NaslovnicaSLOBODARI JAVLJAJUDo kada ćemo u Hrvatskoj imati dvostruka mjerila?

Do kada ćemo u Hrvatskoj imati dvostruka mjerila?

Profesor jedne ŹNJ srednje zanatske škole očito manjinac u problemima, ali koji je imao muda biti branitelj i stati na pravu stranu kad je grmio, u takvoj je ” popravnoj” školici postao žrtva huligana koji vjerojatno propaliteti bez karaktera, traže žrtvu za sadističko iživljavanje. Normalan dio građana zgrožen je činjenicom da su učenici snimali vrijeđanje i omalovažavanje nastavnika od strane svojih kolega te to smatrali smiješnim. Ističu pritom da se nastavnik neko vrijeme nosi s izuzetnim stresom u privatnom životu zbog smrti četiri člana obitelji. Vrijeđali su mu umrlu suprugu i na kraju ga “učenici”, budući ministri  fizički napali. Pritom su učenici nastavnika nazivali “četničkim vojvodom” iako su znali da to kod njega izaziva duboke emocije jer je bio sudionik Domovinskog rata. 

Do kada ćemo u Hrvatskoj imati dvostruka mjerila, pitaju se ljudi.

Slomljen, profesor je prešao tanku crvenu liniju. Zato ga naravno treba odmah strpati u zatvor. Dotući ga. Nema Pupovca da ga brani kao što brani Plenkovićeve četnike.

A vrli Židov Fuchs? Nije u zatvoru nakon maznutih milijardi u strašnoj, navrat nanos zataškanoj svjetskoj aferi “Pandora papers”?
Jedini iz Hrvatske među svjetskim krimosima!
I taj i takav bi provodio svoje perverzno viđenje pravde? Bljuvotina.
U Jugi je po problematičnim školama postojao nabildani podvornik koji bi takve mlade drkadžije zabio u kut WC-a, zadao im par udaraca u plexus i stvar je bila riješena.
Kad bi imbecil došao kući, ako bi se požalio, otac bi ga remenom išibao.
Efikasan odgoj imbecila podivljalog testosterona.
A mentalno zaostala ravnateljica koja bi trebala peglati u kemijskoj čistioni, u toj školi je sprdačina. Malograđanska glupača koja se klanja pretpostavljenima, spremna na svako zlodjelo u zadržavanju pozicije.

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments