NaslovnicaRIJEČ UREDNIKAOstojićev Bizzar Club u Policijskoj Upravi u Gospiću

Ostojićev Bizzar Club u Policijskoj Upravi u Gospiću

Umro je gospodin Josip Biljan, načelnik PU LSŽ i kako ga je privremeno zamijenio Mladen Kranjčević, moram vam se obratiti i još jedanput upozoriti na tog perverznjaka i bolesnika koji je uništio policiju u Lici okruživši se kriminalcima sa kojima surađuje svim zlom od ciganskih kriminalaca koji pljačkaju kuće oko Gospića, a da Kranjčevića policija od preko sto (100) provala nije riješila niti jednu, preko suradnje u prebacivanju narkotika i migranata preko Like i nasilja kojemu su izloženi pošteni policajci. Da u Gospiću vlada totalno bezakonje dokaz je i činjenica da je Mladen Kranjčević već drugi dan nakon smrti Josipa Biljana ušao u njegov ured i pretresao kompletnu dokumentaciju kako bi uklonio svu dokumentaciju koja je ukazivala na njegov kriminal. Po zakonu je to trebala učiniti Komisija koju je bio dužan poslati MUP.

To što pišem ja detaljno opisujem u desecima tekstova koje javno objavljujem već par godina. Ante Podnar je već bio izbačen iz policije, ali ga je vratio Ranko Ostojić protiv kojega je već podnijeta kaznena prijava zbog razbojništva kojim se dočepao moga laptopa, a kako kreću još tri ozbiljne afere za koje smo prikupili dokaze, vjerujem da će imati dovoljno i svojih briga te će imati manje vremena kako bi štitio ova dva bolesnika.

Za Antu Podnara znate i ignorirate da je dvije godine silovao 13 godišnju nećakinju

i da je odgovornost na sebe preuzeo njegov sin Nikola koji je za nagradu nakon podizanja optužnice zaposlen u policiji. Sada pedofil čeka kako će završiti sud koji je blokiran od trenutka kada sam se ja prijavio za svjedoka s obzirom da posjedujem audio snimke koji ga direktno optužuju za silovanje, a posjedujem i dokaze kako je spis bio iznošen iz gospićkog suda kako bi se krivotvorili dokazi.

Za to vrijeme nekrofil na mjestu zamjenika načelnika PU Mladen Kranjčević je nakon ubojstva 14 godišnje Sare Čirjak na ranču Mala Mila  na Velebitu, nezakonito ulazio u bolničku mrtvačnicu, iskoristivši strah policijske službenice koja je bila postavljena na ulaz mrtvačnice, a nije ga smjela zaustaviti,

Mladen Kranjčević je ulazio i fotografirao nago tijelo zaklane djevojčice.

Zašto je ta osoba bolesna i perverzna objasnio sam u tekstu koji vam šaljem u privitku gdje prenosim izjavu žene koja tvrdi da Mladen Kranjčević kao odrasli muškarac ima penis male bebe s toga se i ponaša kao luđak, s toga nema obitelj i s toga mrzi svakoga tko je muškarac za razliku od njega. To sam mu rekao u lice na suđenju u Gospiću gdje me tužio zbog klevete

Taj bolesnik je nedodirljiv na mjestu zamjenika načelnika PU u Gospiću, a o kakvom stručnjaku se radi najbolje svjedoči audio snimka sa zadnje rasprave na kojoj me tužio za klevetu (u privitku). Nisu me uspjeli osuditi, ali sam javnosti demonstrirao kakav je idiot vodi ličku policiju, koji na sudu ne zna objasniti niti zašto me tužio, niti zna što je kazneno djelo „klevete“. U privitku vam je CD pa ga poslušajte kada budete razmišljali o tome koga postaviti za načelnika PU.

Ta dva Ostojićeva bolesnika su podnijeli preko 100 prekršajnih prijava za 17. iz Zakona o narušavanju JRIM, podnosili kaznene prijave zbog klevete. Pitajte ih zašto me nisu prijavili za tekstove o pedofiliji i nekrofiliji? Neka me Mladen Kranjčević tuži za klevete zbog penisa pa ću zatražiti sudskog vještaka da se i službeno potvrdi da je načelnik PU – policajka.

Za kraj još prilažem mail koji osoba koju ja javno preko YOU TUBA nazivam „policijskom pičkom“ šalje vrhu MUP-a tražeći da ga sustav zaštiti od mojih tekstova koji imaju izravan utjecaja, citat: „ne samo na njega kao pojedinca u sustavu MUP-a već i na cijeli sustav, ovim putem vas moli da se angažirate i poduzmete radnje u cilju zaštite sustava.“

Treba se cijeli sustav MUP-a angažirati kako bi gore navedenu „pičku“ zaštitili od istine o njegovom ludilu. I Ostojićev sustav se zaista angažirao. Zbog tekstova sam pritvaran šest puta, preko stotine prekršajnih prijava, oduzeto prebivalište, periodična krađa računala i mobitela. Možda bi bilo korisnije da toj „policajki“ platite transplataciju muškog penisa da se ima sa čime igrati, kako bi svi imali mir od njega.

Kada sam mu dokazao da u Vrhovinama otima starcima zemlju u interesu prevaranata iz općine, podigao sam kaznenu prijavu protiv njega, ali je oslobođen jer je kriminal vršio „u zabludi“.

Dokazao sam da je sve bilo jasno i nikakve zablude nije moglo biti. Kada šalje policiju da protiv šest staraca koristi sredstva prisile, tada ne smije biti zablude. Ako i je bila “zabluda” i tada mora odgovarati budući je koristio nasilje bez da je sve provjerio. Kazneni zakon nije predvidio “zabludu”.

U svako slučaju ukoliko se odlučite da zadržite taj ljudski talog na mjestu načelnika PU, preuzimate na sebe i odgovornost za sve zlo koje je po Lici počinio i koje je spreman počiniti. Pratite kako će se javnosti prezentirati deset prijava koje sam urudžbirao Ostojiću koje je bio dužan ispitati, a koje on skriva budući da su ova dva bolesnika njegov kadar. A to je samo vrh sante kriminala, ludila i frustracija Mladena Kranjčevića.

Miro Matijević

Napomena: i ovaj tekst će biti javno objavljen budući javnost mora znati da ste vi bili obavješteni o najbitnijim detaljima iz života i prakse dvojice favorita za mjesto načelnika PU LSŽ.

Privitak:

dva javno objavljena teksta i CD sa snimkom sudske rasprave u kojoj policajka Mladen Kranjčević nije u stanju odgovoriti niti na jedno moje pitanje nit razumije što je kleveta za koju me tuži, pod nazivom:                                                 .                                                      MOJ OBRAČUN SA „POLICIJSKOM PIČKOM“ MLADENOM KRANJČEVIĆEM

  1. studenog 2016

https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2016/11/krunski-dokaz-da-su-ante-i-nikola.html?q=KRUNSKI+DOKAZ+DA+SU+ANTE+I+NIKOLA+PODNAR+SILOVALI+MALOLJETNU+RO%C4%90AKINJU

KRUNSKI DOKAZ DA SU ANTE I NIKOLA PODNAR SILOVALI MALOLJETNU ROĐAKINJU

06.OŽUJKA 2019.

https://sdpinterzlocin.blogspot.com/2019/03/horor-u-gospickoj-bolnickoj-mrtvacnici.html

  HOROR U GOSPIĆKOJ BOLNIČKOJ MRTVAČNICI U REŽIJI POLICIJE

Miro Matijević:

Moj obračun sa “Policijskom pičkom” Mladenom Kranjčevićem

RELATED ARTICLES

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments