Povratka više nema, održano je prvo ročište, slijedi, drugo, treće…koliko će trajati suđenje ovisi o sucima. A malo ih je poštenih. No, važno da je započelo i mora se završiti, a završiti će se pobjedom istine nad laži, dobra nad zlom, svjetla nad tamom. Suđenje u Njemačkoj važno je za cijelu Europu, za svijet. Sudi se zločincima za Zločin protiv čovječnosti,  genocid, istrebljenje populacije

Svi glavni mediji u vlasništvu Židova cionista, aktualna vlast, korumpirani epidemiolozi na sve moguće načine pokušali su dezauvirati, kompromitirati dr. Fuellmicha sa ciljem da se spriječi početak suđenja, prvo ročište, suđenje koje mnogi nazivaju Nurnberg II. Dr.Reiner Fuellmich stigao je u ponedjeljak 21.11. 2021. na prvo ročište, bez maske. Stavljanje maske na lice bio bi čin koji bi ga u startu diskreditirao, čin koji bi nahranio novinare lešinare, čin na kojem bi poentirali režimski mediji. Sav naglasak, umjesto na PCR, glavni mediji bacili su na Feullnichovo nepoštivanje suda (iako je donio liječničku potvrdu koja ga slobađa nošenja maske) jer se na prvom ročištu pojavio bez maske.

Zapamtite: svi političari, javne ličnosti, sportaši, novinari… koji pred TV kamerama nose maske podržavaju globalističku diktaturu, fašističku elitu i rade u njihovom interesu, a protiv vlastitog naroda. To je važno shvatiti.

Maska je znak pokornosti, a ne zaštita od virusa! Paralelno, u Parizu je započelo suđenje protiv novonormalne elite zbog uvođenja obveznog cijepljenja (o tome mediji ništa ne obavještavaju iako su obaviješteni o početku suđenja), u Americi Sud je odbacio Bidenov mandat obveznog cijepljenja, 20 saveznih država također je odbacilo obvezno cijepljenje, vojska i policija ne žele cijepiti, a to je jako važno. u Austriji je također jedan sud srušio mandat obveznog cijepljenja, isto se događa u Portugalu, Danskoj . U Španjolskoj, ne jedan sud, već Ustavni sud zabranio je obvezno cijepljenje…

Jeste li to pročitali u glavnim medijima? Naravno da niste. Ali hoćete kad shvate da je gotovo. Tek će onda postati zanimljivonjihovo izvještavanje.

Preko tisuću odvjetnika, deset tisuća medicinskih stručnjaka na čelu s dr. Reinerom Fuellmichom pokrenulo je pravni postupak protiv CDC-a, WHO-a i Davos grupe za zločine protiv čovječnosti. Fuellmich i njegov tim naglasak će na pogrešan PCR test i nalog liječnicima da svaku smrt od komorbiditeta označe kao smrt od Covida kao prijevaru. Na lažnom PCR-u počiva sva prijevara: lockdowni, ograničavanje kretanja, ponižavanje, psihičko maltretiranje, zatvaranje umirovljeničkih domova, broj zaraženih…

Lažni PCR test temelj je tužbe kojeg dr. Fuellmich želi srušiti. Kad se sruši temelj pada i kuća. PCR nikada nije bio dizajniran za otkrivanje patogena i 100% je pogrešan u 35 ciklusa. Svi PCR testovi koje nadzire CDC postavljeni su na 37 do 45 ciklusa. U Francuskoj čak na 50 ciklusa. CDC priznaje da testovi tijekom 28 ciklusa nisu dopušteni za pozitivan pouzdan rezultat. Samo to poništava više od 90% navodnih slučajeva covid-a/”infekcija” praćenih korištenjem ovog pogrešnog testa.

Uz pogrešne testove i lažne smrtovnice, samo “eksperimentalno” cjepivo je u suprotnosti s člankom 32. Ženevske konvencije. Prema članku 32. Ženevske konvencije IV iz 1949., zabranjeni su “sakaćenje i medicinski ili znanstveni eksperimenti koji nisu potrebni zbog liječenja zaštićene osobe”. Prema članku 147., provođenje bioloških pokusa na zaštićenim osobama teška je povreda Konvencije. Paralelno, započelo je suđenje u Parizu

“Eksperimentalno” cjepivo krši svih 10 Nürnberških kodeksa koji predviđaju smrtnu kaznu za one koji žele prekršiti ove međunarodne zakone.

“Cjepivo” ne ispunjava sljedećih pet zahtjeva da bi se smatralo cjepivom i po definiciji je medicinski “eksperiment” i ispitivanje:

Pruža imunitet na virus
Ovo je genska terapija koja “propušta” koja ne daje imunitet na Covid i tvrdi da smanjuje simptome, a ipak je dvostruko cijepljeno, sada je 60% pacijenata kojima je potrebna hitna pomoć ili intenzivna intenzivnost s covid infekcijama.

Štiti primatelje od dobivanja virusa.
Ova genska terapija ne osigurava imunitet i dvostruko cijepljeni još uvijek mogu uhvatiti i širiti virus.

Smanjuje smrtnost od infekcije virusom
Ova genska terapija ne smanjuje smrtnost od infekcije. Umrli su i dvostruko cijepljeni zaraženi Covidom.

Smanjuje cirkulaciju virusa.
Ova genska terapija još uvijek dopušta širenje virusa jer nudi nulti imunitet na virus.

Smanjuje prijenos virusa

Ova genska terapija još uvijek dopušta prijenos virusa jer nudi nultu imunost na virus.

Ponovimo i kršenja Nürnberškog kodeksa su kako slijedi:

Nürnberški kod br. 1: Dobrovoljni pristanak je neophodan
Niti jedna osoba ne smije biti prisiljena na medicinski pokus bez informiranog pristanka. Mnogi mediji, političke i nemedicinske osobe govore ljudima da učine injekciju. Ne nude informacije o štetnim učincima ili opasnostima ove genske terapije. Sve što čujete od njih je – “sigurno i učinkovito” i “koristi su veći od rizika”. Zemlje koriste izolaciju, prisilu i prijetnje kako bi prisilile ljude da uzmu ovo cjepivo ili da im se zabrani sudjelovanje u slobodnom društvu pod mandatom Putovnice za cjepivo ili Zelene propusnice. Tijekom suđenja u Nürnbergu čak su i mediji procesuirani, a članovi su osuđeni na smrt zbog laganja javnosti, zajedno s mnogim liječnicima i nacistima koji su proglašeni krivima za zločine protiv čovječnosti.

Nürnberški kod br. 2: Prinos plodnih rezultata koji se ne mogu nabaviti na druge načine
Kao što je gore navedeno, genska terapija ne zadovoljava kriterije cjepiva i ne nudi imunitet na virus. Postoje i drugi medicinski tretmani koji daju plodne rezultate protiv Covida kao što su ivermektin, vitamin D, vitamin C, cink i ojačani imunološki sustavi za gripu i prehladu.

Nürnberški kod br. 3: Temeljni eksperimenti na rezultatima pokusa na životinjama i prirodnoj povijesti bolesti
Ova genska terapija preskočila je testiranje na životinjama i otišla ravno na pokuse na ljudima. U istraživanju mRNA koje je Pfizer koristio – kandidatsku studiju o mRNA s majmunima rezus makakija koristeći mRNA BNT162b2 i u toj studiji su svi majmuni razvili upalu pluća, ali su istraživači smatrali da je rizik nizak jer su to bili mladi zdravi majmuni od 2-4 godine. Izrael je koristio Pfizer, a Međunarodni sud je prihvatio zahtjev za 80% primatelja koji imaju upalu pluća zbog ubrizgavanja ove genske terapije. Unatoč ovom alarmantnom razvoju, Pfizer je nastavio razvijati svoju mRNA za Covid bez testiranja na životinjama.

Nürnberški kod #4: Izbjegnite sve nepotrebne patnje i ozljede
Od uvođenja eksperimenta i na popisu u CDC VAERS sustavu izvješćivanja u Americi je prijavljeno preko 10.000 smrtnih slučajeva i  preko 300 000 ozljeda od cjepiva (samo 1%). U EU je prijavljeno više od 28.000 smrtnih slučajeva i preko 2.600.000 ozlijeđenih, od toga 50% teško. Ovo je teško kršenje ovog kodeksa.

Nürnberški kod br. 5: Eksperiment se ne provodi ako postoji razlog za pretpostavku da će se dogoditi ozljeda ili smrt
Vidi #4, na temelju medicinskih podataka utemeljenih na činjenicama ova genska terapija uzrokuje smrt i ozljede. Prošla istraživanja mRNA također pokazuju nekoliko rizika koji su zanemareni za ovaj trenutni pokusni genski eksperiment. Studija iz 2002. o proteinima SARS-CoV-1 pokazala je da oni uzrokuju upalu, imunopatologiju, krvne ugruške i ometaju ekspresiju angiotenzina 2. Ovaj eksperiment prisiljava tijelo da proizvodi ovaj šiljasti protein nasljeđujući sve te rizike.

Nürnberški kod #6: Rizik nikada ne smije premašiti korist
Covid-19 ima stopu oporavka od 98-99%. Ozljede od cjepiva, smrti i štetne nuspojave genske terapije mRNA daleko premašuju ovaj rizik. SAD i EU zabranile su korištenje “propuštajućih” cjepiva za upotrebu u poljoprivredi zbog studije Marek Chicken koja pokazuje da se pojavljuju “vrući virusi” i varijante… čineći bolest još smrtonosnijom. Ipak, CDC je to zanemario za ljudsku upotrebu, znajući u potpunosti da postoji rizik od novih smrtonosnijih varijanti koje proizlaze iz nepropusnih cijepljenja. CDC je potpuno svjestan da uporaba cjepiva koja ne propušta vodu olakšava pojavu vrućih (smrtonosnijih) sojeva. Ipak, oni su to zanemarili kada su ljudi u pitanju

Nürnberški kod br. 7: Pripreme se moraju izvršiti čak i protiv daleke mogućnosti ozljede, invaliditeta ili smrti
Nije bilo nikakvih priprema. Ova genska terapija preskočila je ispitivanja na životinjama. Vlastita klinička ispitivanja faze 3 na ljudima farmaceutskih tvrtki neće se završiti do 2022./2023. Ova su cjepiva odobrena u skladu sa Zakonom o samo hitnoj uporabi i nametnuta dezinformiranoj javnosti. NISU odobreni od strane FDA.

Nürnberški kod br. 8: Eksperiment moraju provoditi znanstveno kvalificirane osobe
Političari, mediji i akteri koji tvrde da je ovo sigurno i učinkovito cjepivo nisu kvalificirani. Propaganda nije medicinska znanost. Mnoga maloprodajna mjesta kao što su Walmart i centri za cjepivo nisu kvalificirani za davanje eksperimentalnih medicinskih genskih terapija neupućenoj javnosti.

Nürnberški kod broj 9: Svatko mora imati slobodu da privede eksperiment kraju u bilo koje vrijeme
Unatoč negodovanju više od 85.000 liječnika, medicinskih sestara, virologa i epidemiologa – eksperiment se ne završava. Zapravo, trenutno postoje mnogi pokušaji da se promijene zakoni kako bi se nametnula usklađenost s cjepivom. To uključuje obvezno i prisilno cijepljenje. Eksperimentalne ‘update’ snimke planiraju se svakih 6 mjeseci bez ikakvog pribjegavanja rastućem broju smrtnih slučajeva i ozljeda koje je već prouzročio ovaj eksperiment. Ove ‘ažurirane’ injekcije će se davati bez ikakvih kliničkih ispitivanja. Nadamo se da će ovo novo Nürnberško suđenje stati na kraj ovom zločinu protiv čovječnosti.

Nürnberški kod br. 10: Znanstvenik mora završiti eksperiment u bilo kojem trenutku ako postoji vjerojatni uzrok koji rezultira ozljedom ili smrću
Iz statističkih izvještajnih podataka jasno je da ovaj eksperiment rezultira smrću i ozljedama, ali svi političari, farmaceutske tvrtke i takozvani stručnjaci ne pokušavaju spriječiti ovaj eksperiment genske terapije da nanese štetu dezinformiranoj javnosti.

VIDEO! Izravni prijenos prvog istražnog odbora zastupnika Republike Poljske u sklopu projekta Nürnberg 2.0 uz nazočnost posebnog gosta dr. Reinera Füllmicha. Odbor su vodili saborski zastupnik Grzegorz Braun i prof. Mirosław Piotrowski, Paweł Skutecki, odvjetnik Jacek Wilk. Među ostalim gostima koji prisustvuju povjerenstvu možete pronaći: odvjetnika Arkadiusza Tetelu, odvjetnika Krzysztofa Łopatowskog i odvjetnika Jarosław Litwin. Prijenos uživo bio je 15. studenog (ponedjeljak).

Povratka više nema, održano je prvo ročište, slijedi, drugo, treće…koliko će trajati suđenje ovisi o sucima. A malo ih je poštenih. No, važno da je započeo proces i mora se završiti, a završiti će se pobjedom istine nad laži, dobra nad zlom, svjetla nad tamom. Suđenje u Njemačkoj važno je za cijelu Europu, za svijet. Sudi se zločincima za Zločin protiv čovječnosti, genocid, istrebljenje populacije

Ustanite svi, ne bojte se, ignorirajte sve odluke paradržavnog stožera, ne padajte na medijske varijante, ignorirajte zakone paradržavne vlade na čelu sa najvećim EU potrčkom Andrejom Plenkovićem! Hrvatskim narodom upravlja mafijaška paralelna država istog imena, ograničene odgovornosti tzv. Republika Hrvatska d.o.o. za koju nitko nije glasovao. 1991. godine 94,17% hrvatskog naroda glasovalo je za neovisnu Republiku Hrvatsku, a nikakvu d.o.o.!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime