HRVATI U ZEMLJI ČUDESA

0
1029
Fascinantno je gledati kako se danas pojedinci čude, ko pura dreku i olujama i iznenadnim burama i virusima i kovidu i izolaciji i namještenim izborima i smrtima bez povoda i razloga,migracijama i emigracijama nepotrebnim ratovima i gladi se čude i nepravdi i namještenim izborima … a svi smo znali (barem oni koji znaju čitati i razumiju pročitano) što su zločinačke organizacije UN, NATO, EU , NWO, što je njihov Plan i što su Agenda 21 i Agenda 30 i tko ih je u naše ime potpisao.
Pa znamo ..
AGENDU 21 je daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, potpisala najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije je potpisao Neven Mimica.
Što je AGENDA 21
Glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno smanjivanje stanovništva za 50% jer njeni autor stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno ‘beskorisnim potrošačima resursa’.
Onda su nam poslali Kolindu da u naše ime, bez referenduma zna se i bez pitanja naroda potpiše Agendu 30.
Plan AGENDE 30 je ovladati svim zamislivim ljudskim aktivnostima, striktno ih propisati i regulirati ne ostavljajući pritom mogućnosti za individualnu slobodu, a kamoli pravdu.
Isto tako znamo tko je zagovaratelj Istanbulske i kome služe kao i upotreba Grete za njihovu lažljivu priču o navodnoj zaštiti okološa …
Razumljivo je da su neki prihjvatili ulogu igre partizana i ustaša po direktivi antiljudske partije HDZSDP ali je nerazumljivo da takvi ne vole svoju rodjenju djecu… pa šute i prave se ludi.
Tko to može razumjeti?
Bog sigurno ne … ja sigurno ne … čovjek istine i razuma i ljubavi za sve … sigurno ne.
Nera Brozović, komentator SLOBODARSKOG PORTALA

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime