Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaSLOBODARSKE VIJESTIUSTANIMO i pružimo pravi OTPOR! 

USTANIMO i pružimo pravi OTPOR! 

Vi ex-yugo-komunistički KOS-UDBA-ši-mafijaši prestanite već jednom sa vašim UDBA-škim spletkama, manipulacijama i obmanjivačkim lažima! Prestanite “okretati pilu naopako”!

Narod je dovoljno inteligentan da vas KOS-UDBA-ške-mafijaše i vaše UDBA-ške spletke i manipulacije raspozna. Ne možete više kao nekada varati i prevariti narod sa vašim jednim te istim UDBA-škim spletkarsko-manipulacijskim metodama.

Razotkriveni ste! “Car je gol!”

ISTINA ĆE NAS OSLOBODITI!

Zato danas ipak imamo, koliko-toliko, spašen hrvatski narod, te imamo uopće, kakvu-takvu, medjunarodno priznatu Republiku Hrvatsku na planetu Zemlji. Bogu hvala!

Naravno, razumije se, sada takvu, na žalost i nesreću zlo-urotnički oslabljenu i oštećenu, Republiku Hrvatsku i naš hrvatski narod (CROTITANIK koji nemilosrdno tone …) moramo još potpuno osloboditi i spasiti od naših anti-hrvatskih unutarnjih neprijatelja/ okupatora/ uljeza; iz “duboke države” zavjerom infiltriranih i instalacijski namontiranih na rukovodeće pozicije; sotonskih masonaex-yu komunistayugofilavelikosrbskih manijakaUDB-aša, KOS-ovaca…  Što je vrlo težak zadatak, ali koji moramo patriotski što prije odraditi (dok nije prekasno)!

Zato trebamo razne, ali vrhunske hrvatske suborce na “prvoj liniji obrane” – najbolje hrvatske intelektualce, sa visokom inteligencijom i potkovane sa pravim znanjima, sa moralnim kodeksom časti, i one čije srce kuca 100% hrvatskim ritmom.

Nu, IDEMO se mi, pravi starčevićanci Hrvatice i Hrvati iz domovine Hrvatske i iz hrvatske dijaspore širom svijeta, što prije udružitiUSTANIMO i pružimo pravi i snažni HRVATSKI NARODNI OTPOR – na braniku Hrvatske i kršćanstva! Borit ćemo se intelektualno-inteligencijski i sa jakim Božjim duhom, a osnovno oružje nam je – ISTINA!

Pružimo inteligentni i jaki OTPOR, odnosno oslobodimo Hrvatsku i hrvatski narod od naših zakletih unutarnjih neprijatelja/ uljeza/ okupatora; iz “duboke države” infiltriranih i instalacijski namontiranih na rukovodeće pozicije sotonskih masonaex-yu komunistayugofilavelikosrbskih manijakaUDB-aša, KOS-ovaca!

UJEDINIMO se u jedinstvenu hrvatsku jezgru, USTANIMO i pružimo pravi OTPOR! Tako nam Bog pomogao!

“Gdje je fokus tamo teče i energija!“

Mi smo pobjednici, jer smo od pamtivijeka:

Bog i Hrvati!

 

Suborac hrvatski bojnik otporaš Božidar – Božo Šimunović

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments