Lička Udruga razbojnika, dilera i silovatelja pod nazivom POLICIJA nema odmora. Kao i sve loše što se u Lici događa ostaje sakriveno od javnosti, a sav kriminal i zločini koje policija počini ostaje definira se debilnom konstatacijom: “SIGURONOSNO STANJE U LICI JE ZADOVOLJAVAJUĆE STABILNO” koje sam na konferenciji za mediji predefinirao u “SIGURONOSNO STANJE U LICI JE STABILNO NESIGURNO” nakon čega je to društvo prevaranata predvođena Antom Podnarom i Nikolom Karićem u paničnom strahu napustila konferenciju za medije. Jedan od tada nazočnih, Josip Dujmović, voditelj policije u ličkoj županiji je veoma uspješno svladao taktiku “ŠUTI I MUTI” pa je u ničemu se ne ističući izgradio vilu kao sa Beverly Hillsa. U ličkoj policiji koja je zaštitni znak za sve negativno u službi koja nam se izruguje pod parolom SIGURNOST I POVJERENJE, koja štiti prelazak migranata u Hrvatsku, koja provaljuje kuće i pljačka ih te zatvara nevine ljude koji se požale na njih, Josip Dujmović je voditelj policije i sigurno veoma odgovoran, ali ima još jedan problem… kako pošteno raditi taj posao kada mu je i supruga zaposlena u PU i kako se zamjeriti kriminalcima kojima je na čelu kada sjajno surađuju.

Jedino sam ja izvještavao javnost o svemu što su u Lici događa tako da su se i prijatelji policajci čudili kako ja to znam kada se i u policiji to vodi kao STROGO POV. 

U Lici je misterija i da je taj isti Josip Dujmović pijan ko čep sletio sa ceste i razbio službeno vozilo i sve bi to kao i do sada ostalo skriveno da nema mene. Stoga objavljujem snimku sa lica mjesta samo par trenutaka nakon incidenta.

Tog istog Josipa Dujmovića čak i ne doživljavam toliko negativno kao stale članove te bande ali mu neću zaboraviti da taj isti Josip Dujmović kao voditelj ličke policije nije poduzeo baš ništa nakon što mi je policija organizirala provalu i pljačku kuće u Otočcu, a ja njemu i načelniku PU predao sve dokaze sa imenima najodgovornijih pa mu čak predao i fotografije ljudi koji iznose namještaj iz kuće i unose u kombi i traktor. Sve se jasno vidi uključujući i lica kriminalaca, ali do danas Josipova policija nije ni odgovor poslala, pa ni nakon godinu i pol nije ni očevid napravila.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime