Ne otkupljuju agencije vaš dug, nego osobne podatke! Dragi SVI, jučer je zastavljena jedna deložacija u izvedbi B2 Kapital…nije to vijest, vijest je da EOX MATRIX, B2 KAPITAL i ostala lihvarska mafija uopće NE OTKUPLJUJU NASE DUGOVE od BANAKA I OPERATERA (zato nama ni sudovima ne dostavljaju original transakcijski dokaz da su sa svog računa prebacili novac banci ili operateru, mi smo tužili banku i inzistirali samo na tom dokazu) naravno nije ga bilo da bi na kraju dobili priznanje od njih; “Nama to banke poklanjaju, a novac koji daju ide nekom osobnom bankaru u džep, jer se bankama ne isplati ganjati dužnika i plaćati odvjetnike, a nigdje ne piše da će spor dobiti i večini dugova nastupila je ZASTARA, koju sud ne prati, već mi moramo, jer je večina duga otplaćena, “… sto znači: ONI NE OTKUPLJUJU DUG, VEC KUPUJU NASE OSOBNE PODATKE ZA SIĆU.
Onda slijedi korumpirano pravosuđe, koje to sve provodi. Da li smo i prijedlog za proglašenje ovrhe ne zakonitom, a što od ožujka 2022. Sud mora pratiti po službenoj dužnosti, sutkinja je odbila, razlog: glupost!!! Mislila je svi su glupi, uložena žalba na to njeno rješenje B2 Kapital nije dao ni lipu (tadasnju) sada cent za kucu koja je procijenjena na 200.000 eura, dok je B2 mjesecima maltretirao vlasnika da plati 185000 e na 2 puta. Znači, da su uspjeli dobiti iznos od vlasnika, a nisu platili ništa za kuću, novac bi dijelili sa sutkinjom. Kada je sve otkriveno, odvjetnički ured Lui i dr. promptno im je otkazao generalnu punomoć, koju su navodno deponirali na Županijskom sudu u Zg (gdje eto slučajno supruga odvjetnika Luji radi kao županijska sutkinja, vidi čuda) da još napomenem, generalne punomoći u ovim postupcima nisu pravovaljane…punomoć mora biti pojedinačna.
Eto dragi moji, sada smo saznali još nešto, deložaciju smo zaustavili, mirno i dostojanstveno, a sada je na redu USKOK, ali kako se bojimo, idemo paralelno prema institucijama EU da slučajno naše institucije ne zaborave. Znači, organizirana mafija, kreće ovako; bankarčić proda, ne dug, već naše osobne podatke, lihvarima i utjerivačima dugova, tada nastupa krivosuđe i onda opet lihvari EOX, B2 KAPITAL I OSTALI... zato ljudi ne bojte se, tužite banke i operatere (tužba je cca 90 e, ide po vrijednosti spora) i stanimo mafiji i organiziranom kriminalu na rep…podatke obitelji ne mogu pisati, iako će oni izaći u medije, ali kada se oporave od šoka, jer ima malodobne djece. Nitko nije vjerovao, vjerujem da nećete ni Vi, ali uspjeli smo.

Pripremila Nada Fosić