DOČEK NOVE GODINE U ORGANIZACIJI „VESELIH OSTOJIĆEVIH ŽANDARA“

0
359

30.12.2023. sam otišao u Šibenik gdje je Antonio Gracin organizirao konferenciju za medije na temu pljačke Primoštena od strane najpoznatijeg dalmatinskog udbaša i kriminalca Stipe Petrine. Upravo on se zaustavio na cesti i iz auta počeo dobacivati svoje debilne umotvorine koje sam doživio kao prijetnju, odnosno navlakušu na koju sam ja trebao reagirati kako bi mi sa svojom parapolicijom koja stoji iza njega, mogao nešto montirao. Ja sam otišao do mjesta gdje se trebala održati konferencija a on me pratio i ostao parkiran pred ulazom. Kako znam da ima svojih par „policijskih pasa“ koji su za 10 eura spremni svom vođi ispuniti svaku želju, odlučio sam ja sve prijaviti policiji preko 192. nisu htjeli zaprimiti prijavu već su inzistirali da dođem u policiju. To natezanje je trajalo jako dugo ali sam se ipak odlučio otići k njima kako bih se osigurao. Otišao sam i taj razgovor je trajao oko 2 sata pri čemu sam osjetio da se odugovlači. Kada smo već prišli do kraja i nakon što sam inzistirao još samo na dvije rečenice, smeće se diglo i nestalo. Pitam mu kolege gdje je i kažu mi da je otišao na neki očevid. Kažem tom šti je cijelo vrijeme bio nazočan da on ispiše te dvije rečenice pa da idem jer i ja imam svojih obveza. Čekali smo još pola sata kada je se pojavio jedan službenik i rekao mi da je za mnom raspisana tjeralica jer se ne odazivam na pozive za sud i ne preuzimam ih. Rekao sam da je to ludost s obzirom da sam došao na policiju a u Splitu imam dogovoreno saslušanje u svezi bivšeg načelnika gospićke PU u svezi silovanja 13 godišnje djevojčice. Njih istina ne zanima, dobili su zadatak i izvršit će ga bez obzira koliko bio nezakonit ili prlja.

Ćelija, marica i put za Gospić. Staru sam ispratio i Novu godinu dočekao u gospićkom zatvoru. Odmah sam krenuo sa štrajkom glađu sve dok se ne odredi termin prve rasprava. Nakon deset dana je već zakazan prvi termin za tri banalna predmeta kod sutkinje Bačić koje smo odradili za jedno jutro.

U jednom predmetu je kao oštećeni nastupio Nikola Karić zvani „Dudek“ koji me tužio ni sam ne shvaćajući zašto, a najjači argument mu je bila tužna faca i „ne sjećam se“, žaleći se da su ljudi po videu zaključili da je bedast i kriminalac. Da su shvatili nešto drugo čudio bih se. Znajući da ja unatoč zatvoru, lisicama i policajcima neću šutati, na raspravu sa svjedočenjem Ante Podnara, glavnom oštećenom nisu dozvolili niti da se pojavi jer Dudeku nije za vjerovati.

Gospićki zatvor, hrana bolja od očekivanog, ali je nevjerojatan odnos čuvara prema zatvorenicima. Izuzetno korektan, skoro prijateljski sve dok ih se poštuje i pridržava kućnog reda. Po odlasku sam se našalio da ću svake godine tu dolaziti 15 dana na godišnji. odmor Malo su me čudno gledali.

Danas ću objaviti samo skraćeni oblik toga što se događalo sa lažima koje su iskorištene za moje kidnapiranje i nezakonito oduzimanje slobode. Uz to ću objaviti i dokaze koje su sudu predali policija i ODO toliko nevješto iskonstruirane da je neshvatljivo da je tako nešto glupo i bezobrazno moguće. Prestrašno je što si ta banda danas dozvoljava i što koriste kako bi čovjeka po nečijem nalogu lišili slobode.

Svjesni da se ne mogu nositi sa mojim dokazima i samom istinom, kidnapiran sam u Šibeniku bez ikakvog zakonskog razloga i zatvoren u Gospiću da nisam imao niti četkicu za zube, a ne dokaz kojih imam pune registratore. Sjećaju me se dobro u Gospiću gdje je Milan Jurković protiv mene podnio tužbu, a ja sam u tom predmetu pritvoren kao i sada te sam 17 dana štrajkao glađu, zbog čega sam premješten u zatvorsku bolnicu na Svetošimunskoj cesti u Zagrebu. U tom predmetu Milan Jurković je, odmah po početku rasprave, nakon što sam maricom priveden iz Zagreba, čim sam ja počeo iznositi činjenice, povukao tužbu. Slično je bilo u kaznenom postupku kojeg je tužbom zbog klevete pokrenula jedna županijska sutkinja. Kada sam ja na početku rasprave predao dokazne prijedloge, rasprava je prekinuta i tužba povućena.

Kidnapiran sam 30.12.2023. u Šibeniku u policijskoj postaji gdje sam sam uoči konferencije za medije otišao podnijeti prijavu protiv Stipe Petrine. Nakon tri sata odugovlačenja, dok su sve izkoordinirali prišli su mi i odveli me u ćeliju, zatim marica i put za Gospićki zatvor. Tvrdili su da me policija nije nikako uspjela naći pa su posumnjali da sam promijenio prebivalište i skrivam se.

Samo sedam dana prije nego su me razbojnici kidnapirali budući me policija „ne može naći“, ja sam na telefonski poziv bio u policiji kako bi se dogovorili kada da dam izjavu u svezi bivšeg načelnika PU svjedoka Ante Podnara na okolnosti njegovog dvije godine seksualnog iskorištavanja 13 godišnje djevojčice..

Tu je i dokument kao službeni dokaz da se ne skrivam od policije i da je bilo dovoljno pozvati me na telefon kako bi se našli.

Nalog za uhićenje je dala predsjednica suda Dubravka Rukavina sa kojom komuniciram mailovima. Zadnjim mailom od 29.listopada 2023. je obavještavam da mi je završila raspravna nesposobnost i da sam spreman za raspravu.

Miro Matijević,

Split, dana 29.09.2023.

OPĆINSKI SUD U GOSPIĆU

Trg A. Stepinca 3, Gospić 53 000

n/r predsjednice suda Dubravke Rukavine

n/z suca Igora Njegovanovića

Poslovni broj: K-129/2018

Poštovana,

šaljem vam i opravdanje splitskog vještaka psihijatra koji mi je u dogovoru sa specijalistom iz KBC Split odredio da sam raspravno nesposoban od 28.04.2023. na rok od šest mjeseci što uskoro istječe a kako mi se stanje već poprilično popravilo po steku tog roka bit ću spreman za dolazak na raspravu kako bi se to iživljavanje nada mnom konačno privelo kraju.

Sve jasno i dokumentirano ali ona je nakon zadnja tri teksta na Slobodarskom portalu, DOBILA JE NAREDBU DA ME UŠUTKA I UČINILA JE TO. Barem na kratko…

https://slobodari.com/lika-kao-danteov-sedmi-krug-pakla-gdje-zlocin-i-danas-vlada/      LIKA KAO DANTEOV SEDMI KRU PAKLA GDJE ZLOČIN I DANAS VLADA

https://slobodari.com/neoudba-ganjala-zeca-istjerala-seksa-ii-dio/                              ŠTO POVEZUJE MANOLIĆA, ŠEKSA, BRAĆU OREŠKOVIĆ, STJEPANA KRALJA I MENE?

https://slobodari.com/preuzima-li-sdp-zlocinac-veleizdajnik-i-hrvatski-narko-boss-ranko-ostojic/                                                                                                                              Preuzima li SDP zločinac veleizdajnik i hrvatski narko boss Ranko Ostojić

 

Iako se za ovo kazneno djelo goni na prijedlog, kaznenu prijavu je podnijela PU da bi „Dudek“ tek naknadno postao tužitelj.

Optužen sam za Neovlašteno zvučno snimanje i prisluškivanje prema
Članku 143. KZ.

Iako se za ovo kazneno djelo goni na prijedlog, kaznenu prijavu je podnijela PU da bi „Dudek“ tek naknadno postao tužitelj.

Optužen sam za Neovlašteno zvučno snimanje i prisluškivanje prema
Članku 143. KZ.

Što kaže čl.143 KZ?

(1) Tko neovlašteno zvučno snimi nejavno izgovorene riječi drugoga ili tko posebnim napravama neovlašteno prisluškuje nejavno izgovorene riječi drugoga koje mu nisu namijenjene…

(2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko snimljene riječi iz stavka 1. uporabi ili učini dostupnim trećoj osobi.

(4) Nema kaznenog djela ako su radnje iz stavka 1. i 2. ovoga članka učinjene u javnom interesu ili drugom interesu koji je pretežniji od interesa zaštite privatnosti snimane ili prisluškivane osobe.

(5) Kaznena djela iz stavka 1. i 2. ovoga članka progone se po prijedlogu.

I državna odvjetnica je nekom greškom u početku citirala zakon sve dok od neoUdbe nije dobila po ušima.                    Što mislite jesu li organizirana ta jedinica MUP-a koja je trebala izvesti izvide? Naravno da nije budući u Lici nema policije već Likom kao  i MUP-om vlada žandarmerijska banda Ranka Ostojića.

O tome što se događalo na raspravi koja je bila veoma zanimljiva u slijedećem tekstu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime