveznom cjepljenju. Ili će to učiniti stožer nakon što je Plenković izvršio tihi udar na trodiobenu vlast dodavši joj četvrtu, stožerovu, koji je protustavno preuzeo sve ustavne ovlasti. Na očigled svih zastupnika, takozvanih predstavnika hrvatskog naroda, koju su svoju pokornost Plenkovićevom stožeru pokazali stavljanjem brnjice na svoje sluganske njuške. Naklon Karolini Vidović Krišto, jedinoj zastupnici koja se odbila staviti brnjicu.

Andrej Plenković (pravog židovskog prezimena Palenker) i njegovi sljedbenici mrze Hrvate. A što znači prava mržnja najbolje je pojasnio jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik Hary Emerson Fosdick kazavši ‘da je mrziti ljude ili neistomišljenike isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora’. Politički kazano, Hrvatskom vladaju psihički poremećene osobe.

Pravičnost je osnov vladavine, a zakonitost temelj svake države.

Ustav RH Temeljne odredbe Članak 1. kaže da je Republika Hrvatska jedinstvena i nedjeljiva demokratska i socijalna država.

Članak 2. kaže da je suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv, a Hrvatski sabor ili narod neposredno, samostalno, u skladu s Ustavom i zakonom, odlučuje:
– o uređivanju gospodarskih, pravnih i političkih odnosa u Republici Hrvatskoj;
– o očuvanju prirodnog i kulturnog bogatstva i korištenju njime;
– o udruživanju u saveze s drugim državama.

Tako kaže Ustav RH a političari na vlasti i pri vlasti rade potpuno suprotno jer:

– Hrvatska nije jedinstvena, podijeljena je i nije socijalna država.

– Narod nije odlučio za udruživanje u savez s drugim državama (EU) jer je potpisivanje Lisabonskog Ugovora (Kosor – Josipović) za pristupanje u Europsku Uniju (udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama) protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma.

Pravnim rječnikom, mi nismo članica Europske unije, bolje rečeno fiktivna smo članica EU. 

– Sabor nije predstavničko tijelo naroda već gremija što je priznao sam Vladimir Šeks, pravog židovskog prezimena Schek.

Drugim riječima, Hrvatska je, kako se jednom Sanader izrazio, banana država u kojoj tajno društvo ili gremiji donose sve odluke a zastupnički slugani ih izglasavaju, zbog čega je Hrvatska zemlja korupcije, kriminala, mafije, nepotizma, zemlja u kojoj politička oligarhija APIS-ovim varanjem birača dolazi na vlast sa jedinim ciljem – pljačkanja poreznih obveznika, lihvarenja i depopulacije  hrvatskog naroda.

Takvo ponašanje ne postoji u demokratskim uređenim društvima, za takvo ponašanje narod nije dao legitimitet zastupnicima. To nema veze sa Ustavom RH. Ali ima veze sa drugim ustavom, drugim zakonom, gremijevim ili talmudovim zakonom, po vlastitom priznanju Vladimira Šeksa koji se sa Palićem vodi kao vlasnik hrvatskog ustava!!??

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime